Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu...kciuki zaciśnięte!
Kurcze, muszę kupić ten cudowny krem, bo u nas krosty nie kapitulują.
Wczoraj doooopny dzień i noc też. Miśka nie dała odłożyć się do łóżeczka, wiec cała noc spała ze mną podłączona do cyca.
GabikK...zazdrosze możliwość oderwania się od pieluch. Ja jestem uwiązana. Moja mama boi się z mała zostać dłużej niż kilkanaście minut. -
Blu kciuki zaciśnięte. A te pindy miej w dupie.
kolana bolą bo nagle przytylysmy u potem schudlymsmy więc nasz organizm się jeszcze nie przyzwyczaił. też mnie bolą ale po pierwszej ciąży byłam z tym u ortopedy i takie dostałam wyjaśnienie.
kotmisia ja zamiast szumisia mam wentylator działa tak samogosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Blu powodzenia!
Ofe przypuszczam, ze tamtum verde. Mnie jak zaczynalo rozbierac i wyslalam meza do apteki to fsrmaceutka dala mu ten syrop prenalen.
Moje dziecko nie spi od 5! A ja sie polozylam po polnocy wiec mam dosc i troche.
Ale wczoraj przespala caly bozy dzien z przerwa na kapielprzynajmniej troche ogarnelam w domu, 4 prania wstawilam,pomoglam troche im ogarnac po weselu.
Mlodzi uzbierali 57tys (wesele 2 dniowe na 150osob). Chyba ladnie, co nie?GabiK lubi tę wiadomość
-
KotMisia ja zamiast szumisia sciagnelam na tel aplikacje "sleep baby" i tam jest kilka rodzai szumu.. odkurzacz, suszarka, wiatr, woda, tv, samochod, Szeleszczenie torby i bicie serca
GabiK lubi tę wiadomość
-
Blu &&&&&&&&&&&&&&&&&& musi byc do przodu
a z mezem idz,jest okazja nie lada
Puella u nas to koniecznosc, czasem jestem tak strasznie zmeczona a wyjsc trzebaplusem jest to,ze maz nie boi sie zostac z malym i wrecz na poczatku mowil,ze to dobrze ze maly daje mu ostro popalic,bo on musi wiedziec jak sobie radzic w hardcorowych sytuacjach. Ale nie ukrywam,ze chcialabym miec meza,ktory zarabia na dom tyle,zebym nie musiala pracowac do dnia porodu,a potem po 2tyg zasuwac z powrotem
tyle,ze widzialy galy co braly
-
Blu powodzenia!!!! Będzie 5 jak nic
Moja gin powiedziała że wszytsko super i nie wyglądem jakbym rodziła naturalnie. Ha ha... Była bardzo miła bo nacięcie mam gigantycznepytala o antykoncepcję a ja sobie pomyślałam że Nina wystarcza jako straszak
O przytulaniu z mężem na razie boje się myśleć bo od samego badania czulam jak mnie rana boli. Takie klocie jakby znowu mnie szyli:/
Ta suchość w pochwie o której pisalyscie to prawdopodobnie oznaka że jeszcze nie wróciła płodność, u mnie już nawet jest pęcherzyk przez brak KP -
nick nieaktualny
-
Jakbym tylko ja miala takie dolegliwosci to bym sie zmartwila, ale jak nie jestem sama to jakos mi nie spieszno do lekarza. Zwlaszcza ze ja dalej bez auta i pojechanie do miasta to trzeba wszystko porzadnie zaplanowac i przemyslec wiec mala operacja logistyczna