Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam sposób na mojego synusia
kładę go do łóżeczka na brzuszku, daje smoka i tak sobie leży grzecznie
troche sie poodpycha nozkami i po jakis 30 minutach zasypia sam
smoka wypluwa i tak spi.. teraz wlasnie mi tak zasnal i juz spi ponad godzine
a ja mam czas dla siebie
ja ciagle cos albo kupuje albo zamawiam dla młodego.. mąż mnie powiesi jak mu za tydzień powiem ze juz nie mam kasy z wyplaty i musi mi cos dac ;p bedzie afera ;p ale zawsze mam wymówkę ze dostalam mniej kasy bo juz za macierzynski liczyli 80% ;p a ze cos małemu kupiłam znów nie musi wiedzic ;pgosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzoana ja wczoraj zamawialam z gemini i matko przenajswietsza- kwota do zaplaty 550zl!! A i tak zapomnialam kilku rzeczy domowic. (Ale zamowilam 9puszek mleka bo tansze o 10zl niz u nas w aptece). W piatek zamawialam akumulatorki i ladowarke uniwersalna do wszystkich zabawek i znowu poszlo 300zl... mialam ambitny plan odlozyc cos kasy ale po zaplaceniu raty kredytu juz jestem pod kreska. Zostalo mi 50zl :p wiec reszte zakupow sceduje na meza. A co, niech wie, ze wszystko kosztuje..
-
Blu kciuki ogromne :*
Gabik do lekarza, ale to już!!
KotMisia, strasznie Ci współczuję, bo moja po tej histerii zasnęła na 6 godzin znowu. Potem obudziła się po 3 i dwa razy po 2. A teraz zajmuje się sobą chwilkę w bujaczku. Na Twoim miejscu chyba bym poodciągała dodatkowo pokarm, albo kupiła pudełko mm (ten nan co kupiłam kosztował chyba 16zł, a są saszetki bebilonu po 3zł i z nich wychodzi 200ml mleczka) i zostawiła Oleńkę z mężem w weekend na cały wieczór i noc. Niech się męczy skoro ona i tak płacze. Z resztą gdybyś chciała to ten nan mogę Ci przesłać pocztą -
Przyszła moja chusta i wybawienie jednocześnie
Włożyłam i od razu usnęła a ja mam wolne ręce
Blu kciukam za zdanie na 5
To jutro na kontroli wizytujemy w trójkę ja , Blu i Gosia. Moja blizna też twarda i lekko jak zwykle opuchnięta. Dzisiaj po nocy schodziły zielone glutki aż się bidula moja krztusiła, ale już ją porządnie odciągnęłam i zakropiłam swoim mlekiem. Idę teraz coś zjeść na spokojnie, bo śniadanie to tak na szybko i jeszcze drugą ręką ją bujałam.
-
1. BETI poka skad wzielas wiazanie :***
2. Gosiu dzieki za pamiec :****
3 Ja u lekarza jeszcze nie bylam bo w dniu wizyty dostsalam @ ide teraz30.06.
4. takie twarde w miejscu rany trzeba masowac bo beda zrosty!!!!!!
5. z innej beczki. gdzie moge zrealizowac czek z irlandii?? bodostalam czek na 700 euro!!!!!!!!!!!!!!!!))))
6. Agusiu dziekuje ale niechce podawac jej mm bo i tak ma problemy z brzuszkiem -
Bluberry wrote:Jesteście niezastąpione
Karolcia mnie też nad cięciem pobolewa brzuch to takie dziwne uczucie ale w ciągu dnia nie zwracam nawet na to uwagi.
A Wasza blizna też jest taka twarda ja jak dotykam to pod skórą takie twarde i oczywiście zaraz myśli że mi coś tam przyszyli bądź coś tam przyrosło
ja jadę na kontrole jutro równe 6 tyg po porodzie już.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018