Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Karolcia. Ja polecam Ci na kolki Esputicon mi on czasami ratuje dupe i glowe aby nie pekla
kladz duzo na brzuchu, masuj czesto np przy karmieniu zg. z ruchem wskazowek zegara i odbijaj po karmieniu
albo tak jak ja rob przerwy w karmieniu
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Szczerze nie wiem. Ale je podsje sie max 4 krople na dobe i jak dla Lilki sa rewewlcyjne takie baki puszcza ze szok a kupy??? Az sie wylewa
a probowalas kopru?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 21:00
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic te otulacze w kształcie orzecha to właśnie woombie. My się tym otulamy na noc i nie spi której niż 6,7h (dzisiaj było 9 ale wczoraj robiła jazdy i prawie nie spala wiec była mega wykończona)
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:36
-
My jesteśmy po pierwszym ataku kolki. Mały darł się od wczoraj koło 15 do dziś południa z przerwą od 23 do 5 rano. Myślałam, że na głowę dostanę. Ryk nie z tej ziemi. Jak tylko się to zaczęło to uruchomiliśmy awaryjna buteleczke Sab Simplex. Chyba działa, bo popołudnie i wieczór normalne. Mam nadzieję, że nadal będzie pomagał, bo mam zamiar podawać profilaktycznie przy co drugiej butli. Ale ryk był straszny, nie do opisania!
-
beti97 wrote:Shlash nic jej nie męczysz, w brzuchu była bardziej pozwijana. Ja właśnie teź leźę przy Małej. Śpi dzisiaj ile wlezie. Lubi jak się stykamy głowami od razu się uspokaja, no i przytulasy. A chyba najbardziej jej odpowiada jak położę ją u nas w łóżku przykryję kołdrą albo kocykiem i dam cyca. Odlot ma wtedy nieziemski. Dzisiaj znowu od mojej cioci dostała bodziaka i koszulkę
Ech mam ochotę ją ponosić i wycałować ale poczekam jak się wyśpi. Nie wiem czy was też to wkurza jak wszyscy mówią nie noś bo przyzwyczaisz i będzie ci trudno. A nikt się nie domyśli że może ja tak właśnie lubię i dla mnie nie jest to problem, wręcz przeciwnie źle mi by było gdybym jej nie nosiła i pieściła. Oby dwie tego potrzebujemy. 9 miesięcy nosiłam pod sercem i mam nagle przestać nosić o niee
Beti masz racje w brzuszku byla jeszcze bardziej zwinieta na mnie moze chociaz nozki wyprostowac. Mnie tez to wkurza bo wiele osob tak nam mowi jak nauczysz itdddd to potem nie dasz rady. Ale ja mowie ona jest malutka i potrzebuje tulenia i milosci . moja mama tez mnie popiera od razu i inni siezamykaja i juznic nie gadaja. moj maz tez mowi od razu krotko kazdy mmadry w sprawie nie swojego dzkecka. Ja tez nie wyibrazam sobie jej nie tulic nosic i w ogole. Jak ona jest taka kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:07
-
U mnie nadal cudownie Młoda wstała wszystko koło niej zrobiłam bez histerii. O 21 już pięknie spała
żebym tylko nie zapeszyła. Jutro muszę iść coś kupić swojemu tacie bo we wtorek dzień ojca a ja do tej pory wszystko w Wikusię ładuję i zapomniałam źe nie tylko mój Szanowny jest tatą, ale że ja teź takowego posiadam.
Co do pomocy w domu i przy dziecku to ja szału się nie spodziewam, wkurza mnie jak mi mówi że ona go irytuje bo je o 6 rano i to słychać. Niech doceni że ładnie w nocy śpi i nie płacze. No i ja mówię że po powrocie do pracy widzi mi się jakiś podział obowiązków bo jak dla mnie to nie sprawiedliwe żebym ja chodziła do pracy, ogarniała dom i dziecko, a ten mi tu nosem kręci. Dla niego może być sprzątane raz w miesiącu, wolne żarty bo ja w syfie żyć nie będę. A poza tym teź chce mieć czas dla siebie, on będzie "cięźko zmęczony" po pracy grał w gry a ja będę jak ten Kopciuszek. On u siebie w pracy ma na prawdę lajtowo a u mnie to często jest taki zapierdziel że nie idzie nic zjeść, ale on zawsze znajdzie usprawiedliwienie. Teraz przecieź też mam wakacje. Nie będę się już nakręcać, ale on myśli że jak wróci z Niemiec to Wiki będzie już zupełnie inna. No jasne będzie mieć 3 miesiące sama jeść i jeszcze psa wyprowadzi. Próbuję z nim o tym rozmawiać ale jak grochem o ścianę. -
Polusia slkczna na tych fotkach.
Ja powoem ze jak tak czesfo nie nosze malej na rekach bo nawet jak czasem ja karmie na siedzaco to kregoslup mi napierdziela ostro dlatefo najlepiej. Mi sie ja karmi na lezaco najlepiej bowyedy przynajmniej nie czuje kfegoslupa. A ponosic i tak ja lubie dopoki mnie rece nie zabola a wiec kilka minjt bo to juz ladne 5 kg Malego cialka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:24
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Magic jak jej zaparzalam tako w saszetkach to plula i darla sie w niboglosy. Kupilam jej herbatke z humany bo po 1 tygodniu mozna stosowac a pozostale dopiero po 4 albo 6 miesiacu.
Gosia Pola sliczna ♡
Slash my mamy w saszetkachgosia86 lubi tę wiadomość
-
A co do meza to musze powiedziecz moj to w rakim razie ro zloty chlop. Pamieta.m poporodzie d... Po nacieciu. Mnie tak masakrycznie bolala ze jak mala zaplakala to ja nie mialam ciedpliwosxi a moj maz nksil ja i tulil zebymja odpoxzela. Teraz wiadomo juz do sie ie doszlam a moj maz i tak uwielbia ja tulkc nosix i kiedy na nim zasypia. Jedy e czego sie boi fo przebierac pieluche bo mowi ze boizi ze zle ja tam wyfrze i jakies bakterie mogasie dostac wiec rozumiem nie zmuszam go. Ale jak jest wdomu to posprzata caly dom i jeszcze na zakupy pojdzie i ma nawet czas posiedziec w internecie kiedy ja np karmie to mi czyta wiadomosci.
Teraz go nie ma wiec moge liczyc tylko na rodzicow ale odliczam dni do jego powrotu.bo fesknie bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:36