Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalina doczytałam co u ciebie
nie martw się na pewno będzie dobrze ja trzymam mocno kciuki
powodzenia na chrzcinach
Ofelaine dla was też
Ja też obawiam się mega kupy dzisiaj bo wczoraj nie byłowięc albo nafajda w kościele albo w knajpie
-
My wstalysmy po 9
Nina wczoraj straszliwie rozrabiala i jak zasnęła o 20:30 tak wstala o 5 na karmienie, aż na palcach sprawdzałam czy mi się ilość godzin przespanych zgadza;) potem jeszcze drzemka w łóżeczku do 7 i u nas w łóżku kolejna drzemka do 9. Ale mimo wszystko mam nadzieje ze dzisiaj będzie miała lepszy dzień.
Dziewczyny trzymam kciuki za chrzciny, niech dzieciaczki będą grzecznew końcu diabelka z nich wypedzacie
my jakoś w sierpniu się zajmiemy chrzcinami.
Dziewczyny podczas korzystania z toalety czuje takie ciągnięcie, obrzmiemienie w kroku to normalne? Byłam nacinana ale już 8 tyg prawie minelo -
Dziewczyny powodzenia na chrzcinach:* i oby te kupy były jednak przed
to będziecie spokojniejsze
No to pospały dzieciaczki, Pola tak sobie miewała lepsze noce
Lama może jakiś szew dłużej się rozpuszcza? "€%3e" to w cudzysłowie napisała do Was PolaKarolcia88, Lama, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
No i w moje dziecię wstąpił chyba anioł
no coś niesamowitego. Jak padła o 19 to spała do 24, szybkie karmienie i zmiana pieluchy i dopiero pobudka o 4 i tym razem usnęła tylko że już ze mną więc uznaje że jestem wyspana
padłam o 21 stwierdziłam że muszę korzstać póki dzieć daje. A rano grzeczniutka, mogłam śniadwnie zjeść, poprasowalam część rzeczy a Wikusia sobie leżała i patrzyła na mamusię. Sama się sobą zajęła. Później się potuliłyśmy a teraz śpi. Normalnie źyć nie umierać i niech tak już zostanie.
Kciuki za chrzty. My dopiero w grudniu chcemy w pierwszy dzień świąt.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Mi moja wczorsj tez pospala od 23 do 3 i potem do 7
i teraz oczywiscie dalej w trsie spi
tak gosiu obstawiam ze za duzo wrazen
a wczoraj Malutka usypiala owca
polecam Wam. Mozna kupic w smyku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 11:35
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja w środku też jeszcze czuję blizę jak chcę coś zrobić np. źle się przekręcę, dlatego nawet nie próbuję ćwiczeń na brzuch bo bym zeszła z bólu. Moja gwiazda dopiero się budzi po drzemce południowej. Dzisiaj mam dzień dziecka
-
A moja dała nam popalić...od 3 w nocy ryk przerywany minutami ciszy. Wygina się przy tym i puszcza bączki lub cisnie kupę. Już nie wiem jak jej pomóc
a mi łeb pęka
jak Wy to ogarniacie, że jeszcze czas na pieczenie ciast macie? Ja pół dnia ostatnio leże z małą, bo inaczej płacz, śpi na spacerku, a dziś taka pogoda, że nie wiem czy wyjdziemy. Dziś brak sniadania i na obiad tez nie ma widoków, bo mala spokojna tylko u mnie na brzuchu...
-
Dziewczhny trzymam kciuki za chrzest i spokkojne malenstwa podczas sakramentu.
Gosia powodzenia na sesji. Zdjecia bedziecie robix tylko Poli czy wy tez bedziecie na zdjeciach?
Gabrysia cos nie mogla zasnac po poludniu co piec minut sie budzila ateraz zasnela na mnie ispi od 20 minjt. Wiem ze nic wtedy nie moge zrobic ale uwielbiam jak na mnie spi. Czujeszczegolna bliskosc wtedy zcorcia. Ciekawe jak dlugo bedzie ch iala tsk spac na mnie do ilu mieisecy. Chcialabymjak najxluzej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 15:57
-
Nasza corcia tez wykapany tatus . a tatus bardzo jestdumnyz tego.
Co dochrzcin my napewno w restauracji. Nie chce mi siechodzic nad gosc.mi awrestauracji rezbede traktowana jak gosc. ttlko my chrzciny nie wiem kiedy moze wrzesien. Choc chcialabym szybciej ale przyszli chrzest i zagranica. Mam nadzieje ze im dziecko wieksze fo nje bedzzie trudniej o spokoj w kosciele. -
Aktyde spokojnie nie denerwuj sie. Jana pocztku foprawie cale dnie spedzalam z malaw lozku i lezalysmy razem bo ciagnela cyca pare minut i zasypiala i tak caly czas. Teraz juz jest inaczej takze. Cierpliwoscidziewczyny. dajcie sobie czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 16:15
-
Gosia moj zawsze jak wracal z pracy to calowal Malutka i ja tym przy okazjo budzil. Na nic tlumaczenia, ze sie przywita jak sie Julka obudzi i ze dopiero zasnela. Zrozumial dopiero jak dalam mu Julke mega turbo marude i poszlam sie kapac
i wcale sie nie spieszylam- szybko sie nauczyl witac z corcia jak sie obudzi.
Powodzenia na sesji!
Ja dzis wlasnie przekonalam meza do chrzcin we wrzesniugosia86 lubi tę wiadomość