Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia to ja ubieram podobnie, tyle ze zamiast body to kaftanik bo strasznie rykoli przy zakładaniu przez głowę, a tyle ladnych bodziakow nakupiłam... Ehhhh. Na noc zamiast śpiochów zakładam polspiochy bo szybciej mi sie wtedy przewija ta moja Kruszynę.Nie dziwie sie, ze masz ochotę na chwile samotności. Ja na mojego za bardzo tez liczyć nie mogę, ale mam ten plus, ze mogę Mala zostawić mojej mamie i pochodzić po sklepach, z drugiej strony co to za chodzenie jak kupie to co musze i szybko wracam, mimo ze moja mama zajmuje się nią lepiej niż ja. Caly czas o niej mysle, tak samo jak zakup ubrań, idę sobie cos kupic, a wracam z ciuszkami dla Malej
moze w końcu w tym tyg uda mi się do fryzjera pójść, bo mam ochotę w końcu cos zrobić z włosami;)
Zwykle córy bardziej podobne do tatusiów, ciekawe jak z czasem moja sie zmieni;)
Ofe u nas pomimo ss i debridatu to i tak problemy z brzuszkiem nawracają, ale i tak jest zdecydowanie lepiej niż bylo. Życzę Wam zeby dolegliwości szybko ustapily.
Karolcia moze to jeszcze plamienie poporodowe? A może dlatego, ze dziecko przystawilas do piersi i stad to plamienie. -
Eli idę w środę do pediatry i podpytam się o ten lek. czytałam o nim ze jest na poprawę perystaltyki jelit. bo dla Michała kupa to dalej temat tabu.
ja miałam kotkę przez 17 lat i jak ja uspilismy to tata mój zarządził stype. wszyscy plakalismy. nigdy nie widziałam żeby mój tata płakał A przy zakopywaniu kotki beczal jak dziecko.03.02.2014 -
Eli, Gosia nie mam pojecia.
Po porodzie juz dawno nie plamilam (u gina bylam 3 czerwca i wtedy juz nie bylo plamien) a teraz takie jakies brazowe
Gosia lekarz bardziej sie skupil na miejscu ciecia (jak robil usg) ale w sumie nic nie mowil zeby go cos niepokoilo. Doktor powiedzial tylko ze blizna zagojona i nic tylko w kolejna ciaze zachodzic -
Karolcia ja teź tak miałam w czwartwk i myślałam źe to @ ale doczytałam że od 6-8 tyg może zdarzyć się 1 dniowe krwawienie i nie jest to miesiączka. Ona pojawi się za pare tyg do paru miesięcy. Ja też się stresowałam że coś nie halo. A tak w ogóle skusiłam się i kupiłam ten karton pampków w promocji. Przy okazji weszłam do pepco i kupiłam Wiki rajtuzki. Eli ja o sobie teź zapominam, dopóki mam co włożyć na tyłek jest ok. W ramach odnowy umalowałam w końcu paznokcie.
-
gosia86 wrote:Chyba się poddam i spróbuję podać Poli herbatę koperkową w butelce bo łyżeczką się boję że się zakrztusi tylko ile takiej herabty na raz jej dać? Mam taką ziołową w saszetkach. Męczą ja tak te bąki że aż się wybudza a jakiś czas juz bylo ok
Paulinqa współczuję a może to jakaś alergia i stad ten katar?
Przepraszam. Nie barobie Was chyba nigdy!! Mam taki weekned ze zaraz skocze z okna!!!aaaaaaa
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosia mamy caly weekend cos. Wczoraj w gosciach wrocilismy do domu o 24 i mala dawala czadu a maz w najlepsze spal. Kotka do nas przyszla i polozyla sie obok meza i jak Lila plakala to maz przez sen ja glaskal i mowi "ciiiiichutko"
myslalam ze zejde z smiechu. Dzis rano do ksiedza na 11, potem pazury i grill...teraz znowu namy gosci w domu i jutro znowu goscie i grill...porzygam sie
Rika lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Rany, udalo mi sie nadrobic.
Maz wczoraj sobie na intergracje wyjechal a ja zostalam z goblinem sama. Ale urzadzila jedna histerie wczoraj kolo 13 i koniecGada, usmiecha sie, spi, no jak nie moje dziecie
Gosia, pocieszylas mnie strasznie, bo mojej tez sie poca strasznie stopki i dlonie, juz myslalam, ze mamy jakis problem, ale jak Wasza tez tak ma to spokoi tez ma chlodne a mokre.
Ja oliwki nie uzywam, ale bardzo polecam plyn do kapieli z ziajki. Natluszcza skore cudownie. A dzisiaj po raz pierwszy wykapalam Zosie sama i nawet troszke pomasowalam z balsamem i NIE PLAKALA
Wczoraj bylismy u mojej kolezanki, Zosia dostala rozowe trampki, dzisiaj u mojej chrzestnej dostala grzechotki do zawieszenia na wozek, body i spiochy, ja dostalam bizuterie i kase, a potem u mojej matki dostalam koszulke a Zosia body i sukieneczke. Owocny weekend mamy
W ogole moje kochanie snem nocnym przesypia okolo 12 godzin i jak ostatnio mnie zalamala, bo zaczela zasypiac tak coraz wczesniej, tak wczoraj i dzis dopiero o 22, wiec mamy spanko do 10 (oczywiscie przerwy na karmienie)
Beti, powiem Ci jedno - total respect, ze ogarniasz sama z malym dzieckiem, jest duzo latwiej jak chociaz na 10 minut mozna komus wsadzic w rece i sie nie martwic.katalina, GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Gosia wyobraz sobie, ze po wieczornej histerii (chyba zaczely sie nam kolki
) Mala w koncu usnela o 23 a obudzila sie o 3. Pierwsze 4 przespane godziny!! ♡♡♡
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gosia mi Lila w nocy tez malo nasikala i juz zaczelam sie zastanawiac ze cos nie tak ale kolejny pampers juz dosyc mokry byl wiec chyba jest ok. u nas za to juz drugi dzien ni ma kupy. Czyli dzis powwinna byc wielka spektakularna kupa :)oby tylko nie wyplynela w kosciele
-
OMG chyba nie dam rady was nadgonić
U nas wszystko w porządku choć Mały coś ostatnio mi dużo kichał i obawiam się ze złapał katarekściągam mu z noska frida i dziś wytargałam ogromnego zielonego gluta feee
Dzisiaj chrzciny trzymajcie kciuki żeby Nikoś był grzeczny w kościele
A jutro szczepienia jestem przerażona na samą myślzdecydowaliśmy się na 5w1 zobaczymy jak młody to przyjmie
GabiK, gosia86, slash lubią tę wiadomość