Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Ale pospalam z corcia od 23 do 5.40 i od 6.30 do10.
Mojedziecko teztak czasem sie rzuca przy cycu. Ja myslalam ze to dlatego ze sa momenty kiedy mleko nie leci przez moment i to sajej nerwki potem leci jest ok i znow nieleci iona sie rzuca. -
Karolcia jak dziecko ssie bezpośrednio z piersi, to jest szansa ze laktacje sie zwiększy
niestety zaden laktator nie zastąpi dziecka. Mi w szpitalu kazali ściągać laktatorem i dupa blada wyszla. 3 mam kciuki za laktacje :)a tabelami sie nie przejmuj, jesli zjada 60 co 2 h to widocznie tyle jej wystarcza. Moja je duzo a polozna twierdzi, ze Malo przybiera, ale widocznie nie ma tendencji do tycia po mamie
Gosia uśmiech Poli pięknyw ogole Pola cudna dziewczynka.
Slash to faktycznie super nockę mialyscie, chociaż ja na mojevtez narzekać juz nie mogęgosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zarządziłam, że dziecko oddaje nie mężowi i dostaje tylko na karmienie, ciekawe jak wyjdzie w praniu... Ale kuźwa on se wczoraj zrobił wolny wieczór i grał z kolegą do 3 w nocy. Z resztą ja chce czas spożytkować na ogarnięcie domu, obiad i prasowanie oraz siebie, bo zarosłam jak ogr, paznokcie w rozsypce, noż kurde...
-
Trochę was poczytałam ale nie wiem czy dokładnie ;p
Mati tez dziś ładnie spał od 22 do 4najlepsze jest to ze jak właśnie budzi się zawsze o tej 4 to potem nie chce juz spać w łóżeczku i biorę go do nad do łóżka i wtedy śpi
Tez się rzuca przy cycu czasem tak jak pisalyscie... wtedy albo chce beknac albo spać mu się chce i nie chce mu się już ciągnąć. .lub chce drugi cyc bo z pierwszego juz mu mało leci ;p
Gosia dzięki za info o tym baby cap ta sama próbkę miałam ale nic się Małemu nie działo a nawet pomogło
Kupiłam wczoraj pampersy 1 te Rossmanowe na próbę rozmiaru i są idealne, jutro kupuje z olx od kogoś 112szt zielonych pampków za 30zl
Z przykrych wiadomości wczoraj umarł mój piesek ;( mieszkala z moimi rodzicami... zachorowała nagle na bolerioze, była z nami 13 lat ;( rodzice ja dziś przywiązą i pochowamy ja na naszej działce, gdzie stanie nasz dom.. strasznie mi smutno
Katalina przykro mi też z powodu Twoich problemów ze zdrowiemtrzymam kciuki za szybki pobyt w szpitalu i dobre wyniki :* ma pewno wszystko będzie w porządku :*
A mój synek właśnie śpi w łóżeczku na brzuszku i z muzyczka od karuzeli.. idę coś ogarnąć w domu i ciasto zrobic..
Kotmisia dzięki za dołączenie mnie do grona mam szczęściarna prawdę nie mogę narzekać na syncia jest mega grzeczny i mam nadzieje ze tak zostanie
-
A ja ogarnęłam dzisiaj co miałam zrobić 2 prania, zakupy, obiad. Kupiłam lakier do paznokci i mam zamiar je pomalować bo ostatnio malowałam przed ciążą. No i nadprogramowo musiałam ogarnąc zarzyganą wykładzinę i koc. Mój pies wie jak dostarczyć mi zajęć. Młoda teraz śpi, ja zaraz zjem obiadek i mogę odpocząć. Ech fajnie juź z nią można sobie "pogadać", robi zaciesz do mamusi. Zastanawiam się czy nie kupić kartonu pampersów 3 bo są w auchan za 59,99. Mam już zapas kartonu dady i jedną paczkę zielonych pampków ale kusi mnie cena. Dzisiaj nareszcie pierwszy raz porządnie zachustowałam Wiki czułam że dobrze leży i oczywiście kaźdy się na mnje glapił i gadał oooo jaka kruszynka. Ta moja Kruszynka tak rośnie że zaraz trzeba będzie wyruszyć na zakupy ubranek bo za 2 miechy w 62 już ją nie wcisnę.
-
Dżoana współczuję z powodu psiaka
ja za swoim też pewnie będę wyć. Mati wchodzi jeszcze w pampki 1??? Ja zaraz w 3 wskakuję bo 2 juź takie maławe. Dady ledwo co a pampersy są w sam raz. Niby i tu i tu 2 ale różnica jest.
-
No właśnie on ciągle taki malutki. . Przybiera prawidłowo, we wtorek ważył 4720g a wczoraj chciałam mu kupić jakieś spodenki bo wyprzedaże są i w 56 to by cały wszedł
62 to może dopiero za miesiąc mu założę... wczoraj przyszła moja paczka ze smyka zamówiłam właśnie ubranka na 56 to są dobre i jeszcze jest sporo luzu także jeszcze trochę w nich pochodzi.. a najlepsze jest to ze zamówiłam 2pack rampersow i jeden jest jak na 56 i jest ok a drugi jest sporo większy a niby tez 56 ;/ a ja chcę mu teraz to zakładać a nie za 2-3 msc jak lato się skończy. . I nie wiem czy to reklamować czy po prostu tak jest i dupa..
niby pampersy 2 są dobre ale ma je prawie do pach i wisi mu w kroku taka buła..
Beti ja bym kupila te pampersy na Twoim miejscu.. a ile tam jest szt? 112? To się opłacaja narazie 3 mam zapas, jakieś 500szt. To na około 2 msc powinno starczyć. . Wiec na razie na tych mniejszych się skupiam.. mam jeszcze około 200 szt 2 wiec chyba na razie nie zgine :p