Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia ja podawałam koperek taki zwykły w saszetkach nalezalam do butli 60ml i wypił tyle ile chciał. . Max właśnie raz wypił 60 a tak to po 20- 30ml.
Aktyde85 jak mój mąż jest w domu to cały czas wykorzystuje żeby małego brał a ja wtedy coś tam sobie ogarniam i paznokcie wtedy też biorę go dopiero jak wrzeszczy dłużej i nic go nie uspokaja to głodny daje cyca i spowrotem oddaje tacie -
Mój chyba też ma skok rozwojowy. Drugi dzień pod rząd szaleństwo od 7 rano. Do teraz spał może w sumie z 1,5h, w tym godzinę u mnie na rękach. Rzuca się na jedzenie, smoczek, wodę jakbym go co najmniej tydzień glodzila. Już nawet szumis nie działa.
-
MiM nie strasz mnie... ale tak właśnie myślę. .teraz mam małego aniołka a później da mi w kość.
Czy na chrzciny wynajmuje się fotografa? Wy bierzecie?
Miałam plan robic w knajpie.. koszt okół 50zl od osoby obiad+ ciasto, kawa.. ale mąż mnie namawia ze lepiej w domu ze po restauracji i tak 80% gości przyjdzie do nas bo rodzice, dziadkowie, rodzeństwo daleko mieszkają wiec i tak się skończy ze później będziemy siedzieć w domu.. teściowa zaoferowała się ze ona może obsługiwać żeby ją nie musiała. . Ale nie wiem co z tym zrobić. Jak wt mysliscie? Pomóżcie... -
Dzoana ja bym na Twoim miejscu robila w domu, skoro i tak wszyscy przyjdą do Was po obiedzie i tak. Sama chyba zrobię w domu i mysle czy nie zamówię catering. Ale u nas chrzciny dopiero kolo sierpnia, bo teraz Mala za dużo placze.
Wspolczuje z powodu psa, czlowiek zzywa sie ze zwierzakiem i traktuje jak członka rodziny, wiec przykro. -
Moja ma mokre raczki jak placze, bo się wtedy biedna upoci. Wlasnie spi na mnie, bo tak to 30 min i pobudki z placzem. Ma dzisiaj ciezki dzien ;)a jak Mala ubierasz? Moze jej za gorąco? Moja to zmarzlak, dzisiaj przy przewijaniu to nawet jej się usta trzesly, bo chciałam wywietrzyć, a przewijanie to chwila moment. Kolejna rzecz ktora ma po mnie
w ogole póki co jest bardziej podobna do mnie niż do swojego taty. A u Waszych dzieci Dziewczyny widac juz jakies podobienstwa do Was lub taty?
-
Hej
Caly dzien zajety mialam teraz nadrabiam zaleglosci. Od wczoraj mamy znow problemy z brzuszkiem i rzucaniem sie przy cycku mimo podawania sab simplex, przestaly dzialac czy co ?? A bylo juz tak fajnie, chyba, ze to od ciasta lub bananow, ktore zjadlam.
My placimy 30zl za osobe za obiad na chrzcinach, tort i ciasta swoje..
Stres coraz wiekszy przed jutrzejszym dniem i jak na zlosc ten brzuch zaczal dokuczac.
Eh...