Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia, ja tez lipcowa
z 22.
Katalina ja dawalam Zosi Esputicon, ale doraznie. Czesciej daje jej probiotyk, wydaje mi sie to bardziej sensowne, zwlaszcza, ze mala jakis duzych problemow tez nie ma. No ale jak ja baki wybudzaly i plakala to krople kupilam.
Zosia ma niebieskie oczy i inne sie nie zapowiadaja. Ja mam niebiesko zielone, maz ma niebieskie, wiec duzego wyboru nie ma
Gosiu, uzylam balsamu bo nic innego nie mam w domu, a chcialam zobaczyc jak mala zareagujeTakze tez czekam co dziewczyny poleca do masazu.
Gabik, a gin przystojny?
Magic kciuki za Lilcie zeby szczepienia bezproblemowo przeszly :* -
Ja juz nie moge sie doczekac chrzcin
ja chcialam chrzcic 21 czerwca w nasza miesiecznice ale 19 lipca tez jest dobry
)
Agusia nie dzikujeale serio nerwa mam jak siemasz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:35
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosia przepiękne zdjęcia!
Katalina i Ofe super że chrzciny się udaly i dziewczynki stanęły na wysokości zadania
My wczoraj z mężem probowalismy się troszkę poprzytulac i co? Po 5 min Nina obudziła się jak na zawołanie. Chyba tabsy nie będą mi potrzebne bo moje dziecko zadba o brak rodzeństwagosia86, MiM lubią tę wiadomość
-
Magic powodzenia na szczepieniu. My mamy w czwartek i też już o tym myślę
Anielka super że kikut w końcu odpadł
U nas nie ma wody a miałam umyć głowę i jechać załatwić becikowe z mężemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:58
Anielka lubi tę wiadomość
-
Zaraz sie okaze ze prawie same lipcowki na forum
Mala wlasnie spi przy suszarce, a jak wylaczam to sie budziChyba trzeba bedzie w szumisia zainwestowac. Chociaz jeszcze poczekam, bo na nia cos jednego dnia dziala, a drugiego juz nie. Ehhh, ale po wczoraj wole zabulic za prad niz zeby sie nie wyspala w dzien porzadnie, bo taka maruda, ze jakby byla starsza to bym ja w zadek kopnela chyba
-
Agusia ja wlaczam suszarkę w komórce na youtubie w ramach oszczędności prądu
Gosia piękne zdjęciaPola urodzona modelka
Dziewczyny zazdroszczę tym które maja juz chrzciny za sobą. Ja nawet ze ślubu z moim narazie zrezygniwalam bo nie lubię takich imprezoczywiście glebsze powody też byly ;)zawsze jest dylemat kogo zaprosić a kogo nie, kogo wypada itd. Nie da się dogodzić wszystkim.
Magic powodzenia na szczepieniu, my mamy w czwartek pneumokoki i znowu mam strach w oczach a za 5 tyg powtórka obowiązkowego. Tym razem chyba wezmę skojarzone, bo Malutka slabo znosi wklucia.
Anielka super, ze juz macie ten kikut z głowy, nam odpadl juz przed drugim tygodniem to od razu odczulam ulgę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:40
Anielka lubi tę wiadomość
-
boze dziewczyny mam ochote uciec. Olka tylko drze pape... na glowe juz dostaje. Mam dosc wlasnego dzieciaka... od tego noszenia na rekach to robi sie krzywa. Chcialam zawinax w xhuste to krzywa jak spinacz do papieru. Mam dosc wlasnego dzieciaka......