Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmykam spac moje dziecko juz spi od 21ej wiec pora zasnac bo nie wiadomo kiedy pobuxke zrobi a spi sdednio spokoknie juz raz udslo mi sie ja smoxzkiem oszukac. Dobrsnoc dziiewczyny. Myjutro popoludniu ortopede mamy trzymajcie kciuki. Juz wszystmo zapakowalam pieluszki podklad chusteczki itd..ciuszki na zmiane na wszdlki wypadek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:44
-
Czesc tu marcowka Dziewczyny przegladac fb napotkalam sie na ta mala dziewczynke ,
http://www.corinfantis.org/podopieczni/60-planowe-zabiegi/497-michalina-baranek-ta-hipoplazja-komory-prawej-i-tetnicy-plucnej-vsd-i-etap
ma wade serduszka i potrzebuje pieniazkow na opreracje. Prosse jesli ktoras moglaby rej chociaz pare groszy przeslac. Ja wyslalam tyle ile mogla. Teraz siedzeo rycze jak glupia, bo nie moge patrzec na to zdjecie tej malej slicznotki, tyle jeszcze przed nia bolu i cierpienia. Pomozy jej, by mogla dalej zyc -
Gosia sliczne zdjecia
W moje dziecko dzisiaj szatan wstapil, nie chciala wcale spac w dzien. Przysypiala i budzila sie, zasnela dopiero z pol godziny temu... No ale maz juz wrocil wiec mu mowie ze przez niegoI chyba Zosiek nie przepada za przytulaniem, bo poki siedzialam tuz kolo niej to plakala, jak sobie poszlam pomarudzila do siebie i zasnela. A na rekach jest duzo, bo duzo placze. Jak nie placze to klade ja sobie na kolana i sobie gadamy
Albo siedzi w lezaczku, za lezeniem nie przepada niestety.
A ja mam cale nogi w siniakach bo co chwile sie w cos hukne. Zwinnosc 2/10Karolcia88, slash lubią tę wiadomość
-
Padam ze zmeczenia, wpadlam sie pochwalic, ze moje dziecko pieknie przespslo cala msze i w ogole nie plakala nawet jak ksiadz polewal jej glowke woda, wtedu akurat sie przebudzila. I caly dzien byl super, obiad I tort pyszny.
Alez jesten dumna z mojej corci
Gosiu piekna Polcia.
GabiK, Wonderwall, Karolcia88, slash, gosia86, Magic, beti97, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Ewelinkie jezeli oczy sa ciemne, kolor nie jest klarowny tylko taki metny to pewnie oczka zmienia sie na brazowe.
Moja Juleczna najukochansza znowu spala 4h ♡
Ofe super, ze Lilka taka grzeczniutka bylajak jest w Waszych stronach? Dostaje sie prezenty czy sama kase?
Agusia lubie za zwinnoscale nie jestes sama. Ja tez ciaglw mam problwm, zeby sie zmiescic w drzwi i albo zawadze barkiem o framuge albo lokxiem o klamke. Albo nie potrafie nawax wody do termosu nie rozlewajac xhociaz troche
Czaaem to jak noszs Mala na lezaco na mojej rece (jak ja brzuszek boli) to az sie boje przechodzic do innego pomieszczenia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 02:41
Magic lubi tę wiadomość
-
Gosia ale oczy ma Polcia! Jak niebo! Piekne zdjecia
i Polcia wyglada tak "dorosle",tak madrze patrzy w aparat jakby zupelnie swiadomie pozowala
Ciekawe czy w przyszlosci cos bedzie miala z aparatem i fotografia do czynienia.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ofe brawo dla Lili,dzielna dziewczynka i Tobie tez pewnie kamien z serca,bo sie nie musialas denerwowac w srodku mszy co zrobic. Fajnie Wam,ze juz jestescie po.
Eelinka tez sie zastanawiam jak to bedzie z kolorem. U mnie w rodzinie jacys bezrozumni wszyscy sa,bo ciagle mnie pytali po kim maly ma niebieskie oczy. Tlumaczylam,ze dzieci rodza sie z roznymi odcieniami od szarego do granatowego. I dopiero wrecz po roku kolor sie ustala,a nawet do 3lat stad nie jest wpisywany w paszporcie. Ale bez skutku,ciagle te same osoby ponawialy pytanie. Nawet maz. Do momentu kiedy powiedzialam,ze maly jest dziwnie podobny do mojego gina i to chyba stad ten kolor. Natychmiast przestali pytacKarolcia88, gosia86, paulinqa, Wonderwall, Eli, MiM, beti97, slash lubią tę wiadomość
-
Lilianka Dostala od chrzestnego piekne zlote kolczyki i bransoketke z grawerem Liliana i data chrztu a reszta to kasa.
U mnie Lili w nocy Ostatnio tez malo sika, w dzien pampersy mokre bardzo a w nocy troszke a tak wczesniej nie bylo. Zglosze to dzis lekarzowi. -
Gosia nie bede oryginalna jak powiem ze masz sliczna corunie
Super ze dzieciaki byly spokojne podczas mszyciekawe ja moja za miesiac sie bedzie sprawowac
a prezent super
ciekawe co noja Lilka dostanie
Ja dzis mam z Małą szczepieniaod rana mnie brzuch boli z nerwow
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny, donosze wszem i wobec, że dziś w 41 dniu życia mój syn pożegnał się z kikutem pępowiny. Myślałam, że ta chwila nigdy nie nastąpi. Jednak w spirytusie moc!
Ewelinkie, jak u Was z pępkiem?Agusia246, Magic, GabiK, gosia86, Wonderwall, beti97, slash, PIGULSKA lubią tę wiadomość