Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmykam spać, bo pewnie niedługo pobudka na posiłek. Moje dziecko nadal śpi z nami w łożku, chcemy je przenieść do swojego ale póki co zobaczymy jak zareaguje na te szelki, nie chce dla niego ( a moze siebie
) zbyt dużego szoku. No i aktualnie śpi po skosie na wielkim łożku 
Spokojnej nocy -
Karolcia moj tez tak miał, ale sie oduczył. Teraz woli położyć główkę na cycku, albo sutek pod nos sobie podstawia i tak śpi
dzis np głowa mi sie przesunął do cycka twarzą sie w niego wmontował i zasnął. Zaznaczę, ze leżał na plecach a ja bokiem do niego próbowałam go usypiać
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
Anielka nie mam pojecia jakie sa oznaczenia zadnego opisu od lekarza nie dostalam. W ksiazeczce zdrowia tez nic nie wpisal. Dzis moja mama opiluchowala ja tak jak kiedys nas pieluchowala w dwie pieluchy i trzecia owinela. Widze ze dziecku goraco w tym i niewygodnie i pierwszy chyba raz tak dlugo po kapieli nie mogla zasnac od 19.30 dopiero teraz zssnela. Zal mi jej i plakac mi sie chce ale co zro ic to dla jej dobra. Wystarczy ze uszka ma po mnie i zaczynaja jej odstawac a na dodatek raczkami je wywija, czapki sciaga i opaski tez, nie chce zebyd na dodatek jeszcze przeze mnie koslawo chodzila.Anielka wrote:Slash, u nas też dysplazja, ale mamy tylko zalecenie szerokiego pieluchowania i kontrola za 4 tygodnie. A jakie macie oznaczenie tej dysplazji? U nas lewe biodro jest 2a (prawe 1b i to ponoć ok). Ja po badaniu poryczałam się, że Misio tak musi cierpieć przeze mnie. Miałam to samo w dzieciństwie, ale wtedy nie badano bioderek rutynowo i wada została wykryta bardzo późno. Skończyło się na rozwórce. Tak naprawdę to przykre tylko dla rodziców. Dziecko i tak tego nie będzie pamiętać, a dzięki odpowiedniemu leczeniu jest duża szansa na to, że bioderka szybko się rozwiną. Musisz być dzielna! Leczenie jest uciążliwe, ale robisz to dla dobra Gabrysi. Głowa do góry!
-
Katalina wszystko bedzie dobrze, musi byc innej opcji nie ma.
Minka ja tez urodzilam po terminie 7 dni. Moje zdanie jest takie ze powinni baczniej sie orzygladac przenoszonum ciazam ja mialam zielone eody o czym dopiero dowiedziapam sie sdomu jak przeczytalam w ksiazeczce. A czy nie ma innych wad u mojego dziecka to nie mam pljecia chyba zaczne jezdzic po lekrzach zaczne od kardiologa a skoncze nie wiem na lkim zeby sie upewnic ze mojemu dziecku nic nie jst.
Gosia super ze ok z bioderkami. -
Slash nie przesadzaj
moj ma tymczasowo gatki na rzep uszyte z 7 warstw flaneli. Gorąco i poci sie ale to tymczasowe a szelki zostawiają dupke wolna. Jak chcesz opis to idź do przychodni skseruj kartę. Gosia moze Ty prywatnie byłaś? Bo na fundusz to fotki musza zostawić w karcie
-
nick nieaktualny

a pewnie sie nie obejdzie bez takiego sprzetu...