Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe ktora z Was rozpocznie pierwsza ponownie sezon brzuszkowy
ja planuje poczekać minimum rok moze dwa i dopiero starania, chce się narazie nacieszyć moja zabka i poczekam aż troche urośnie
ale nie ukrywam ze tez chce wiecej dzieci
gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
ja tez juz bym chciala byc w ciazy
tesknor za brzuszkiem i tym stanem ale rozsadek kaze mi odcsekac ze 2 lata no i musze wrocic do pracy. Troche popracowac i wtedy dzialac bo jakbym zaszla w kolejna ciaze ma macierzynskim to kierownictwo byloby niezadowolone.
Aniol super ze mleczko sie pojawilo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staralismy sie 3lata,szpitale,operacje,badania az w koncu wyrok in vitro. I po 2tyg bylam w ciazy
Czeka na nas w klinice jeszcze jeden maly ludek,dlatego chce tak szybko.
U mnie z finansami Eldorado nie ma,a chalupa na mojej kieszeni stoi,maz malo zaradnyale rodzina mowila mi zawsze "jak Bog daje dzieci to i na dzieci" no to skladam rece, dal jeden cud to moze usmiechnie sie jeszcze raz
gosiunia, olka24, PIGULSKA, gosia86, slash lubią tę wiadomość
-
ja znowu przezucilam małego na bebilon kolki i zaparcia. I jest ok. po zwykłym bebilonie miał problemy z brzuchem. mam nadzieję ze u nas kupa przestanie być dla małego tematem tabu bo dzisiaj zrobił sam aż mu się bokiem wylala.
młody po szczepienia jest bardzo osowialy. mam nadzieję ze jutro wróci do swojego krzyku03.02.2014 -
Anioł wrote:Hej dziewczyny
Wróciłam ze spaceru, (12 km a w międzyczasie butla mm ) przyloxylam mała do piersi o o mało jej nie utopilami to z tej w której przez ostatnie 2 dni mleka nie było
zazdroszczęniestety moje dziecię prędzej padnie z głodu niż zechce się najeść moim mlekiem
03.02.2014 -
Mim nie chce Cie straszyc ale u nas nawet na bebilonie comfort kupka jest wymeczona. Nieraz to musze jej dac czopka (jak do 3 dni nie zrobi kupi). A ciagle lezy na brzuszku, masujemy brzuszek, uginamy nozki..
bardzo prosze o kciuki bo jedziemy do okulistyGabiK, MiM, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Moja ciotka urodzila w grudniu jednego bobasa,a w lutym zaszla ponownie z blizniakami. Chciala usunac,bo byli w czarnej dupie z mezem,oboje bez pracy,mieszkali w 2pok mieszkaniu z jej rodzicami. Nie usunela,dzis maja dwie firmy,dom i duze mieszkanie, do tego chyba z 5samochodow. Zycie to pudelko czekoladek
gosiunia, Karolcia88, Lama, Eli, Magic, gosia86, pompon, aktyde85 lubią tę wiadomość