Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MiM kupiłam w innym sklepie niż smyk.. ale w smyku tez cena ok. Mały godzinę przespal to dla nas sukces wielki
obudził się bo był głodny. . Wydaje mi się ze on żre a nie je..
Anioł przykro midbaj teraz o drugiego cyca :*
Trzymajcie jutro kciuki za nasze biodrka.
Dobranocslash lubi tę wiadomość
-
No i przyszedl czas i na mnie. W sumie chyba nie powinno mnie to dziwic skoro moj organizm zawsze szybciutko wracal do siebie, ale jednak nadzieja sie kolatala, ze nie zobacze tej ohydy @ jeszcze przynajmniej ze 4 miesiace... Nie wiem kto wymyslil teorie, ze przy kp nie ma cyklu, skoro my tu juz ze 3 kp i @ a jeszcze u zadnej 3 miechy po porodzie nawet nie minely..
-
hej ciocie wpadamy przypomnieć o sobie
cały czas o Was pamiętamy i zaglądamy ,ale rzadziej
u nas ok dziś,znaczy już wczoraj minęły nam dwa miesiące
pozdrawiamy
Gosiu śliczne zdjęcia
a tu nasz przystojniaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 00:54
Wonderwall, gosia86, katalina, Puella, Magic, dorota1987, GabiK, beti97, Agusia246, Eli, Bluberry, pompon, Anielka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Gosiunia cudny ten twoj synus a wlosy ma po prostu zarabiste
AgusiA wspolczuje @ mnie ostatnio coraz czesciej jajniki bola jak na okres lub owulacje. Ale nie chce jeszcze @.
Gosia Pola ma Przepiekne fotki,cudowna jest
Moja to sie robi mala smieszka, wczoraj taki piekny usmiech mi sprzedala, ze sie rozplywam do teraz
Laura moze uda sie cos zrobic z ta piersia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 03:29
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Buuuu..... Rozłożyło mnie totalnie. Zatoki zawalone, katar, ból gardła (nawet tamtum nie pomaga). Małż tez chory. Najbardziej się boję żeby Miski nie wzięło. Ale chyba mało prawdopodobne żeby ostala się zdrowa, jak w domu wszyscy chorzy.
Przy Ignasiu @ wróciła dopiero ok 8-9 miesiąca. A teraz nie wiem co się dzieje, bo co kilka dni mam maleńkie jednodniowe krwawienie i cisza. Za każdym razem myślę że to @.
Ale cudne te Wasze dzieci! Moja tak jest podobna do teściowej, że aż czasami dziwnie mi :pgosiunia lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Czy wasze dzieci też tak mlaskają???
Nikoś budzi się po polgodzinnej drzemce i bardzo miele tym językiem w buzi nie wiem o co chodzi bo karmiony 1,5 wcześniej...tak mi lekarka powiedziala. Moze sprpbuj dac mu wody bo czasami mojej o to wlasnie chodzi
gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Pigulska moj tak memla językiem od kilku dni, po prostu odkrył chyba ze go ma, bo wcale nie chce jeść wtedy.
Pieluch z lidla nie polecam, dostaliśmy i małemu pupa sie do nich przyklejała
My juz zaszelkowani. Mały niezłe to nawet znosi. Zobaczymy jak bedzie dalej. Właśnie zasnął a dzis nici z mojego dłuższego spania ( śpimy do 9) trzeba poprasować
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ciocie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 03:49
Wonderwall, nojaniewiem, katalina, gosia86, MiM, dorota1987, madziorek, Lama, beti97, Karolcia88, GabiK, AGA 30, Puella, Agusia246, PIGULSKA, DżoanaA, Eli, Bluberry, Magic, slash, aktyde85 lubią tę wiadomość
-
Hej ja nockę ogólnie miałam z przebojami. O 2 w noch obudziłam się całkiem wyspana z eksplodującymi piersiami, górę od piżamy miałam tak zalaną że wyglądało jakby mnie kto z wiadra chlusnął, no ok pomyślałam że zaraz obudzę Młodą , ale niestety mój pies mi przeszkodził bo w tym czasie puścił pawia na kanapie i musiałam sprzątać. Później Wiki jednak się obudziła i pojadła ale cycką i tak było źle więc w zamrażarce wylądowało 135 ml. O 4 pobudka na jedzenie ale już u mamusi i tak do 6 bo chciałam ją przełożyć ale był ryk i znów do 8 śpimy razem. Wstała uśmiechnięta a później humor się popsuł i znowu ryk a teraz śpi więc ja lecę prasować bo później spacer trzeba zaliczyć. A u mnie chyba przyszła @ piszę chyba bo ostatnio teź tak myślałam a trwało 1 dzień. Tym razem przyszła nad ranem i jest obfitsza więc nie łudzę się, rano jak chciałam wstać z krzesła to jak mnie rypło z bolu w podbrzuszu to myślałam że zejdę. A i najważniejsze Wasze Majowe Bąbelki są cudowne, mogłabym tak oglądać bez końca
gosiunia lubi tę wiadomość
-
A my dzis konczymy 13 tygodni!!"!
A to mielenie jezykiem normalne jest. Zaraz beda dzieciaczki robic babelki ze sliny. Smiesznie to wyglada
Olka zaczela mowic agu
Ale krzykaczka z niej taka ze mogla by w OSP za syrene na wsi robicGabiK, gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość