Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaliczylam gina, wszystko pieknie, za 2-3tyg powinnam powitac pierwsza @,moze i dobrze,bo hormony w koncu wroca do normy. Mam jakis guzek w brodawce, na macanego gin mowi,ze to kanalik mlekowy,mam odczekac 2 cykle i zrobic usg jesli nadal bedzie wyczuwalny. Widzimy sie za pol roku, a wtedy zamierzam rozpoczac starania o kolejnego bobasa. Szybko,ale mam 38lat,wiec jak nie teraz to wcale
Daje sobie czasu rok.
gosiunia, gosia86, Wonderwall, olka24, beti97 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecię tez do mnie gada po swojemu, wczoraj z mezem nie moglismy uwierzyc
i bąbelki ze sliny juz raz zaliczylai obsrywa sie popachy, dzis musialam ja myc bo kupa wyplynela z przodu i z boku, pampersy 2 juz sa przymałe bo kazda kupka wypływa
gosia86, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:A ulewa?? Moja ma to samo z jezykiem i balam sie ze moze ja gardlo boli a moze ja bolec od ulewania
tak mi lekarka powiedziala. Moze sprpbuj dac mu wody bo czasami mojej o to wlasnie chodzi
Nie wiem o co chodzi
Może właśnie tak jak pisze Madziorek bawi się językiem bo odkrył ze go ma -
Gosiunia Twój Wojtuś to taki słodziak napatrzeć się nie mogę
i te włoski takie długie jacieee super
Gosia a Twoja Pola to istny cukiereczek do zacałowania
Ofelaine no uśmiech rozbrajający Lilka jest cudowna
Oj godzinami mogłabym oglądać nasze pociechyolka24, gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
KotMisia gratuluję 13 tygodni.
ale to zleciało
Ja też jeszcze jednego dziecia nie odchowałam a już myślę o następnymale też muszę zaczekać
Właśnie się budzi mój pasibrzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:28
gosia86 lubi tę wiadomość
-
U mnie nawet nie ma opcji ze to cos innego, najpierw brazowe palmienie, teraz juz cieknie na potege. A u gina bylam na kontroli, zastanawiam sie czy pojsc po @ czy nie, ale w sumie nie kazal sie pokazywac...
Zosia jak robi babelki ze sliny to czasem je wciagnie a czasem jej sie nie uda i wyglada jakby miala wscieklizneA agu i agi tez jej sie zdazylo ale glownie steka. No i ryczy.
Gabik, a o Kubusia sie bardzo dlugo staraliscie?gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja bardzo chce wiecej maluszkow, nawet jak beda takie rozdarte jak siostra
no ale wlasnie prace wypadaloby miec, wtedy moze nawet zdecydowalabym sie nie krotsza przerwe miedzy nimi. A tak to braciszek czy siostrzyczka musi poczekac az mama cos zlapie porzadnego, czyli planuje tak gdzies jak Zosia bedzie miala ze 2 latka sie starac. Na niekorzysc tej dlugiej przerwy przemawia tylko endometrioza, ktora moze mi zablokowac mozliwosc kolejnego dziecka
Ale jak dostalam @ to przyznam, ze przeszlo mi przez mysl "a moze juz?"gosiunia lubi tę wiadomość
-
KotMisia ale Gabik tez po cc.
Mi lekarz na kontroli mowil, ze miejsce ciecia ladnie sie zagoilo i nic tylko w nastepna ciaze zachodzic. No chyba ze u Ciebie sie nie chce goic- ale jeszczs na kontroli nie bylas wiec ciezko stwierdzic.
Moje dziecko wczoraj 3 razy powiedzialo "age" a tak to tylko leeeeGabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinkie wrote:Male przystojniaki z majowych chłopaków
dziewczyny Olka i Gosiunia jak Wy ładnie opalone, a ja taka bladaGabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotMisia wrote:Puella jak karmisz to duza szansa ze Twoje przeziebienie uchroni Misie :*
Olka syn przystojniak a Ty bardzo mlodziutko wygladasz -
nick nieaktualnyteż mam z głową i myśle o nastepnym dziecku a najśmieszniejsze jest to e nie chce na zimę więc żeby mieć szybko musiała bym zajść w ciąże sierpień/wrzesień czyli za chwile mąż jak to usłyszal prawie z łóżka spadł i kazal mi zejść na ziemie że maly ledwo zacznie chodzić a Ja rodzić będe:P hehehehe brakuje mi tego brzuszka ehhh i maly tak szybko rośnie a taki był fajny maleńki tera już będzie tylko coraz to większy:)mi lekarz po cc powiedział że do 3mcy ciąża nie wskaana później można robic ale większa kontrola szwów wewnętrznych w śrdoku czy się nie rozchodzą i nie ma możliwości porodu naturalnego co mnie bardzo satysfakcjonuje bo jak wiecie bardzo chciałam mieć cc
z innej beczki u nas brzydka pogoda juz kolejny tydzień po 19stopni chmury i deszcz na głowe można dostac....
i nie wiem na ile brac malego na wesele??w sensie do ktorej godz dodam ze nie usiedzi na dupci dlugo bo lubi gadac bardzo zeby z nim gadac i sam tez gulga duzo lubi nosic się oglądac swiat i ciężko u niego w dzien ze spaniem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 15:47
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Olka dziekuje ze pytasz, niestety u na kolki nadal dokuczają zwłaszcza wieczorami, w nocy Mala ladnie spi, ale za to mecza ja gazy i sie strasznie wygina podczas jedzenia. Dzisiaj o 4 rano zjadła przez to tylko 30 ml
na szczęście pozniej nsdrobila. A to mleko lgg tez jest na receptę?
Moje dziecko dzisiaj po szczepieniu na pneumokoki, ciekawe jaja będzie reakcja. Za to dobra wiadomość jest taka, ze Malutka nadrabia i wazy juz 3800jeszcze troche i po hipotrofii nie będzie sladu
Dziewczyny piękne dzieci macie, no ale co się dziwić jak mamusie śliczneGosiu ja Olka chłopcy podobni do swoich mam
Gosia ta sesje Poli zrobiliście przepiekna, będzie miała fajna pamiątkę jak dorośnie.
gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny