Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beti97 wrote:Pigulska u mnie nie żaden nawał ani nic z tych rzeczy ja po babci mam taki mlekotok. Mogłabym 2 dzieci wykarmić. Serce się cieszy że mam tyle pokarmu tylko że w niektórych sytuacjach jest to uciążliwe, a co Wiki odciągnięte nie wypije mój pies chętnie wychlipie O_o. A jeżeli chodzi o kupki nie narzekam tylko nie wiem w którym momencie powinno być ich mniej, chyba jak zacznie spożywać stałe pokarmy, sama nie wiem. A dzisiaj chciałam jej dać mleko z butli to wypluwała co wypiła i cyca szukała. Musiałam dać cyca i koniec. Ale od mojem mamy juź butlę pociągnie , ode mnie zresztą teź zawsze ciągła , ale im starsza tym mądrzejsza. Rozumie że jak jest mamusia to i cycuś musi być.Ofe dzięki za namiary poszukam czegoś ładnego, ale dopiero w 2 połowie lipca bo gwiazda rośnie jak szalona. Teraz mam pare pampków 2 i wskakujemy w 3 bo te już ledwo ledwo dopinamy.
Tylko się cieszyć ze Wiki tak lubi cycusia bo mój to taki leń w ssaniu ze czasem się godzinę karmimyAnioł lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie
My już dzisiaj po wizycie położnej, wszystko ok Młoda miała zaciesz tym razem. Zawsze wyła więc miła odmiana. Rano miałam porządny bełt i ulewanie
Później był spacer a teraz się lulamy. Muszę jej kupić jakąś herbatkę bo za dużo je i przez to ulewa, no i sama położna powiedziała że dobrze wygląda, a ja przecież karmię na żądanie. U nas z pogodą też kitowo, muszę celować ze spacerami. Pytalam dzisiaj położnej i powiedziała że katar u takiego dzieciątka może być nawet miesiąc więc dalej czyścimy no i zobwczymy co dalej. Chyba będę musiała w niedalekiej przyszłości w inhalator zainwestować.
-
Eli moja znajoma miala ten sam i taki sam byl z nim problem. Pewnie zareklamuj cholera a co! Badziew. Moj z Lilda pokazuje temp w porzadku
Karolcia super ze bioderka sa prawidloweWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 15:53
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Karolcia a co Ty po tych lekarzach tak z małą biegasz? tak powinniśmy, bo ja tylko skierowanie na usg bioderek dostałam, jeszcze gdzieś powinnyśmy iść?
Super się składa, że temat termometrów wyszedł, bo mi gdzieś wsiąkł ten dla małej, a chce jej zmierzyć temp. bo mam dziś jakieś wrażenie jakby cieplejsza była i mam tylko termometr rtęciowy, mogę takim zmierzyć?
My dziś zaliczyłyśmy pierwsze karmienie poza domem i wypad na zakupy, moja mała to aniołek...w wózkuale jazda autobusem to był hardcore... za to jutro chyba kupujemy auto, w sumie ja kupuję, moje pierwsze
co prawda nic specjalnego, bo budżet niewielki ale i tak się cieszę
-
Edyta bo mamy poradnie wad i zaburzen rozwoju, chorob zakaznych. Kazala nam isc na rehabilitacje i okuliste i zrobic badania ( ale skierowan nie dala) wiec musialam pojsc do pediatry. A ze pediatra z nfz mi dala skierowanie tylko na rehabilitacje to w luxie bylam po skierowanie na krew
No i dodatkowo meczy nas katar od 3 tygodni wiec dodatkowe wizyty wpadaja.
Ale uwierz ze wolalabym pojsc na spacer niz do przychodni -
Karolcia super że z bioderkami dobrze
Ja chyba też się zdecyduję na wizytę u okulisty bo martwi mnie to że tak długo ropieje jej oczko tym bardziej ze zakrapiam jej kroplami ale jakieś super poprawy nie ma
A wlasnie jak to jest z badaniami krwi? Bo pediatra w luxie powiedziała że przy szczepieniu rutynowo pobierają krew do badań przesiewowychWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 16:51
-
Magic wrote:Kurcze to ja chyba cos zle robie z ta chusta ale jie poddam sie
supr ze Wam wyszlo !! ) a jak ona lezy? Jest wygieta ma wyzej glowe czy lezy wrecz poziomo?
Magic wrzucaj foty z chustowania, to może coś podpowiemy. Mogę dać Ci też namiary do instruktorki z Pruszkowa, bo takiej konsultacji będziesz już wiedziała co i jak. Sama się u niej uczyłam, także mogę skuteczność zagwarantować :pMagic lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Edyta bo mamy poradnie wad i zaburzen rozwoju, chorob zakaznych. Kazala nam isc na rehabilitacje i okuliste i zrobic badania ( ale skierowan nie dala) wiec musialam pojsc do pediatry. A ze pediatra z nfz mi dala skierowanie tylko na rehabilitacje to w luxie bylam po skierowanie na krew
No i dodatkowo meczy nas katar od 3 tygodni wiec dodatkowe wizyty wpadaja.
Ale uwierz ze wolalabym pojsc na spacer niz do przychodni
Aaa czyli mnie nic nie ominęło, ze powinnam gdzies jeszcze sie wybrac. -
KotMisia super że Ola sie śmieje już do innych
Dziewczyny ile płacicie za kilogram tortu na chrzest? Mam propozycje 39 zl za kilogram trot domowej roboty. I jednak robimy w domu po wielu rozmowach stwierdziliśmy ze wyjdzie znacznie taniej niż w knajpie -
MiM kupiłam otulacz ten z motherhood co w smyku mają za 30zl
i juz jest sukces bo Mały w nim śpi bo tak to w ogóle w dzień nie śpi zobaczymy teraz ile to potrwa
I kupiłam większy lejek do laktatora i mleko leci jak szalone a tak to się meczylam :p
My zdecydowaliśmy ze robimy te chrzciny w domu ale to dopiero we wrześniu i tort z cukierni bierzemy.. tez mi się wydaje ze jak za domowy 39zl to dużo.
My jutro mamy usg bioder boje się diagnozy i napewno mamy jakaś asymetrie, ortopeda to rozpozna? A szczepienie musze przełożyć bo wyjeżdżamy do moich rodziców na tydzień chyba nic się nie stanie, co? -
nick nieaktualny