Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Dziewczyny co karmią mm co ile godzin w dzień Wasze maluchy domagają sie butli? Trzymacie sie tych ram że co 3-4 godz. mleko?
A skad. Moja je co dwie godziny. Co prawda nie ilosci podane w tabelce- do tej pory jadla 70ml co dwie godziny. Od wczoraj staram sie jej dawac 90 (bo przestala ulewac) z nadzieja ze bedzie dluzej spac (nadzieja matka glupich- w dalszym ciagu pobudka co 2 h) -
Aktyde ja nie wierzę w te wszystkie specyfiki. Kciuki za zus
Pigulska ekstra tort
Moja niunia chyba znosi szczepienie calkiem ok. Śpi dzisiaj ze mną ale to raczej moj wymysł bo chcę być blisko niej. Wieczorem trochę pokwiliła ale ogólnie spała ładnie i gorączki też nie ma i oby już tak zostałoGabiK, Wonderwall, Lama, PIGULSKA, gosiunia, beti97 lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Dziewczyny co karmią mm co ile godzin w dzień Wasze maluchy domagają sie butli? Trzymacie sie tych ram że co 3-4 godz. mleko?
U nas nie ma mowy o ramachNina zje np 100 z przysługujących jej 150 ml po pół godziny przypomni sobie że chce jeszcze i ściąga 20 ml a bez tego ryk jakby że skóry obdzierali
suma summarum wychodzi że je te 5 butelek co na opakowaniu tylko w ratach a czasem miniratkach
położona mówi że jak głodna to dać
Dzisiaj od 5 nie śpi, fakt że spala 8h ale co ją z nią zrpobie do 12 do południowej drzemki? Będzie jazda coś czuje -
(Tu czerwcowka wsumie majowka..)
Ewelinkie na ropiejace oczko mozna przemywac swoim mlekiem..nawet po kropelce wpuscic..pomaga.. My meczymy sie juz jakis czas z tymi oczkami mamy kropelki tobrex juz 2tydz.stosujemy..i mamy kontynuowac przez jeszcze 2tyg. Ostatnio po badaniu okulistycznym z zoltej ropki zrobila sie zielona polozna nastraszyla ze wiekszy stan zapalny
wiec sprobowalam z tym mlekiem i na drugi dzien oczko czyste
ale i tak podjechalismy do okulisty..bo z oczkami nie ma zartow..
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTort przepiękny w moim ulubionym kolorze
Ja jak karmię mm to 90 ml i starczy na ok 3 h
Na cellulit bieganie karate i crossfitsprawdzone
Wczoraj miałam kontrolę bo minęło mi wczoraj 6 tygodni
Elias powiedział ze mogę biegać, ćwiczyć brzuszki i w ogóle. Crossfit ofkors odpada poki cogosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
A to my:) tak naprawdę oczy ma granatoweWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 21:50
Anioł, Agusia246, Bluberry, AGA 30, PIGULSKA, nojaniewiem, Wonderwall, gosia86, gosiunia, GabiK, beti97, paulinqa, Anielka, katalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny