Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja też się chwalę jaką mam silną córę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8791ea072510.jpgKarolcia88, KotMisia, GabiK, Lama, MiM, beti97, Wonderwall, Agusia246, Anielka, gosia86, Bluberry, Magic, gosiunia, AGA 30, czarna panda, katalina lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:piguska mój Michał ma kilka ksyw:Zdzich, Kubuś, Jasiu, hrabina, książę
moja córka np reaguje na hasło : bdźiagwa
Bdź...że jak?? nawet wypowiedzieć tego nie potrafię
Skąd wy bierzecie pomysły na takie zdrobnienia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:34
gosiunia lubi tę wiadomość
-
A my mamy jutro w planach jechac do znajomych na domki na urodziny. Tak potrzebuje wyjscia do ludzi ze jade tam mimo ze same chlopy beda
Ofe ale Lilusia ma sile. W ogole sliczna dziewczynka. Fajowe wloski. Moja Olka ma zakola przez co jeszcze bardxiej podobna do taty. -
Kotmisia dziękuje
Lilusia też ma zakola jak stary chłop, na zdjęciu tak tego nie widać
a z tym podnoszeniem różnie bywa jak jej sie chce to podniesie ładnie jak na zdjęciu a nieraz to beczy i za nic je nie zmusisz żeby się podniosła...
Oleńka także jest cudowna :* -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7baaa16e7963.jpg
to i ja sie pochwale Mikołajkiem
co polecacie na bolace brodawki? bo moje dziecie mnie ugryzło dziąsłami ;p
PS wszystkie dzieciaki śliczne))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:47
beti97, Wonderwall, olka24, Anielka, gosia86, PIGULSKA, Lama, Magic, AGA 30, gosiunia, GabiK, katalina, Agusia246, madziorek lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam
Ale Słodziaki
Wstawię Wikusię , ale jakieś fotki muszę jej zrobić. Ja już się gadaniem nie przejmuję, moja Niunia teź jest spora i waży już ok 5700 ale duża się urodziła i rośnie jak na drożdżach. Od dzisiaj nosimy pampersy 3 i są w sam razik. Główkę też trzyma coraz stabilniej , już kilka razy zawaliła o mój obojczyk i był ryk. Ogólnie zmienia się z dnia na dzień. A ja już rozmyślam nad jej dietą w przyszłości. Chciałabym jej dawać od 4 ms kaszki, ale uparłam się że na swoim mlesiu i już kombinowałam jak tu zrobić bo kobiecego mleka nie można gotować, ale znalazłam w necie że są też kaszki bezmleczne i dodaje się swojego mleka bądź mm które dziecko je. Idealne rozwiązanie dla mnie.
A w ogólę w nocy miałam armagedon. Zmieniając pieluchę Wiki strzeliła kupą na odległość. Stół , dywan i ja w kupie. Miałam dzisiaj pranie dywanu. Super. U nas krostki nadal są na buźce ale emolium i tak działa cuda, za to katar powoli nas opuszczagosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Kircze a moja Jula strasznie placze. Uspokoic jej nie moge
W ogole jakos tak dziwnie. W od 3 jadla tylko po 30ml z czego z 10 wypluwala o 10 niby zjadla 90 ale jakas taka niespokojna. Krzyczy jakby ja cos bolalo. Ale kupa byla wczoraj wieczorem, baczki tez robi. Goraczki nie ma. Wpadla w taka histerie jak jej zmienialam pieluche ze od 3 minut sie zanosi. Wydaje mi sie, ze przysypia ale boje sie ruszyc...gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine może Lilka ma teraz skok rozwojowy, rośnie jej zapotrzebowanie i zwiększa ci się tym samym produkcja mleka
Paulinqa ale słodziak z Mikołaja
Ja na sutki stosuje swoje mleko i wietrze to jest najlepsze a z maści polecam maltangosiunia, paulinqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia Ty dowod a ja mialam taki rok, ze 3 razy karte do bankomatu zgubilam
Po jakim czasie powinien zgestniec dzem? Bo jeszczr jest taki polplynny...
Nie wiem czy to ze zmeczenia sie tak lupila,bo nawet wybudzala sie z wielkim placzem ze snu.
no ale teraz spi.
Ide sie przebrac z dresow i idziemy z moja ciocia i Julka na spacer