Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się pochwale jak Nikoś trzyma główkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:40
AGA 30, gosiunia, Bluberry, gosia86, paulinqa, Lama, czarna panda, Wonderwall, GabiK, Karolcia88, aktyde85, katalina, Agusia246, beti97, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmm.... moze to i skok rozwojowy ale bezobjawowy byłby bo córcia spokojna, grzeczna i nie płacze tylko sie śmieje całe dnie i śpi ja suseł.
Gosiu meżczyźni są nieporadni dlatego to kobietom powierzono zajmowanie sie dzieckiem bo wiadomo że ze wszsytkim sobie poradzą, sa bardzo silne i zorganizowane.
Moj maż mieszka u mnie 3 lata i do tej pory nie wie gdzie co jest w naszym pokoju... Normalnie mnie to osłabia....
Nikoś cudny -
Czesc dziewczyny:) Sliczne te wasze pociechy. My bylysmy dzisiaj pierwszy raz u lekarza. Mamy skierowanie do przechodni rehabilitacyjnej na asymetrie, mała ma plesniawki a ja cała zgrYbiala jestem:( prawdopodobnie mam grzybice piersi i miejsc intymnych. Dostałam nostatyne. Jeszcze męża zarazilam i on tez dostał. Dzisiaj probujemy delicol na kolke. A i mala ma obrzęk piersi mamy smarowac altacetem
-
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze?? U mnie macierzyństwo mija super, córa pięknie rośnie i jest grzeczna i wiecie co Wam jeszcze powiem dzisiejsza beta: 24!!! Najpierw sie załamałam ale teraz baardzo sie cieszę!!
odchowa sie za jednym zamachem i kontakt bedą mieć super! Z bliźniakami ludzie dają radę to i ja dam!
oby sie ciąża utrzymała.
gosia86, Wonderwall, Bluberry, Magic, AGA 30, Karolcia88, GabiK, katalina, DżoanaA, DżoanaA, czarna panda, Gosha, MiM, Agusia246, beti97, Eli, madziorek, Eklerka lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :*