Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lama ja dlatego sie jej pytalam czy w to wierzy. Mowi ze nie ale mowi ze jak tak inni beda o tym myslec to oni na nas sciagna nieszczescie. Przeciez moj tesc to taki zaboboniarz ze prosil nas bysmy sie nie hajtali 2013 roku!!! Idac tym tropem to powinnismy sie juz conajmniej rozwodzic
ja mam w dupie zabobony
i ona tez. Ale otoczenie chyba ma inne poglady
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosia biere spiwór i idę się kłaść pod drzwiami
może jeszcze będzie miejsce, ale jak kupię te buty to zakładam i lecę od razu na Wiejską premierować
muszę Wam przecież becikowe podwyższyć
gosia86, Magic, Lama, aktyde85, Bluberry, Wonderwall, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Gosia no joe zartuj sobie
boshe... ksiadz dobrze nam powiedzial ze w zabobony wierza tylko zgredziali ludzie i komuchy
GabiK, Eliza powiedziala ojcu ze taki z niego chrzesxijanin krzyzem w kosciele lezy i jest za PiSem a w takie zabobony wiery to ma grzech. A on do niej ze pojdzie sje wyspowiada ale zabobon to zabobon. Ja sie smiala ze jakby faktyczie poszedl sie z tego wyspowiadac to by tydzien za kare na grochu przy oltaru kleczalWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:53
GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Oj Magic niezły zawodnik z tescia! Padlam ze śmiechu
btw a znacie to ze nie można rosołu gotować w czasie burzy bo skisnie? Ręce, nogi opadają
Magic może opowiedz tesciowi to teściowa nie będzie musiała rosołu gotować w berzydka pogodę
gosia86, gosia86, GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
Ej Laski kazda z nas dopiero co przezyla ciaze. W tej to dopiero zabobonow.
Chociaz mi sie sprawdzilo. Mialam zgage i mala ma wlosy no i obcinalam swoje i bylo cc. Joke. Zabobpny to stare baby wymyslily zeby straszuc te pieknr i mlodeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 22:14
Lama, GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Olka bo Twój synuś to prymus
Shaja-gratuluje i SZCZERZE cierpliwości życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:26
Magic lubi tę wiadomość
-
olka24 wrote:Nie załamuj mnie...ślini się i to konkretnie od kilku dni i wkłada całe piąstki do buzi jak mu jezdze palcami po dziąsłach to zadowolony wielce i "podgrya"mi palce spanie nie bardzo mu idzie ale to od dłuższego czasu był problem...jeżeli to zęby to następny post będzie z psychiatryka!
Shaja-gratuluje i cierpliwości życzę
Eee to chyba nie zęby -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej z tym chrztem to glupota. Jak bycie matka chrzestna ma mlodej mamie przyniesc pecha? Ja bym powiedziala raczej ze to szczescie.
Olka to moga byc zeby, ale rownie dobrze odkrywa chlopak ze ma rece i buzie. A dzieci uwielbiaja ssac. Bardzo je to uspokajaMagic lubi tę wiadomość