Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane maly mój nie chcial spac zasypiał i budzil sie po 10ciu minutach a awsze po kąpieli normalnie spał...dalej sie ślinil i pchal te rączki do buzi i tak dziwnie językiem robi dałam mu paracetamol i spał do 4rano modle sie by to nie były zęby
-
nick nieaktualny
-
Doczekalam sie kasy z pzu! Czekali rowno 30dni! Ale spodziewalam sie 200 a tu suprise i 420;)
Gosia wspolczuje nerwow.
Pewnie ponaciagali mnostwo starszych osobMagic, GabiK lubią tę wiadomość
-
Olka u nas jest to samo. Ale watpie by to byly zeby
obstawiam skok rozwojowy
No ja o tych zabobonach z pieczeniem slyszalam mi jakos zawsze wychodzily
Moja Niunia spala do prawie 2 i potem o 5 sie przebudzilaale mezus za to wrocil o 5.30 do domu i tak od niego smierdzi bejem ze musialam z dzieckiem z sypialni uciekac!
jestem zla bo mielismy na zakupy dzis jechac... a ten oczywisxie w najmniej odpowiednim momencie poszedl do kolegow...ehhh i kolejny dzien z Mala..
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Karolcia to szalejesz na zakupachza kaske z pzu?
ja dostalam wczoraj kase z zusu za czerwiec
milo bo podniesli znowu skladke spol. I dostalam 100zl wiecej
Boshe moje dziecko spihahaha chyba sie naprawila
tfu tfu przez lewe ramie
a juz mialam z jia na spacer isc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:19
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnya co macie kaske z pzu dziewczynki???
Gosia płacze też dużo ale teraz nie wiem czy to brzuch borobi kupe co dwa dni i ten drugi dzień bez kupy zawsze cięższy czy te zęby czy jeszcze coś innego w kadym razie po paracetamolu mu wczoraj przeszlo na noc i zasnął i od 6to samo do teraz a teraz mąz go karmi a Ja się maluje bo po 12 na to wesele jedziemy
Magic może skok sama już nie wiem -
Gosia ja normalnie z kranu wode gotuje i parze z saszetkami....hmm dożywotnio
nie wiem z 5 min? Nie jest mocna taka jak powinna
Olka serio u nas jest to samo. Wczoraj Liliana zaczela 8 tydzien i jak nic to skok bo slinic sie slini juz dlugo ale teraz pakuje poatki do buzi i placz byl ze hej... siedzialan i ja plakalam. Dalam jej pedicetamol ale nie wiele pomogl... obstawialam brzuszek.. ale baki sa...usypialam ja do 21.30 i moglam odsapnacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:29
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic 200 zaplacilam rate (dodatkowa) a 200 odlozylam na konto z kasa na czarne godzine. Wiec nie poszalalam
Czy Wasze dzieciaczki tez nieustannie maja czkawke? Bo dla mojej dzien brz czkawki to dzien stracony
Olka kase dostalam za pobyt w szpitalu przed porodem -
Ale sie przydalo
widzisz?
ja musze rate za okna zaplacic... boshe ostatnia!!
U nas tez czkawka to normamam nadzieje ze kiedys minie
no tak ja musze liste zakupów zrobić na chrzcinyehhh jak by tego bylo malo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:49
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosia współczuje stresa, co za "żartownisie"...
Karolcia jaka Ty gospodarnau nas zawsze kasa na cos potrzebna, ale za kase z ubezpieczenia za urodzenie dziecka, poniewaz mielismy wykupione po dwa i calkiem wysokie, kupilismy autko, takze moge sie pochwalic, bo od wczoraj jestem posiadaczka czterech kółek pierwszy raz w zyciu
A co do czkawki- moja ma tak samo
Tez sie nie wyspalam, mala sie o jakis dziwnych porach budzila, pozno sie kladlismy, o 2 chyba, a o 4 rewolucja przy zmianie pieluchy- wszystko w kupie w promieniu 2m, i to atak zmasowany, ale mielismy z niemezem ubaw z tego, trzeba bylo potem mala wykapac i sie rozbudzilismy, teraz mala juz spac nie chce a ja padamGabiK lubi tę wiadomość
-
W ogóle wczoraj szef w ZUSie byl sie tlumaczyc i podobno calkiem spoko bylo, jakas mloda dziewuszka z nim gadala i mu jeszcze podpowiadala co ma zrobic, więc jestem pelna nadziei. Z kolei z mojej drugiej pracy okazalo się, że ZUS nie ma jeszcze moijego ostatniego l4 ani papierów o macierzyńskie, więc zajebiscie, koniec czerwca a ja ciagle bez kasy za maj...