Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mim czekamy z niecieroliwoscia co bratowa znowu wymysli;)
Juz dawni sie nie chwalilas jej wymyslani
Edyta wazne zeby auto jezdzilo i sie nie psulo a to jak wyglada to juz drugorzedna sprawa.
A niemezowi drugi monitor pewnie potrzebny do gier
A gadaniem sie nie przejnuj- jak madz ochote to idz na solarium. Najlepiej to zostaw go z Karolcia w wrrsji mega turbo marudy -
My kase z pzu za urodzenie dziecka przeznaczamy na chrzciny- ale obawiam sie ze to 3200 braknie na taka ilosc gosci
Na co przeznaczacie kase ktora dzieciaczki dostaja na chrzcie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pozniej sprobuje nadrobić, bo moje dziecko ostatnio jest tak zajmujaca, ze smieje sie ze jak tylko skończy rok to szybko na nocnik i do przedszkola
uwielbia jak się ja nosi a do tego jeszcze musza byc wlaczone piosenki dla dzieci
Olka dziekuje za propozycje przeslania mleczka, ale z kolkami widzę, ze z dnia na dzien jakby lepiej, a moja niby alergik, wiec lgg tez może być za mocne. Póki co pediatra uważa, ze mleczko mamy dobrze dobrane i żeby nie zmieniać, ale dziękuję, ze o nas pamiętasz :**** a Wy robiliście badania w kierunku alergii u Malego? Bo nam powiedzieli w szpitalu na podstawie wysypki, a pozniej tego brzuszka, zeMala jest alergikiem, ale powinna z tego wyrosnac okolo roku.
Nie mogę się nadziwić jakie postęp robi to moje dziecko, jaka jest juz kontaktowa, no cudowna!!!! Uwielbiam ja -
nick nieaktualny
-
Nijaniewiem u nas tez 13 osob i robimy zupe np rosol i flaki na drugie devolaj i schabowe z surowka i ziemniakami, ciasta i kawa,herbata
i oczywiscie tort
u nas to godzina 13 jest msza do 14 i potem na zarlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:08
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Beti kochana u nas tez prwie 2 ryg ten katar ale juz przeszlo
Akryde myvtez mamy drugie auto vectre ale z 2005i szczerze baaardzo polecam. Super my mamy w kombi
tzn maz nim jezdzi do pracy a ja mam vw polo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:10
aktyde85 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia moze sernik na zimno i truskawki zalej galaretka?
Dziewczyny u nas katar juz 3tygodnie i 2 dni. Inhalacje 3x dziennie. Katar sciagany co godzine. Lekarka juz nam kazala stosowac krople do nosa nasivin (chociaz dopiero po 3 miesiacu sie powinno) i kropelki z antybiotykiem (na patyczek i po odciagnieciu kataru posmarowac w nosku) i Mala i tak dalej harczy -
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:Gosia moze sernik na zimno i truskawki zalej galaretka?
Dziewczyny u nas katar juz 3tygodnie i 2 dni. Inhalacje 3x dziennie. Katar sciagany co godzine. Lekarka juz nam kazala stosowac krople do nosa nasivin (chociaz dopiero po 3 miesiacu sie powinno) i kropelki z antybiotykiem (na patyczek i po odciagnieciu kataru posmarowac w nosku) i Mala i tak dalej harczy