Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna duzo zdrowia dla was.
Shaja ale szalejeszpowodzenia :*
Zagladaj do nas czesciej
Ja chyba nigdy nie zadje w ciaze... moje xudowne dziecko nie spi od 12 no moze z godzine lacznie pospala i sie piluje... jezu... nie mam sily...czarna panda lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Shaja ale nowiny! Powodzenia! ♡♡
Czarna kuruj sie. Nylastyna pomoze
My bylysmy na spacerku, Mala spala jak zabita.
Ja sie zegnam z kp-przez cala noc i caly dzien sciagnelam 20ml -
Gosia chuba zwariowalas! Musi sie nauczyc. Ja swojego tez ucze- zwlaszcza jak ide sie kapac z goleniem i slysze jak Mala wyje to az mi sie serce kraje ale zaciskam zeby.
Pamietaj ze praktyka czyni mistrza -
Shaja GRATULACJE!!!Skrycie zazdroszcze jak cholera
Ja sie chyba musze pozegnac Dziewczynki, ide jutro z rana do LidlaZobaczycie mnie pewnie na zoltym pasku w tvn,ja bede ta czarna plama na podlodze w Lidlu przy koszu z Crocsami
Wonderwall, gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Gosia tez taki cyrk odstawia??? Masakra
Karolcia zazdroszczespania Malej bo szkosa ze zanika Ci pokarm
Musze sie wam znow pochwalic. Dieta i ruch sprawily ze jestem coraz blizej celumam już jeden kg mniej. Wieczorem waże 62 kg... jeszcze z 7
i bedzie git
GabiK lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Oooo ale troche Ci pospala a mi ta mala zolza nic. Spala w aucie i sklepie ale.tp bylo raptem 30 min
oczywiscie moj ojciec ze dziecko jest usuniete dlatego tak placze
a sie dzis tak zdenerwowalam...splakalam sie bo Eliza- chrzesna Lilianki dzwoni i mowi ze jej rodzice czyli moi tesciowie juz jej nagadali ze ciezarna nie podaje do chrztu bo to zle dla dzieci wrozy! No na koniec dnia taka informacja zebysmy sie zastanowili czy ja chcemy na chrzesna. Az mna jeszcze trzesie... masakra.. napisalam do ksiedza czy ciezarna moze podawac dp chrztu. Odpisal ze tak. Tylko POLACY taki zabobon wymyslili...
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hihi Gabi powodzenia! Jakiś znaków szczególnych wypatrywać?
Karolcia masz racje, ja też nieraz mam.ochotę zabrać mala jak widzę jak się nad nią znęca i jeden rekawek ubiera 10 min ale muszą sobie oboje radzićNina tez musi nauczyć się ojca, żeby później nie mówić do niego proszę pana
s jeszcze na naukach przedmalzenskich pan powiedział coś co bardzo mi się spodobało. Kobieta nawiązuje relacje z dzieckiem automatycznie bo ma je przy sobie przez 9 mcy mężczyzna musi sobie wypracować ta relacje i decydujący jest tu wiek niemowlecy. i podkreślam ze powiedział to facet!
Magic, GabiK, gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Gabi to może już teraz czekaj pod lidlem to nie zabraknie bo będziesz pierwsza
Po kąpieli z mega rykiem pojadła i to tylko z jednego cyca i śpi. Mi łeb rozsadza ale wzięłam apap bo czuję że samo nie przejdzie.
Magic szybko sobie teściowie przypomnieli o tym zabobonie. To Eliza niech sie określi czy chce czy nie chce być chrzestną a nie stwarza teraz nie potrzebne problemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:45
GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosia ja bym mężowi nakazała sprawdzać pampersa co godzinę na wypadek gdyby siuśków też nie usłyszał
Magic matka chrzestna, katoliczka a o zabobonach Wam opowiada? A fe, wstydziła by się nawet, toż ona ma dziecko do światła poprowadzić a nie po Ciemnogrodzie z nim spacerować. Co ona wygaduje?gosia86, Magic, Bluberry lubią tę wiadomość