Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmierzyłam dziś Małego centymetrem i ma już 60cm (jeśli dobrze zmierzyłam) urósł aż 3 cm
ciekawe ile teraz wazy... 2 tygodnie temu było 4700g to teraz pewnie już 5kg przekracza
rosną te nasze dzieciaczki
za chwilę będą siadać, chodzić, gadać... a później bedziemy gadac o przedszkolu
-
Ja chetnie bym ja troche wyrozbierala ale zaraz ma czkawke. Ba jak jest w domu i jest to 23 stopnie i ma ta nieszczesna czkawke i napojenie czyms cieplym nie pomaga to musze jej czapke jeszcze zakladac a dalej ma widoczne wszystkie zylki.
(Taka zaleznosc zauwazylam jak jej zimno to zaraz wszystkie zylki staja sie strasznie widoczne) -
Skwar na dworze a ja sie boje dziecko rozebrac
Pytanie z innej beczki. Jak chce dac malej do picia wode to tez musze ja podgrzewac? Do tej pory tak robilam ale np jak jestem na mirscie to nie mam mozliwosc? Wiadomo ze nie daje jej wielkich ilosci tej wody tak 10-15l -
Anioł wrote:Hej
Gosia ale się załatwiłaś
Ja kupiłam balsam brązujacy i ślicznie mnie zabrązowił (cycki ofkors ominęłam)
U nas plan dnia różnie: pobudka 6/7 karmienie, marudzenie, może drzemka, marudzenie, karmienie. spacer, karmienie, może drzemka i tak w kółko aż do 19/20 kiedy kąpiel i spać o 20:30. Ostatnio w nocy tylko jedno karmienieczyli 20:30-1:00 i od 1:20-7:00 spała dziś
Agusia246, no widzisz, a mnie mówili, że jak widzę odparzenie, to mam delikatnie plasterek zerwać i poczekać aż skóra wróci do normalności i dopiero wtedy aplikować nowy plasterek
KotMisia, może to i lepiej, że nie ma fałdekKarolek powoli zaczyna przypominać wyglądem sharpei, fałdka na fałdce i codziennie muszę o każdą z tych słodkich fałdek dbać, bo pojawiają się odparzenia
Zazdroszczę Wam, że Wasze Maluchy śpią do 8 czy 9... Karolek zasypia między 20.30 a 21 i o 1 lub 2 karmienie a o 4 pobudka i tak codziennie od 3 tygodniA po tej pobudce o 4 zasypia dopiero o 9 czy 10, pośpi do 12 i znowu do 16 czy 17 aktywność... Zaśnie na godzinę, kąpiel, zabawa i zasypia
Chodzę na rzęsach, bo ja kładę się spać ok. 23, więc snu mam niewiele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:06
-
Gabi Karolcia ozłocę was za pomysł z phantenolem tylko spryskałam nogi i ulga natychmiastowa :*
My po spacerku prawie 6 km
Ubrana tylko w bodziaka i skarpetki opaski już jej nie zakładam a nogi osłaniam pieluszką
Pigulska używasz jeszcze tego kremu trójaktywnego?
Puella Misia jest słodziutka:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:59
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny