Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Wczoraj spróbowaliśmy z meżem
, to był drugi raz po porodzie i o ile ten pierwszy raz byl dramatyczny to wczoraj mimo wielkiego strachu poszło całkiem gładko...
próbowaliśmy dwoch pozycji i w pierwszej nie bolało w ogóle
a w drugiej trochę ale znośnie. I co najważniejsze nie krwawiłam po ;)jedyny i największy problem jest z wejsciem, okropnie ciasno przez to, że mnie za bardzo zszył... No myslalam, że nie uda
juz mi łzy napłynęły do oczu z żalu ale jakoś poszło..
Więc może jest dla mnie nadzieja...
Sory ze sie tak uwewnętrzniam z moim pożyciem seksualnym ale wczoraj tak mnie żałowalyscie, że czuje sie zobowiazana powiadomic was, że chyba nie jest tak zle i mam nadzieje, że z czasem przestanie bolec calkowicie..
I jeszcze z przyjemnych wiadomości, byłam dziś zamówić szczepionki na jutro, rotawirusy, pneumokoki i 6w1 i za wszystko zapłaciłam tylko 558 zl, jestem w szoku, że tak tanio
Otworzyli u nas nowa aptekę i tyle zaoszczędziłam dzięki temu ;)bo maja duzo promocji 
A jutro szczepienie- juz sie boje
gosia86, GabiK, Lama, Magic lubią tę wiadomość
-
Ofeline cieszę się że nie było tak źle:* widzisz strach ma wielkie oczy i z każdym kolejnym razem pewnie będzie coraz lepiej.
Super cena Ci sie trafiła
Moje rodzeństwo jest porąbane stwierdzili ze na chrzest nie daje sie zaproszeń tylko informuje się kiedy.
A jak to u Was jest?dajecie zaproszenia?
Wiem że temat juz sie przewijał ale ile dziecko może nie robić kupy? Przy kp podobno kilka dni ale aż się boję ile to potrwa -
Kotmisia ja tez miałam takie głupie myśli, że maz na pewno sie mnie brzydzi bo widział cały poród, oprócz tego mam mega rozstępy no i to zjechane szycie teraz ale skutecznie wybił mi te myśli z głowy jak mu o tym powiedziałam. Więc może powiedz Michałowi co Ci chodzi po głowie to tez Cie ustawi do pionu :*
Gosiu jak noga?
Poszłabym na spacer ale nie wiem czy nie za gorąco jest... -
nick nieaktualny
-
Ofeline po piance jest dużo lepiej
ale pięknie to ona nie wygląda
Myślę że na spacer lepiej tak koło 18 wyjść bo teraz za bardzo grzeje
Ech my tylko raz
i też jakoś nie widzę inicjatywy ze strony męża 
Ale chyba muszę pogadać z nim szczerze
Dziewczyny zainstalujcie sobie endomondo
-