Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Wczoraj spróbowaliśmy z meżem, to był drugi raz po porodzie i o ile ten pierwszy raz byl dramatyczny to wczoraj mimo wielkiego strachu poszło całkiem gładko...
próbowaliśmy dwoch pozycji i w pierwszej nie bolało w ogólea w drugiej trochę ale znośnie. I co najważniejsze nie krwawiłam po ;)jedyny i największy problem jest z wejsciem, okropnie ciasno przez to, że mnie za bardzo zszył... No myslalam, że nie uda
juz mi łzy napłynęły do oczu z żalu ale jakoś poszło..
Więc może jest dla mnie nadzieja...
Sory ze sie tak uwewnętrzniam z moim pożyciem seksualnym ale wczoraj tak mnie żałowalyscie, że czuje sie zobowiazana powiadomic was, że chyba nie jest tak zle i mam nadzieje, że z czasem przestanie bolec calkowicie..
I jeszcze z przyjemnych wiadomości, byłam dziś zamówić szczepionki na jutro, rotawirusy, pneumokoki i 6w1 i za wszystko zapłaciłam tylko 558 zl, jestem w szoku, że tak tanioOtworzyli u nas nowa aptekę i tyle zaoszczędziłam dzięki temu ;)bo maja duzo promocji
A jutro szczepienie- juz sie boje
gosia86, GabiK, Lama, Magic lubią tę wiadomość
-
Ofeline cieszę się że nie było tak źle:* widzisz strach ma wielkie oczy i z każdym kolejnym razem pewnie będzie coraz lepiej.
Super cena Ci sie trafiła
Moje rodzeństwo jest porąbane stwierdzili ze na chrzest nie daje sie zaproszeń tylko informuje się kiedy.
A jak to u Was jest?dajecie zaproszenia?
Wiem że temat juz sie przewijał ale ile dziecko może nie robić kupy? Przy kp podobno kilka dni ale aż się boję ile to potrwa -
Kotmisia ja tez miałam takie głupie myśli, że maz na pewno sie mnie brzydzi bo widział cały poród, oprócz tego mam mega rozstępy no i to zjechane szycie teraz ale skutecznie wybił mi te myśli z głowy jak mu o tym powiedziałam. Więc może powiedz Michałowi co Ci chodzi po głowie to tez Cie ustawi do pionu :*
Gosiu jak noga?
Poszłabym na spacer ale nie wiem czy nie za gorąco jest... -
nick nieaktualny
-
Ofeline po piance jest dużo lepiej
ale pięknie to ona nie wygląda
Myślę że na spacer lepiej tak koło 18 wyjść bo teraz za bardzo grzeje
Ech my tylko razi też jakoś nie widzę inicjatywy ze strony męża
Ale chyba muszę pogadać z nim szczerze
Dziewczyny zainstalujcie sobie endomondo -
nick nieaktualny