Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabik fajny wynalazek ja do niedawna jak wychodziłam do sklepu butlę pakowałam w styropianowe pudełeczko, nie wiem jak się fachowo nazywa. Super bo nie musiałam cycem świecić, ale moje Dziecię nie jest głupie i doszło do wniosku że zacznie pluć mlekiem z butli i wyrzucać smoka a szukać cyca. I tak od 2 tyg mogę zapomnieć o karmieniu z butli w mieście, tylko cyc. No ale od babci jak mamusi nie ma pod ręką z butli pociągnie. Od rana byłyśmy na spacerze w rampersikach i rajtuzkach bo wiało u nas, na głowie czapeczka. Od 18 do 20 jeszcze z sąsiadkami przed blokiem ale juź w body na długi rękawek i rajtuzki a na główce opaska. Tak mocno usnęła że w domu cyc, pielucha i przebieranie w pajaca na śpiocha robiłam. Ciekawe czy nie urządzi mi jutro pobudki z kurami. U mnie post ze względu na odległość ale ja i tak ochoty nie mam i boli mnie podbrzusze. Nie wiem już czemu mnie tak łupie
będę obserwować. Dżoana ja niby teź 2,5 kg ważę mniej niż przed ciążą, ale jak patrzę na brzuch to jakbym z 5 miała na plusie. Niby za miesiąc z małym haczykiem będę mogła zacząc jakieś delikatne ćwiczenia na brzuch tylko jak?? od niczego mnie boli a jak poćwiczę to w ogóle zejdę . My obecnie latamy w rozmiarze 62 jest w sam raz, ale 68 teź nie jest tragiczne. Katalina ja też przeżywam jak muszę odłożyć ubranko do pudełeczka z zamałymi ubrankami. A z takim namaszczeniem wybierałam je w ciąży i prałam, a szkoda bo mogłaby jeszcze pochodzić w niektórych ciuszkach
-
Ide spac chyba. Moja hrabianka spi od 17.30 (z przerwami na jedzenie) wiec nie wiadono o ktorej postanowi wstac.. mam nadzieje, ze chociaz do 5 pociagnie...
A i jeszcze pod blok, ktory sasiaduje z domem rodzicow przyjechala policja i straz i akurat stoja tak, ze swieca kogutami w moje okno w ktorym.jest zepsuta roleta wiec mam dyskoteke w pokoju ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale naskrobalyście
Mój synek też był dziś bardzo marudnypodejrzewam ze to przez pogodę bo strasznie ciepło a jeszcze go do lekarza wzięłam więc oboje się parzylismy w aucie
potem spacer zaliczylismy to się trochę uspokoił ale wieczorem też był ryk teraz już na szczęście śpi od 21
Gosia używam cały czas tego kremu ale Młody dostał dziś maść na ta wysypke bo dalej nie schodzi. To chyba nie jest alergia na nabiał bi juz dawno powinno to zejść, chyba jakiś kosmetyk go uczula
Ale sobie nogę załatwiłas oby szybko zniknęło
Ja też bardziej niewyzyta od mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 22:14
-
Magic wrote:MiM mam to samo. Ale moja śpi tylko nagorsze, że piłuje się i pcha rece do buzi i ssa...ona sie nie najada
mam depresie już... a z butli nie chce bo jeszcze większy ryk jest. Maxie jakieś sposoby na przekonanie jej do butli?? Popełniłam wielki błąd... trzeba było jej pchać i smoka i butle chociaż z wodą a teraz mam problem
ryczec mi sie chce...
Mój też tak robi pluje cycem albo butlą wkurza się a za chwilę wkłada piąstke do buzi
To jest odruch ssania więc ja oszukuje go smoczkiem -
Moja dzisiaj tez dzien marudzenia miala. Teraz padla przy suszarce
Widze ze duzo naszych dzieciaczkow zachowuje sie podobnie i wszystkie tak samo sie martwimy
I tez mi przykro jak odkladam za male ubranka. Ale Zosia dopiero zaczela wyrastac z wiekszych 56 i nosi mniejsze 62. Malo tego, bylo mi smutno jak rozpakowywalam torbe szpitalna. Tyle czasu z namaszczeniem ja kompletowalam
Gorzej ze jutro od rana na pobieranie krwi. Ja nie wiem jak ja wstane. Ale najgorzej ze nie wiem w ogole gdzie konkretnie ta krew pobieraja. No i zlamie zakaz i pojdziemy w chuscie bo tluc sie z wozkiem po pietrach to masakra jakas. Chyba ze wezme auto i w foteliku Zoche. No i musza nas na nowo zaplastrowac, bo co prawda jest duzo lepiej, ale goblin tak wrzeszczy, ze zaraz bedzie jak bylo.(Eklera, co kraj to obyczajU nas plastruja takim wielkim bialym plastrem, ze nie widac czy skorka sie odparza czy nie) Szkoda, bo ten plaster wyraznie jej przeszkadzal... I jeszcze rehabilitacja jutro. I do ksiedza z chrztem ustawic ostatecznie... Chyba padne.
Pisalyscie kiedys ze bola Was kolana. Mnie tez zaczely napierniczac i nie wiem co z tym zrobicI w ogole zaczely mi mdlec nogi jak mala podnosze czasem. O plecach nie wspomne, boli mnie juz chyba kazdy miesien przy kregoslupie.
Moja z butli tez tylko od tatusia pociagnie. Smoczkiem dalej pluje. Udalo sie zassac raz i zasnela z nim wtedy. Od tamtej pory cud nad odra sie nie powtorzyl.
Gosiu buziaki w nozki :* -
Zazdroszcze Wam ze mozecie tak ubrac smyki w domu. U mnie wiecznie zimno i Zosia w pajacach, w dlugim rekawie, czasem w swetrze itp
A dzisiaj tez zrobilam napad na 5 10 15 i kupilam malej rzeczyMaz mnie prawie zamordowal, bo kasy nie ma. No ale byly taaaaakie przeceny
-
olka24 wrote:Ja tez wszędzie z termosem i juz wiem jak zrobic mleko by bylo ok ale gorzej ze nie mam w czym na miescie podgrzac Gabik gdzie i za ile to cudo??
-
To ja się muszę przyznać, że dziś zahaczyłam o hm,ale dla chłopców to tam g... mają. Wzięłam rampersa tylko na te upały co to w weekend mają nastać. Za to w Reserved trafiłam kurtkę na wczesną jesień, taka budrysówka,ale rozpinana z boku i ma taką podszewkę, że wiatr nam będzie niestraszny. Strasznie się ucieszyłam, bo fajna, a Reserved też niezbyt te rzeczy dla dzieci ma. Za to teraz zniknęłam, bo buszowałam po next.com i zakupiłam bodziaki na 74cm i spodenki na 68. Poluję jeszcze na jedne, ale dostawa ma być dopiero 11.07, więc czyham.
Gosia będę Cię szukać, a zaraz prześlę Ci namiary. Nie mam FB, więc może po adresie email mnie znajdziesz? -
Moj mały tez wkłada rączki do buźki, już prawie całe piąstki mu się mieszczą
ale nie ma problemów z ciągnięciem z butli, czasem daje mu moje odciagniete mleko;) smoka tez lubi, uspokaja się i zasypia z nim w dzień ale nie zawsze go chce...
U nas bardziej mąż mógłby się kochać całymi dniami;) a ja szukam wymówek...
My dziś w rampersiku byliśmy na spacerku ale bez cyca się nie obyło, pić się chciało maleńkiemu
naprawdę macie już duże dzieciaczki my dopiero z 50 na 56 weszlismy i kończymy ostatnia paczkę pampersów 1 za 3 dni zaczynniemy w 2 wchodzić
Tez ciągle kupuje Małemu na wyprzedażach jakieś ubranka ostatnio też w ciucholandzie kupiłam kilka ślicznych ubranekszkoda ze zaraz z nich wyrośnie
Gosia mój też marudzi od około 19 do kąpieli... myślę że jest już po prostu zmęczony po całym dniu ale nie może zasnąć bo jeszcze nie ta pora i kąpieli nie było. ..
Tez sobie to endomondo zainstaluje
Mały zasnął o 22 idę też spać -
Karolcia tesciowa jest,ale zaczyna mnie lekko draznic. Bo nawet maly raz nie krzyknie i juy jest n rekach...
Jak u was katar? ? U nas juz ok,ale bier9emy zyrtec, i okazalo sie ze jest na cos uczulony..
Walczylismy z usnieciem 2.5h.. ciekawe o ktorej wstanie na cyca -
nick nieaktualny