Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:MiM mam to samo. Ale moja śpi tylko nagorsze, że piłuje się i pcha rece do buzi i ssa...ona sie nie najada
mam depresie już... a z butli nie chce bo jeszcze większy ryk jest. Maxie jakieś sposoby na przekonanie jej do butli?? Popełniłam wielki błąd... trzeba było jej pchać i smoka i butle chociaż z wodą a teraz mam problem
ryczec mi sie chce...
Magic, ja bym się skłaniała ku temu co mówi Pigulska, poza tym- przybiera na wadze prawidłowo? Moja przybiera aż nadto a też pcha rączki do buźki po karmieniu, dziecie lubi mieć coś w ustach
-
Agusia246 wrote:Zazdroszcze Wam ze mozecie tak ubrac smyki w domu. U mnie wiecznie zimno i Zosia w pajacach, w dlugim rekawie, czasem w swetrze itp
A dzisiaj tez zrobilam napad na 5 10 15 i kupilam malej rzeczyMaz mnie prawie zamordowal, bo kasy nie ma. No ale byly taaaaakie przeceny
Agusia moja też w domu w pajacu i pod spodem body, ale myślę, że lepiej jak w domu chłodniej niż by się miały nam dzieciaczki przegrzewać. A a propos przegrzewania, to ja chyba za ciepło tą moją małą ciągle ubieram, i to m.in. dlatego, że w domu mam chłodno, termometr w cieniu i nie potrafię ocenić jaka jest faktycznie temperatura na zewnątrzdziś miała na sobie body na krótki rękaw, półśpiochy i sweterek cieńki, jak myslicie?
-
Gosia niestrawności w sensie, że co?
W ogóle coś mi się z cyckami dzieje, chyba mniej mleka mam, bo małą mi się ostatnio z jednego cycka nie najadapoza tym w lewym mam takie dziwne uczucie, jak się pochylam albo ogólnie ruszam i nie mam na sobie stanika, to czuję w środku jakby zasysanie, co to może być?
Ech dopiero idę spać, a zaraz pewnie mała się przebudzi -
Gosia udalo sie na Endomondo
ale dzis mam wozek bez kolek,maz zabiera do pompowania,bo skrzyczalam go,ze jeszcze czego ja mam na stacje chodzic kolka pompowac,to chyba meska robota jest, a nie ze do cholery mam sobie ze wszystkim radzic. Taka wsciekla bylam,bo juz na felgach jezdze a ten do mnie,ze maly malo wazy to sie tak mocno kolka nie uginaja, dobrze,ze przez tel rozmawialismy bo bym mu reszte kudlow ze lba wyrwala,od dwoch miesiecy prosze,zeby dopompowal kolka no i wczoraj sie doigral
-
Aktyde ja tez czuje czasami takie zasysanie w piersiach, tlumaczylam sobie, ze to pokarm naplywa ale tak naprawde nie wiem co to oznacza. wczoraj Lili nie najadla sie z jednej piersi i zaczelam myslec, ze pokarm sie konczy. Choc nadal wycieka mi mleczko juz wprawdzie mniej ale jednak wiec moze jeszcze bede w stanie kp
-
Ja juz na nogach, nie oplaca mi sie isc spac na godzine
Moja mala w ogole ma tak, ze je jednego cyca, potem jej sie odwidzi i je z dwoch, a potem znowu z jednego. Wczoraj myslalam ze mi cycki eksploduja, bo wlasnie miala tak, ze jadla z dwoch i nagle zaczela z jednego. Drugiego musze odciagac. I w nocy chyba pierwszy raz musialam ja obudzic przez bol cyckow. Ale to jej winaBo zawsze na sen dojadala, a tym razem zjadla o 20, poszla spac o 22 bez cyca i spala prawie do 3.
A mnie napieprza gardlo. Boje sie strasznie ze ja zaraze, zwlaszcza, ze juz ma ten katar... -
Haha u nas to samo z kołami i twierdzi że wózek tak nie podskakuje na wybojach
Katalina przykre to zachowanie facetów ale może jakoś się opamięta lub szczera rozmowa pomoże?
Agusia od kilku nocy też muszę się odciągać bo Poli w nocy nie chce się jeść z obu cyców aż mi szkoda wylewać to mleczko a dzisiaj odciągnęłam w 8 minut 60 ml żeby cycek był miekszy. Dziewczyny pisały że jak już Cię boli to zarażałaś już wcześniej teraz to przeciwciała jej przekazujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 07:00
-
No tak Gosiu, tak tez mi sie wydawalo, ze juz po frytkach i jak mialam ja zarazic to zarazilam. Ale mam nadzieje ze nie. Bo jak ja tak samo bedzie gardlo bolalo to bedzie mi non stop wyc w nieboglosy
Kurde, no wlasnie mi tez szkoda wylewac, ale nie mam w czym mrozic, a potrzebujemy tylko na wszelki wypadek -
Agusia ewentualnie maseczke zakladaj.
Gosia ja sie tam ciesze,ze kupa bylapora niewazna. Balam sie tylko ze mi sie rozbudzi i nie bedzie chciala dluzej spac. Ale pochusialam ja pol godziny w wozku i spala do 6.48
-
pytanie Z serii glupich, czy jak dziecko duzo kicha ale kataru nie ma bo nosek czysty to mozna zaszczepic?? Czyo takie kichanie to poczatek kataru i wstrzymac? boje sie,z. Cos przeocze i zaszkodze malej.
Ale chyba samo kichanie to nie przeszkoda, taki logicznie rzecz biorac...