Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja czarno widze wynik testu pt.dziecko. U nas rozmowy sa bezcelowe, ja gadam jak dziad do obrazu a obraz wiadomo,dopiero jak rykne,pomacham papierami rozwodowymi itd czyli afera na calego to moj sie budzi z letagu,a tak to moje gadanie dla niego bialy szum.
Agusia moze trzeba bylo przybrac mentorski ton i pouczyc pania doktor dlaczego dziecko placze. U mnie taka akcja dziala,ale efekt,ze jak przychodze do przychodni to mnie od razu rozpoznaja
Ja za rota i 5w1 prawie 500zl,ale teraz juz sie dowiedzialam z neta,ze maja w przychodni i koszt razem 380zl!!! Ale pani doktor woli recepty wypisywac,bo ma "znajomego przedstawiciela firmy farmaceutycznej " -
U nas bywa różnie, raz lepiej raz gorzej. Na szczęście mój mąż tak jak ja wali od razu kawę na ławę i mówi co go boli także ostatnio sam poprosił o więcej zrozumienia bo pracuje i stara się pomagać ale też jest zmęczony. Trudno się z nim nie zgodzić więc na razie mamy zawieszenie broni
ale nie raz powtarzał że mimo tego że chciał dziecka to jednak teraz wie ze nie był gotowy na taka ilość obowiązków
Jedziemy zaraz na szczpic na pneumokoki więc poprosimy o kciukasy -
ja mam drugie dziecko A często jestem zielona. nawet w szpitalu pytałam się czy najpierw się przewija czy karmi. tylko troszkę na większym luzie podchodzę.
Szanowny z pierwordna pojechał wracają jutro więc dzisiaj będzie mój wieczórwypije lampkę wina i może zjem coś niezdrowego
A w nocy dam flaszke
katalina, GabiK lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny