Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj codziennie spi w pajacu a nawet w skarpetkach pod i spi od 22do 4 i od 4 do 7 zazwyczaj a w pokoju miewam nawet 26stopni okna otwarte ale bez przeciągu takze skoro spi to chyba mu dobrze w bodach sie boje ze nad ranem sie schłodzi i malemu zimno bedzie a on cieplolubny drze sie predzej z zimna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po chrzcinach. Maaatko dziewczyny jak macie za co to róbcie w restauracji, bo obsługiwać w taki ukrop to masakra. Jeszcze mi część ludzi zwiała na zewnątrz, część w domu i ja tak latałam jak głupia. Na szczęście juz koniec
. Alicja w kościele troche marudziła, bo gorąco i chyba pić jej się chciało, ale smok załatwił sprawę. Tylko na fotkach bedzie troche słabo z pipą w buzi
.
Przeżyliśmy, teraz tylko cieszyć się grzecznym endżelem hahagosia86, Wonderwall, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czyli nie tylko moje dziecko zakochane w ciumkaniu
My jedziemy na wczasy na Mazury na domek za 3 tygodnie a dzień przed wyjazdem idziemy jeszcze na wesele ;p
Ja robie jednak w domu chrzciny ale teściowa obiecała, że nie będę musiała nikogo obsługiwać ze ona się tym zajmie...
Ubrałam go teraz do spania w bodzuaka tylko i skarpetki i kocyki nóżki nakrylam mam nadzieje ze nie zmarznie mi..
Beti jak piesio? Lepiej się czuje?
Mojego nie ma już 2 tygodnie a ja nadal wyje jak o nim pomyślę ;(
Mamy ciche dni z mężem... poklocilismy się wczoraj i od tej pory każde w innym pokoju siedzi, bardzo mi przykro ale miarka się już przebrała i ja nie zamierzam go przepraszać... musi zrozumieć. -
Dziewczyny mam do odsprzedania pampersy 2 zielone 74 sztuki za 30 zl plus kw może któraś chętna?
Ja ubrałam Poli pół śpiochy i body kr. rękaw a w dzień spala bez pampersa z gołą dupką. Pola czasem też lubi pociumkać smoka vel gumiaka
Dziewczyny ile mam czekać na kupkę? Od czwartku nie zrobiła i jak jej pomóc? Od razu jakiś czopek syrop? Czy może termometr w pupę?
Laura ale Jagienka miała fajnie
Nojaniewiem a jak mąż? Coś się zmieniło? Fajnie że mimo wszystko chrzciny udane -
Gosia dzieciaki na piersi nawet do tygodnia moga nie robic.
A meczy sie/boli ja brzuszek? Uginaj nozki bo brzuszka, moze cos pomoze.
Ide spac, dobrej nocki :*
Aaaa jak chronicie dzieci przed tymi krwiopijcami wstretnymi?! -
Matko co za skwar. U nas w mieszkaniu 30 stopni w nocy 28. Miśka w krótkim body spala. Tak jak kiedyś lubiłam takie temp, teraz dałabym wszystko żeby się skończyły.
Ja już nie wiem co robić. Ciągle coś. Wczoraj skonsultowalsm Michsline z neurologiem ze względu na asymetrie buzi i potwierdziła moje obawy ze Mała ma porazony nerw twarzowy. No kuzwa ile można. Co jeszcze?
-
Maz mial dzisiaj dyzur nocny przy Malej. I co- oczywiscie budzil go dopiero jej placz a nie to jak sie krecila i parskala i mlaskala, ze glodna. Nie wiem o ktorej sie zmyl ale musialam juz wstac bo panienka juz obudzona (do salonu sie zmyl
)
Gosia to chyba jej jeszcze nic nie cisnie. Jak ja zacznie bolec brzuszek to wtedy dopiero jej pomoz.
KotMisia ja tez moja karmie na spiocha
Znowu ktorys facet cos nawywijal?ciocia zawsze mi mowi, ze faceci rozwijaja sie tylko do 7 rż a pozniej to juz tylko rosna
Puella, kurcze u Was ciagle cosale mozna to jakos rehabilitowac, prawda?
-
puella kurczę ty już chyba wyczerpalas limit nieszczęść na następne 30 lat. teraz to może być już tylko lepiej!!!
ja dzisiaj mam chrZest. proszę o kciuki żeby nie dał koncertu w kościele.
ps. dzisiaj rano dostaliśmy najpiękniejszy prezent - cud kupęgosia86, Wonderwall, GabiK, Lama lubią tę wiadomość
03.02.2014