X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Była kupa!! Chrzest uratowany nieosrany ;)

Karolcia88, katalina, GabiK, Lama lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem- nie chwal dnia przed zachodem slonca ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, MiM, toz to koniec swiata na kolejne 9 miesiecy :D

No wlasnie na tych poprzednich badaniach tez mnie nikt o nic nie pytal, dlatego w ogole zdziczalam. A pediatrze mowilam wczesniej ze Zosia nie pije nic oprocz piersi to jeszcze powiedziala ze to dobrze, wiec wiedziala ze wody nie dostanie jak kazala napoic przed badaniem.

A poczekac nie moglismy bo na labo jest napis ze czynne do 13 ale OCZYWISCIE pobrania tylko do 11. To tez mialam z magicznej kuli wyczytac...

Anielka zazdroszcze. Ja sie czuje jakby mnie ktos ze schodow zrzucil, a nawet gdyby nie to to pogoda straszna, ani jednej chmurki ani podmuchu wiaterku... A nawet gdyby nie to to nie mam rolek :D Ale mialam isc w czwartek grac w siatkowke <3 to mnie tak gardlo bolalo ze musialam odpuscic. Nie moge sie doczekac az to male bedzie siedziec, wtedy w fotelik i heja na rower :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Magic nie mam fb podaj maila to Cię zaproszę

U nas dzisiaj kąpiel w ciszy aż przyjemnie było:)

Magic może kolki męczą Lilę?

Karolcia co tak milczysz dzisiaj?
    Dziewczyny jak po szczepieniu?
    Gosia na bank nie kolki bo nie ma problemu ani z kupą ani z bąkami... nie mam pojecia co to.
    Moj mail to [email protected]. dzieki z gory :*

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też ciągle powtarzamy, że nie możemy się doczekać aż Mały będzie mógł z nami wybrać się na rower. Ale pewnie wtedy będziemy tęsknić za czasami kiedy był malutki i jego potrzeby ograniczały się do jeść, pić, kupa, siku, przytul mnie plus zlamdolonko z niewoadomo jakiego powodu;).

My mamy fajne tereny do jazdy na rolkach czy biegania. Praktycznie sam cień, bo duże stare drzewa wzdłuż trasy i do tego przyjemny wiaterek od wody. Ale mimo wszystko wybieramy się dopiero koło 18h00. Nie ma co ryzykować. Ostatnio koleżanka opowiadała mi, że roczna córka znajomych dostała udaru po spacerze w upalny dzień (mimo że była w cieniu), więc trochę się boję.

o148i09k1ixi8pfq.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sobie siedzimy w ogrodzie ;) Mały śpi w wózku pod wiśnia w cieniu a ja się opalam obok ;) upał straszny... w sypialni 25 stopni mamy (wróciliśmy wczoraj od moich rodziców)... ja miałam na noc ubrane tez w pajaca i cienki kocyk ale chyba za ciepło mu było... dziś chyba w body go dam.. I nóżki przykryje...

Ja się wzruszam normalnie jak mój synek się tak słodko do mnie śmieje i jeszcze przy tym sobie mruczy i gada ;)

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54f7b4343997.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e6ad988f7b0.jpg

Mój synek, który już tak śpi 2h ;) i mój pies, który lubi się opalać ;)

MiM, gosia86, Bluberry, Wonderwall, katalina, GabiK, beti97, Lama, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana ja ubieram tylko w bofy kr.rekaw i na nogi kocyk :) my wracamy z nad wody... Mala nie chciala w namiocie lexec ale wozek jak najbardziej polecam z decathloni za 79 zl swietny i duxy a rozklada sie w 5 sek ;)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:38

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe sunia wabi sie Remi :)

relghdge5lg0owut.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:38

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy dajecie swoim dzieciom przy zasypianiu na noc smoka? Bo wlasnie odkrylam ze mojemu o to chodzi, zeby ciumkac cokolwiek niekoniecznie cyca by zasnac...... bo przez ostatnie pare dni przed zasnieciem potraifl nawet do 2h wisiec na cycu z przerwami na proby odlozenia do lozeczka.. ;/ a teraz ma smoka i spi z nim :) pozniej i tak go wyrzuci jak zasnie mocno :)

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    A to ja mam samca Badyla :) ale bardzo podobny pyszczek, zresztą te psiaki takie już są.
    Są śliczne i kochane :) ale jakie łobuzy.. na szczęscie moj mąż sie za nią wziął i jest wychowana i teraz bardzo rzadko broi :) ;p

relghdge5lg0owut.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamusie :) czuję dzisiaj każdą kość, bieganie do weta, sprzątanie i noszenie Małej mnie wykończyły do tego upał :/ założyłam dzisiaj Wiki rampersa, który nie dawno świetnie leżał i co? za mały. Ręce opadają tak szybko rośnie, wszyscy myślą że jest starsza. Ale mi i tak nie przeszkadza, mój Kochany serdeleczek mamusi. Czekam na czasy jak w czymś dłużej pochodzi :)

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c2b46f1515f.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c93921497f09.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bc6c80577e5.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/697adea0034f.jpg

Hej.

Jestem za spotkaniem w Wawie ;)

Ja ubieram Jagne jak najlżej - dzis nago leżała na trawce :) potem tylko w pampersie i czasem przykryłam tetrówką

Dzisja moja Gwiazdka była tak cudna ze ojej. Wstała o 7:00 bo o 8 jechalismy do stronia śląskiego na cały dzień. Z kolezanką posżłysmy nad zalew i przez 4h spała, uśmiechała się , słuchała muzyki i nie marudzula. Pieknie nam tez szlo karmienie w plenerze :) A maleństwo zasnęło przy mega głośnej muzyce (proba na estradzie byla przed kocertem). No cód miod i orzeszki. A teraz juz spi w łozeczku.

gosia86, Karolcia88, Lama, Wonderwall, katalina, GabiK, Puella, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham to moje cudo i doceniam przeokrotnie ze ją mam i ze jest zdrowa i cudna. A t uśmiechy - ostatnio wita mnie rano takimi uśmiechami ze umieram ze szczęścia, Pieknie mnie rozpoznaje.

GabiK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia - na cholerę w taki upał pajac ;)
    Bodziaka załóż i wio :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DżoanaA wrote:
    Czy dajecie swoim dzieciom przy zasypianiu na noc smoka? Bo wlasnie odkrylam ze mojemu o to chodzi, zeby ciumkac cokolwiek niekoniecznie cyca by zasnac...... bo przez ostatnie pare dni przed zasnieciem potraifl nawet do 2h wisiec na cycu z przerwami na proby odlozenia do lozeczka.. ;/ a teraz ma smoka i spi z nim :) pozniej i tak go wyrzuci jak zasnie mocno :)
    Moj codziennie tak zasypia i jak mocno zasnie wypluwa smoka w dzien tez zasypia ze smokiem ale ja nie karmie piersia

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudna Jagienka!!!

My dzisiaj bez spaceru- jak chcialam wyjsc rano to spala a ja chcialam przygotowac obiad i pojsc. Jak oskrobalam ziemniaki to bylo po spaniu. Potem od 10-15.30 tylko u mamy na rekach bo wszedzie zle i nieustanne "leeee" zasnela na 2 godziny wstala na jedzenie. Juz byla w wozku i zaczela od nowa koncert. Padla dopiero o 20.
    Moze jutro nadrobimy spacerek..

Gosia ja tez w pajaca i tetra przykryta ale balkon na osciez otworzony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:37

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez ciumka bezustannie - dzis caly dzien ciumkała :)

olka24 lubi tę wiadomość

‹‹ 1921 1922 1923 1924 1925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ