X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Była kupa!! Chrzest uratowany nieosrany ;)

Karolcia88, katalina, GabiK, Lama lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem- nie chwal dnia przed zachodem slonca ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, MiM, toz to koniec swiata na kolejne 9 miesiecy :D

No wlasnie na tych poprzednich badaniach tez mnie nikt o nic nie pytal, dlatego w ogole zdziczalam. A pediatrze mowilam wczesniej ze Zosia nie pije nic oprocz piersi to jeszcze powiedziala ze to dobrze, wiec wiedziala ze wody nie dostanie jak kazala napoic przed badaniem.

A poczekac nie moglismy bo na labo jest napis ze czynne do 13 ale OCZYWISCIE pobrania tylko do 11. To tez mialam z magicznej kuli wyczytac...

Anielka zazdroszcze. Ja sie czuje jakby mnie ktos ze schodow zrzucil, a nawet gdyby nie to to pogoda straszna, ani jednej chmurki ani podmuchu wiaterku... A nawet gdyby nie to to nie mam rolek :D Ale mialam isc w czwartek grac w siatkowke <3 to mnie tak gardlo bolalo ze musialam odpuscic. Nie moge sie doczekac az to male bedzie siedziec, wtedy w fotelik i heja na rower :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• Magic Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Magic nie mam fb podaj maila to Cię zaproszę

U nas dzisiaj kąpiel w ciszy aż przyjemnie było:)

Magic może kolki męczą Lilę?

Karolcia co tak milczysz dzisiaj?
    Dziewczyny jak po szczepieniu?
    Gosia na bank nie kolki bo nie ma problemu ani z kupą ani z bąkami... nie mam pojecia co to.
    Moj mail to [email protected]. dzieki z gory :*

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też ciągle powtarzamy, że nie możemy się doczekać aż Mały będzie mógł z nami wybrać się na rower. Ale pewnie wtedy będziemy tęsknić za czasami kiedy był malutki i jego potrzeby ograniczały się do jeść, pić, kupa, siku, przytul mnie plus zlamdolonko z niewoadomo jakiego powodu;).

My mamy fajne tereny do jazdy na rolkach czy biegania. Praktycznie sam cień, bo duże stare drzewa wzdłuż trasy i do tego przyjemny wiaterek od wody. Ale mimo wszystko wybieramy się dopiero koło 18h00. Nie ma co ryzykować. Ostatnio koleżanka opowiadała mi, że roczna córka znajomych dostała udaru po spacerze w upalny dzień (mimo że była w cieniu), więc trochę się boję.

o148i09k1ixi8pfq.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sobie siedzimy w ogrodzie ;) Mały śpi w wózku pod wiśnia w cieniu a ja się opalam obok ;) upał straszny... w sypialni 25 stopni mamy (wróciliśmy wczoraj od moich rodziców)... ja miałam na noc ubrane tez w pajaca i cienki kocyk ale chyba za ciepło mu było... dziś chyba w body go dam.. I nóżki przykryje...

Ja się wzruszam normalnie jak mój synek się tak słodko do mnie śmieje i jeszcze przy tym sobie mruczy i gada ;)

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54f7b4343997.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e6ad988f7b0.jpg

Mój synek, który już tak śpi 2h ;) i mój pies, który lubi się opalać ;)

MiM, gosia86, Bluberry, Wonderwall, katalina, GabiK, beti97, Lama, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana ja ubieram tylko w bofy kr.rekaw i na nogi kocyk :) my wracamy z nad wody... Mala nie chciala w namiocie lexec ale wozek jak najbardziej polecam z decathloni za 79 zl swietny i duxy a rozklada sie w 5 sek ;)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:38

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe sunia wabi sie Remi :)

relghdge5lg0owut.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:38

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy dajecie swoim dzieciom przy zasypianiu na noc smoka? Bo wlasnie odkrylam ze mojemu o to chodzi, zeby ciumkac cokolwiek niekoniecznie cyca by zasnac...... bo przez ostatnie pare dni przed zasnieciem potraifl nawet do 2h wisiec na cycu z przerwami na proby odlozenia do lozeczka.. ;/ a teraz ma smoka i spi z nim :) pozniej i tak go wyrzuci jak zasnie mocno :)

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    A to ja mam samca Badyla :) ale bardzo podobny pyszczek, zresztą te psiaki takie już są.
    Są śliczne i kochane :) ale jakie łobuzy.. na szczęscie moj mąż sie za nią wziął i jest wychowana i teraz bardzo rzadko broi :) ;p

relghdge5lg0owut.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamusie :) czuję dzisiaj każdą kość, bieganie do weta, sprzątanie i noszenie Małej mnie wykończyły do tego upał :/ założyłam dzisiaj Wiki rampersa, który nie dawno świetnie leżał i co? za mały. Ręce opadają tak szybko rośnie, wszyscy myślą że jest starsza. Ale mi i tak nie przeszkadza, mój Kochany serdeleczek mamusi. Czekam na czasy jak w czymś dłużej pochodzi :)

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c2b46f1515f.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c93921497f09.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bc6c80577e5.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/697adea0034f.jpg

Hej.

Jestem za spotkaniem w Wawie ;)

Ja ubieram Jagne jak najlżej - dzis nago leżała na trawce :) potem tylko w pampersie i czasem przykryłam tetrówką

Dzisja moja Gwiazdka była tak cudna ze ojej. Wstała o 7:00 bo o 8 jechalismy do stronia śląskiego na cały dzień. Z kolezanką posżłysmy nad zalew i przez 4h spała, uśmiechała się , słuchała muzyki i nie marudzula. Pieknie nam tez szlo karmienie w plenerze :) A maleństwo zasnęło przy mega głośnej muzyce (proba na estradzie byla przed kocertem). No cód miod i orzeszki. A teraz juz spi w łozeczku.

gosia86, Karolcia88, Lama, Wonderwall, katalina, GabiK, Puella, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham to moje cudo i doceniam przeokrotnie ze ją mam i ze jest zdrowa i cudna. A t uśmiechy - ostatnio wita mnie rano takimi uśmiechami ze umieram ze szczęścia, Pieknie mnie rozpoznaje.

GabiK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia - na cholerę w taki upał pajac ;)
    Bodziaka załóż i wio :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DżoanaA wrote:
    Czy dajecie swoim dzieciom przy zasypianiu na noc smoka? Bo wlasnie odkrylam ze mojemu o to chodzi, zeby ciumkac cokolwiek niekoniecznie cyca by zasnac...... bo przez ostatnie pare dni przed zasnieciem potraifl nawet do 2h wisiec na cycu z przerwami na proby odlozenia do lozeczka.. ;/ a teraz ma smoka i spi z nim :) pozniej i tak go wyrzuci jak zasnie mocno :)
    Moj codziennie tak zasypia i jak mocno zasnie wypluwa smoka w dzien tez zasypia ze smokiem ale ja nie karmie piersia

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudna Jagienka!!!

My dzisiaj bez spaceru- jak chcialam wyjsc rano to spala a ja chcialam przygotowac obiad i pojsc. Jak oskrobalam ziemniaki to bylo po spaniu. Potem od 10-15.30 tylko u mamy na rekach bo wszedzie zle i nieustanne "leeee" zasnela na 2 godziny wstala na jedzenie. Juz byla w wozku i zaczela od nowa koncert. Padla dopiero o 20.
    Moze jutro nadrobimy spacerek..

Gosia ja tez w pajaca i tetra przykryta ale balkon na osciez otworzony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 21:37

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez ciumka bezustannie - dzis caly dzien ciumkała :)

olka24 lubi tę wiadomość

‹‹ 1921 1922 1923 1924 1925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ