Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Małe sprostowanie, śpiewam Filipowi do snu, puszczam mu muzyczke z karuzeli, szum fal albo szumisia. Bardziej chodziło mi o to, że Filip ledwo co zamknął oczy, wiem, że jeszcze nie usnal, a koleżanka zaczęła ze mną głośno rozmawiać no i trzeba go było usypiac od nowa
-
Gosis jak masz jakis fajny zel do golenia to ja bym sprobowala,bo zele maja tez srodki zmiekczajaco-nawilzajace.
Anielka moim zdaniem kazdy jest inny,jeden zasnie przy halasie inny nie. I nie wiem czy to do konca zalezy od naszych matczynych sposobow usypiania, ja sie wychowywalam w 2pok mieszkaniu,gdzie mieszkalo 7doroslych osob +ja i tez jak slysze najmniejszy szum to nie usne. Ty obserwujesz dziecko i wiesz jak usypia.A takie kolezanki mnie tez wkurzaja, przeciez widzi,ze dziecko spi.
Kotmisia teraz takie historie beda nas przesladowac. Ja czytajac wiadomosci jakims cudem zawsze wyluskam jakis taki tytul,a potem przelykam lzy. Pozostaje nam.sie modlic,zeby nasze dzieci rosly zdrowo i zebym tym innym rodzicom jakos udalo sie pozbierac w bolu.
Eklerka,tak jak Kotmisia mowi, nadzieja umiera ostatnia, ja tam wierze,ze to nie lekarze decyduja o tym.co komu pisane. Musza wierzyc,ze wszystko jest mozliwe. Nie ma diagnoz 100% sprawdzalnych. Nie mowie,ze sie myla,tylko,ze zawsze jest ten element w medycynie,ktorego nie.da sie.wytlumaczyc,taka iskra Boza,i trzeba miec nadzieje,ze gdzies tam.sa dla tego dziecka zapisane inne plany.Anielka, Eklerka, Eklerka lubią tę wiadomość
-
A my dzis znowu na dzialeczke,do roboty
Bede zalepiac dziury w podlodze po wykuciu rur,mam nadzieje,ze rozrobienie cementu.to nie robota dla nanotechnologa
bo jak wiecie,ja kobieta pracujaca jestem,zadnej pracy sie nie boje, a do tego Jadzka jestem co to "Jadzka pomoc ci? Nie,dam se rade"
MiM, Lama, Anielka, Bluberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej! My się dzisiaj chrzcimy o 16
. Boje się żeby Alicja mi się nie osrała w kościele
bo ostatnio robi kupy co 2 dni i dzis wypada ten dzień. A jak juz robi to od pępka po plecy i nogami cieknie
.. W razie wu mam dla niej 2 kreacje, jednak poproszę o kciuki żeby nie były to osrane chrzciny
Miłego dnia!gosia86, Agusia246, Lama, Wonderwall, GabiK lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my.
Julka mi cos wieczorem goraczkowala i marudna bardzo byla. Dostala pedicetamol i zaraz przeszlo.
KotMisia Twoj sposob z powolnym wyciaganiem dziecka z wody dziala! Ani nie zakwilila. Dzieki za rade!
Gosia ogrod marzen barbary delinsky. Taka lekka przyjemna.
W kazdym badz razie zamiast pojsc spac to czytalam do 1.30 :p i teraz jak Julka spi zamiast jeszcze chwile dospac to ja z ksiazka
Myslalam zeby pojsc rano na spacer ale Krolewna spi- pewnie obudzi sie kolo 10 a to juz chyba za cieplo bedzie -
Ja czytam pieśń kolibra o niewolnikach też fajna książka a zaczelam czytać w szpitalu przed porodem i dopiero teraz jest więcej czasu żeby poczytać
Nijaniewiem kciuki za Was żeby wszystko się udało:*
Dzięki za rady dziewczynki odnośnie golenia nóg
Czy wasze dzieci podnoszą nogi jak leżą na plecach aż tak że prawie kąt prosty jest między plecami a nogami?nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Gosia tez się bałam ale klima jest włączona, na miejscy będziemy ok 12 wiec mam nadzieje ze damy radeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 17:28
Karolcia88, nojaniewiem, MiM, paulinqa, Anielka, Wonderwall, Agusia246, gosia86, GabiK, katalina lubią tę wiadomość
-
Cześć my od rana na działce w cieniu Śpimy, weekend z babciami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/775f6db8dc50.jpgpaulinqa, Karolcia88, Anielka, Wonderwall, Lama, gosia86, beti97, GabiK, katalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość