Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A to wam się jeszcze pochwalę jakie miny trzaska z rana jak ma dobry humor
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8b2cce0c898.jpg
Karolcia88, Wonderwall, Anielka, Agusia246, Lama, gosia86, beti97, GabiK, katalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
U nas to samo. slinh sie,pcha rece do buzi i zagryza. I co'najlepsze napuachlo mu dzhaselko. Ciekawa jestem ile to moze trwac..olka24 wrote:Podalam malemh dolozel na dziasla jak sie tak darl jak zawsze po 18i wiecie co?? Placz odszedl na 30minut...czy tylko moje 2miesieczne dziecko ma objawy wczesnego ząbkowania???
Spimy na tarasie
bo w domu duchota a tu przynajmniej wiaterek od czasu do czasu..
Mikolaj spi w rampersie bo nie lubi goraca..
-
Kolejna zajebista historia pod tytulem sluzba zdrowia.
Budzimy sie kolo 9 zeby pojechac zbadac te krew jeszcze raz, nie wczesniej zeby mala byla wyspana. Ogarniamy sie, na sam koniec przystawiam do cyca zeby ja porzadnie napoic przed jazda i badaniami (zgodnie z zaleceniem pediatry z wczoraj). W ten ukrop ladujemy dziecko do nagrzanego samochodu bez klimatyzacji, wydajemy resztki pieniedzy na benzyne, bo to przeciez najwazniejsze zeby wiedziec czy z malutka wszystko ok. Zapieprzamy przez cale miasto, bo mamy pojechac do konkretnego laboratorium na drugim koncu. Kolo 10:30 jestesmy na miejscu, czekamy chwile az ktos sie pojawi, daje skierowanie, pani czyta i pyta "kiedy dziecko jadlo"? No, z 40 minut temu max. "To nie zrobimy dzisiaj juz tych badan, bo MUSI BYC CO NAJMNIEJ 2 GODZINY PO JEDZENIU"!!!!!!!! Ale pediatra kazala ja porzadnie przepoic..? "Moze zeby krew lepiej leciala, ale i tak pobieramy z zyly, i musi byc 2 a najlepiej 3 godziny po jedzeniu". Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! No tak to juz sie dawno nie wkurwilam tragiczne (przepraszam za slownictwo). I co? I mam z nia jechac w poniedzialek. SAMA. PRZEZ CALE MIASTO. A ONA GLODNA!!!!!!!!! -
Agusia no jaja chyba sobie robia ;/ przeciez to jakies chore jest.. eh
karolcia kapiel w krochmalv a teraz przypudruj maka ziemniaczana nam to pomaga. i nie smaruj kremami bo bedzie gorzejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 11:29
Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
Agusia, współczuję przejść ze służbą zdrowia. Pediatra jakiś nienormalny. A swoją drogą to dziwne, że pytali się w labo kiedy dziecko jadło. My jak robiliśmy morfologie, tsh i ft4 to nikt nas o nic nie pytał. Ale może dlatego, że dziecko miało 3,5 tygodnia. Sama nie wiem.
A ja się dziś na rolki wybieram, a mąż z wózkiem marszobieg. Debiut był w ubiegłą niedzielę. Po 10 miechach bez rolek poczułam się jakbym wygrała na loterii. Ale rolki dopiero późnym popołudniem, a po obiedzie spacer, więc może wreszcie zapisze cos na endo
.
gosia86, Wonderwall, GabiK lubią tę wiadomość