X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim super prezent! Ja tez dzis takiego wyczekuje ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też i ja też ;)
    Mim kciuki

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja swoją tylko w body ubieram, gołe nóżki i stopy bo upał w domu. Kurczę biorę ją na śpiocha do jedzenia, jak zaczyna trochę stekac. A moze dac jej spać... Już sama nie wiem :/

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj na naukach spotkałam koleżankę ze średniej. dziewczyna zawsze nosiła rozmiar XS. A wczoraj jej nie poznałam. laska nosi rozmiar co najmniej 48.
    kurczę jeszcze polechtala moje ego bo stałam z bratowa. pyta się mnie czy ja na nauki dla matki chrzestnej A ja jej na to ze syna chrzcze :) koparka jej opadła

Wonderwall, gosia86 lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boze wraz z porodem uciekly resztki cierplowosci... szkoda ze nie karmie mm bo ucieklabym na caly dzien z domu. Chlop wczoraj wstal wczesnie do koszenia trawy. Skpnczyl kolo 12 i do samego wieczora chlal piwsko. Nawet pijacka czkawke slyszalam.. I jeszcze wieczorem go na amory wzielo. Fajnie ze musi sie nawalic zeby mi powiedziec ze mu sie podobam...

A po burzy to jeszcze gorzej bo goraco i wilgotno...

Puella dasz rade! A malutka nawet nie bedzie pamietala ze miala jakis problem. Swoja droga czym to sie objawia?

MiM udanych chrzcin :*

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie.troche zrehabilitowal wczoraj,bo w tym upale 32° zapierdzielal na dzialce. Zly jak osa,ale zrobilismy co zaplanowalismy i mamy juz umowione kolejne rzeczy,moze w przyszlym roku wyjedziemy tam z Kuba na wakacje. Rozstawimy basenik, zbudujemy piaskownice, byloby super!
    Puella trzymaj sie! Wszystko bedzie dobrze,musi byc!
    Nojaniewiem przegapilam cos? Twojemu mezowi tez synapsy w mozgu wypalilo? Myslalam,ze tylko moj jest inteligentny inaczej :-(
    Dzis moze sie uda troszke nadgonic endomondo,bo wybieramy sie do prababci Kuby i przy okazji zaliczymy spacer w parku. W takich gesto zadrzewionych miejscach jest super przyjemnie w ten upal.
    Milego dnia Dziewczynki <3

Wonderwall lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:15

• MiM Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinka Nie jest źle. Młoda się już przyzwyczaila do brata i on dla niej nie jest już taki nowy.
    ale ma za to przegięcie w drugą stronę - uwielbia patrzeć jak młody robi kupę.

GabiK, KotMisia, Wonderwall, Anielka lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mąż czeka aż wyjdę na chwile z sypialni żeby porwać Małego z łóżeczka, żeby się z nim pobawić... dziś spał nawet w drugim pokoju :/

U nas dziś znów upał. . Jest słońce ale niebo jest takie szare może nie będzie tak źle.. Biorę dziś małego i na plażę pójdziemy, mamy 3km do morza ;)

GabiK, KotMisia, Wonderwall, beti97 lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella napewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki!

Gosia jak Polę nie boli brzuszek to bym czekała aż sama zrobi kupę. Mati raz tez nie robił 4 dni potem zato walnal 4 w jeden dzień ;)

Mąż wziął Małego a on przed chwila zrobił kupę(która oczywiście przewinęłam ja) i pewnie jest glodny i mu tam Skwierczy... ciekawe kiedy mi go przyniesie...

relghdge5lg0owut.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puella u Ciebie limit nieszczęść już wyczerpany. Oby Misi szybko to przeszło.

My wczoraj mieliśmy trochę posiedzieć z mężem wieczorem jak Pola zasnęła ale wytrzymałam przy tv do 23 a potem zasnęłam wtulona w męża i o północy poszliśmy do sypialni i taki to był miły wieczór który przespałam.

Dzoana 3 km od morza ach zazdroszczę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 10:01

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ale masz pomocnice :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany jaki skwar :( Dziś obudziłam się zlana potem, patrzę na termometr pokojowy a tam 27 stopni a na noc zostawiliśmy drzwi balkonowe uchylone :/
    Karolek w domu bryka w samym bodziaku na krótki rękaw (tylko do południa, bo mamy okna na zachód i mimo rolet nie da się tu wytrzymać :/ ). Wczoraj leżał w bluzeczce z krótkim i pieluszce i tak samo ubrałam go na spacerek ;)
    Jak nie lubi pić wody, tak wczoraj tak się dossał do butli, że wydoił 250ml wody, z czego aż 70ml ciągiem i to bezpośrednio po tym jak wyssał 120ml mleka, nie wiem gdzie on to zmieścił, ale nie ulał ani kropli ;) Za to po godzinie pielucha ważyła chyba kilogram :D

U nas też wczoraj zaliczona kłótnia... Mąż wrócił z pracy, wiedział, że przespałam w nocy tylko 3h i Mały od rana dawał czadu, liczyłam że pomoże... Do wieczora zajmowałam się nim sama, kąpałam sama... Widział, że go kąpię, słyszał, że dziecko się drze i wie, że zawsze po kąpieli jest butla, ale oczywiście mleka nie przygotuje... Musiałam więc zostawić wyjące dziecko i lecieć zrobić mleko... Potem godzina bujania, bo nie chciał zasnąć... A na koniec usłyszałam propozycję, że może bym mu mogła zrobić bułki na dziś do pracy ;) Co mąż robił w tym czasie? Na zmianę leżał i siedział oglądając telewizję. Gdy już rozłożył łóżko zapytał o co mi chodzi (minę musiałam mieć nieciekawą), powiedziałam, że mi nie pomaga, zapytał w czym, powiedziałam "w niczym", bo taka prawda, że mieszkanie i dziecko jest tylko na mojej głowie i wyszłam po coś do drugiego pokoju. Zanim wróciłam do sypialni to tak się wkurzył, że nawrzeszczał na mnie, że nigdy nie chcę powiedzieć o co mi chodzi tylko strzelam fochami na lewo i prawo... ;) A przecież powiedziałam, że w niczym mi nie pomaga i o to cała afera... Nie wytrzymałam, padałam na pysk, więc zamiast zripostować, poszłam się wyryczeć do drugiego pokoju... Posiedział, podumał, ale nie przeprosił i bez słowa położyliśmy się spać, a od rana jest w pracy.
    Zawsze to ja wyciągałam rękę, ale nie tym razem. Na obiad zamiast dwudaniowego posiłku będą pyzy z Biedronki z sosem z torebki i mam wszystko głęboko gdzieś. Jak się nie opamięta, to wyjadę na tydzień do rodziców.

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana alez zazdroszcze! Ja do morza mam zaledwie jakies 750km ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • MiM Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja podobnie jak Karolina mam do morza mam z 600 km :)
    za to w góry blisko.
    ewlinka naszym Szanownym procesory padły z przegrzania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 10:22

03.02.2014
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyzy z biedronki to i tak sporo ;) Mój wczoraj nic nie dostał i sam musiał jechać do biedronki coś sobie kupić :D

relghdge5lg0owut.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba tez bedzie klotnia dzisiaj.
    Glodna jestem jak nie wiem co, Julka daje koncert na pol wsi a ten ucho zakrywa koldra i jeszcze sapie pod nosem, ze spac nie moze :/
    Jestem na etapie wyjscia z domu i zostawienia go samej z Mala. Tylko, ze nawet nie mam gdzie zniknac nawet na 2h :/

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eklerka ja w ramach protestu nie robie nic na obiad a sama zjadam w zamian jakies kanapki.

Eklerka lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana a w jakiej miejscowosci mieszkasz?

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski niedoczekanie w taki upal jeszcze przy garach siedziec!

bl9cmg7y8brm1kw5.png
‹‹ 1923 1924 1925 1926 1927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ