Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mam mega wkurw na moją mamę
już jej kiedyś mówiłam że ona moźe mi doradzać a nie rządzić. Siostra 18 30 pyta mnie czy pojadę z nią na cmentarz i już się rozpędziłam żeby powiedzieć tak tylko żeby mama została z Małą bo przez roboty na mieście ciężko jechać, ale zanim zdąrzyłam powiedzieć to moja mama krzychy że nie będziemy nigdzie jechać, pytam się czy zostanie z Wiki, obraza nie i koniec. Na co moja siostra że ja nigdzie nie chodzę i przyda mi się jak wyjdę, a na prawdę chciałyśmy pogadać bo ostatnio jakoś nie było kiedy. Ja zostawiam Małą mamie tylko gdy muszę coś załatwić i przykro mi było że taką szopkę odstawiła. Wyszłam z psem, zabrałam wózek z przed bloku , sama wykąpałam Małą i już, niech wie że nie będzie mi rządzić. I jeszcze mi się pyta czy się obraziłam. No nie w ogóle, teraz się zamknęła w swoim pokoju i siedzi naburmuszona. Ja tym razem nie będę do niej lecieć, wkurza mnie z tym jak co trochę próbuje mi narzucać coś. Załóż jej to, nie przykrywaj. Co trochę jej przypominam kto tu jest matką, ja wiem co moje dziecko lubi i czego potrzebuje. Przepraszam że tu gorzkie żale uskuteczniam ale mam dość. Zrozumiałabym gdyby powiedziała że nie ma siły z nią zostać, albo źle się czuje, ale takie fochy z dupy wyprowadzają mnie z równowagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:20
-
Przeczytalam kiedys ze matka 5 dzieci nie wie wszystkiego a czasem matka jednego da Ci taka rade ze bedziesz ja po stopach calowac. Gabik myj nogi!!!
wzielam zrobilam wachlarzyk i porobilam Oli wiaterek. A od 3 dni biedna zasnac nie mogla do 23... Dziekuje!! Bo Olusia spi jak aniolek. A w pokoju mam 28 stopni i wilgotnosc 74% nosz tropiki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:55
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
Beti jeszcze trochę się przemęczysz i niedługo będziesz na swoim. Babcie już tak mają że myślą że wszystko wiedzą najlepiej.
Laura pewnie upał jej doskwiera i dlatego marudzi
Karolcia super że będziesz już miała auto
Dziewczyny po jakim czasie działa lactulosum u dzieci? Tzn po jakim czasie od podania jest kupa? Dr kazał dwa razy dzisiaj włożyć Poli termometr ale teraz kupa nie poszła. Boshe już wykończona jestem tym myśleniem o kupie ;/ -
MiM wrote:nojanuewiem może przerosły go obowiązki. mój czasem też szaleje ale szybko fo trzeba postawić do pionu.
U nas już po chrzciemłody przespal cała msze. grzeczny aż dziw.
upał jak cholera. -
Nojaniewiem tyle tu wpisow o facetach,ze jak nic mamy czarno na bialym dowod,ze to odmiency
inna rasa koniec kropka, na dodatek niekumate toto,pozbawione opcji myslenie samodzielne. Niektore egzemplarze sie zasymilowaly i funkcjonuja prawidlowo,ale przed innymi jeszcze dluga droga ewolucji
Kotmisia to byl blysk olsnienia mojego dziurawego mozguale w sama pore, u nas udawalo sie caly dzien uciszac krzyki malego, ale reka omdlewala
Teraz postanowil zasnac u mnie na brzuchu,a caly dzien probowal zarzucac na.mnie nozki
Fajnie,ze Wam tez pomoglo
nojaniewiem, Wonderwall, Eklerka, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Paulina chciałabym żebyś miała rację bo skoro teraz nie poszła kupa nawet na termometr w pupie. Jak zrobiła kupę w południe to przynajmniej nie prężyła się potem po jedzeniu. Żeby chociaż jedną dziennie robiła to byłabym szczęśliwa.
Nojaniewiem oby mąż się szybko zrehabilitował -
Lama wrote:Gosiu u nas po laktulozie kupa jest mniej więcej w ciągu doby. Także nie martw się, u nas tez to nie działa super szybko.
Lama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja zrobiłam coś za co na innym forum byłabym zrabana od góry do samego dołu. hrabiemu dałam pół łyżeczki soczku z utartego jabłka. I dzisiaj były trzy kupy bez prezenia się i marudzenia.
nie chce już mu podrazniac odbytu czopkiem albo faszerowac go laktuloza. I tak sobie myślę ze będę mu to dawać raz na dwa dni.03.02.2014 -
nojaniewiem wrote:Możliwe, bo jeszcze budowę ma na głowie. Jednak nie usprawiedliwia to pewnych jego chamskich zachowań. Dzisiaj się zgodził na psychologa, zobaczymy..
nojaniewiem u nas problem psychologa był przerabiany po pierwszym dziecku. może to spóźniona reakcja na pojawienie się drugiego. ehh A mówią ze dzieci cementuja związek03.02.2014 -
MiM najłatwiej jest kogoś oceniać. Moim zdaniem Ty jako matka wiesz najlepiej co pomoże Twojemu dziecku tym bardziej że masz drugie wiec masz już jakieś doświadczenie
Nam dr kazał podawać syrop przez dwa do trzech tygodni.ale wydaje mi sie to troche długo. We wtorek mamy wizytę w Lux.edzie to popytam