Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym że się tak dobrowolnie zgodził na psychologa to tak miło nie ma, bo w sumie postawiłam go pod ścianą. Teraz musze jakiegoś znaleźć bo on tego oczywiście nie potrafi załatwić. Kurde , długa droga przed nami. Ale mimo wszystko go kocham i chcę żeby się ułożyło.. Czas pokaże
Dzięki dziewczyny! Fajnie, że jesteście, bo nawet nie mam takiej bliskiej przyjaciólki żeby się zwierzyć, pogadać. Jak się wydawały zaufane, to potem wyszło jakie są fałszywe..
Upał jest niemiłosierny, a ja musze skoczyć do miasta po pampersy, chusteczki, mleko, wkładki laktacyjne i kasa poleci.
Na ile wam starcza paka pampersów? Bo my te białe 72 sztuki pampersa zużywamy w ponad tydzień!! Masakra, muszę ją nauczyć na nocnik haha -
Hej
od samego rana próbuję coś wysmarować, ale mam wycie jak tylko Młoda leży. W nocy cyc co 1,5 h
wodę piję na litry bo Wiki za nic nie chcę się napić niczego prócz cyca. Jak jej daję butlę z wodą to się śmieje, pociągnie raz i kwasi się jakbym jej kwasu do butli nalała. Próbuję cały czas ale nic z tego. Sąsiadka mnie wczoraj olśniła mówiąc że w domu postawiła sobie wiatrak w rogu mieszkania. Oczywiście ja też mam w komórce i zamiast przynieść i jakoś z boku ulokować to my się męczymy. Dzisiaj szaro burk i ponuro i tropiki. Deszcz próbuje spaść ale mu nie idzie. A co do facetów to naprawdę wyjątkowo tępy gatunek z wyjątkami. Moj ma problem żeby zapamiętać kiexy mam urodziny. Data mega prosta 08.08. Na początku się starał i dał mi na urodziny złoty łańcuszek z serduszkiem, a teraz to ledwo pamięta. Zdobyta= mogę odpuścić. Ja pamiętem o każdym święcie. Żeby mu było prościej to Wiki ma imieniny w jego urodziny. Może spamięta.
-
nick nieaktualny
-
Teraz pomyslalam ze zaraz bedziemy pisac ze rowno rok temu byl 1 dzien naszej ciazy
u mnie to 29 lipiec a 13 sierpnia zmajstrowalismy Ole
a to byl jeden raz przez caly miesiac
wracalismy krokiem weza z grilla
i napadlo chlopa na amory w plenerze
nie mialam wtedy ochoty
dzieki bogu ze chlop umie mnie przekonac
Lama, gosia86, Karolcia88, GabiK, Anielka, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
A my siedzimy w domu teściowej bo tu przyjemnie chłodno, rano w cieniu spala w wózku przed domem. Aktualnie jest 31° w cieniu. W domu ze 22°
bardzo dużo w te upały mi dziecko cycka, praktycznie co godzinę piciu się chce
-
nick nieaktualnyJabym Gosia wzięła ale tez sie zastanawiam czy juz na 3 nie przejsc bo w pasie chyba juz 3 by się przydały
U nas właśnie się zachmurzyło. Spoacerek był - poszłysmy po owockimaliny, arbuzik (dla mamy) i truskawki i bób dla tatusia.
Gosia wydaje mi się ze czereśnie nie powinny zaszkodzić. Znaczy się - ja jem wszystko i jest ok.
Nie znosze pisac z komórki i w koncu przy kompie jestem ufff
Mała marudna, płacz był straszny że z wrażenia czopek zasadziłam ale to chyba ie problem z kupą tylko gorąc- chociaż sekunde wczesniej cycowała i piła herbatkę.
Kotmisia fajny pomysł z tym ogniskiem. Ja bede niestety ok 10 km od domu ale wezmę laktator ze sobą - a już tworze zapasy na 18tego. Bo raz dziennie teraz mm moge jesszcze podac ale 18tego pewnie od 18 do jakieś 12 nie bede mogła karmić. (nie mam zamiaru się upić nie wiadomo jak ale trzeba poczekać)
Ile własciwie po wypiciu trzeba odczekać?
Dziewczeta tzrymam kciuki za dogadanie się z szanownymi. Moj jest cudny chociaz oboje mamy chilowe poczucie ze na nic czasu nie mamy. Musimy się przyzwyczaić ze Królewna jest -
nick nieaktualny