X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ola po 6 obudzila sie i z placzem puszvzala baczki. Chcialam ja na brzuszrk troszke przewrocic a ta mi tak zasnela :) bez zadnego placzu :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia Poli też pomaga jak ja kładę na brzuszku jak boli ją brzuszek. Dzisiaj wzdęcia wybudziły ja już dwa razy. Tak mi szkoda tej kruszynki. W domu tego nie powiem.bo by mnie zjedli ale zastanawiam się czy mógł jej zaszkodzić kompot z wiśni?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym że się tak dobrowolnie zgodził na psychologa to tak miło nie ma, bo w sumie postawiłam go pod ścianą. Teraz musze jakiegoś znaleźć bo on tego oczywiście nie potrafi załatwić. Kurde , długa droga przed nami. Ale mimo wszystko go kocham i chcę żeby się ułożyło.. Czas pokaże ;)
    Dzięki dziewczyny! Fajnie, że jesteście, bo nawet nie mam takiej bliskiej przyjaciólki żeby się zwierzyć, pogadać. Jak się wydawały zaufane, to potem wyszło jakie są fałszywe..

Upał jest niemiłosierny, a ja musze skoczyć do miasta po pampersy, chusteczki, mleko, wkładki laktacyjne i kasa poleci.
    Na ile wam starcza paka pampersów? Bo my te białe 72 sztuki pampersa zużywamy w ponad tydzień!! Masakra, muszę ją nauczyć na nocnik haha :D

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko postanowilo pokazac na co je stac- nic tyllo sie drze :/

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi średnio wychodzi około 8 pampersów na dobę
    A używa jeszcze któraś 2 bo mam do sprzedania 72 sztuki bo kończę pakę a zostanie mi jeszcze jedna i nie chce juz Poli męczyć w tych malych pampersach

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) od samego rana próbuję coś wysmarować, ale mam wycie jak tylko Młoda leży. W nocy cyc co 1,5 h :/ wodę piję na litry bo Wiki za nic nie chcę się napić niczego prócz cyca. Jak jej daję butlę z wodą to się śmieje, pociągnie raz i kwasi się jakbym jej kwasu do butli nalała. Próbuję cały czas ale nic z tego. Sąsiadka mnie wczoraj olśniła mówiąc że w domu postawiła sobie wiatrak w rogu mieszkania. Oczywiście ja też mam w komórce i zamiast przynieść i jakoś z boku ulokować to my się męczymy. Dzisiaj szaro burk i ponuro i tropiki. Deszcz próbuje spaść ale mu nie idzie. A co do facetów to naprawdę wyjątkowo tępy gatunek z wyjątkami. Moj ma problem żeby zapamiętać kiexy mam urodziny. Data mega prosta 08.08. Na początku się starał i dał mi na urodziny złoty łańcuszek z serduszkiem, a teraz to ledwo pamięta. Zdobyta= mogę odpuścić. Ja pamiętem o każdym święcie. Żeby mu było prościej to Wiki ma imieniny w jego urodziny. Może spamięta.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idzie nadzieja na ochlodzenie. U mnie na zschodzie rano byll 24 a teraz jest 23! w koncu jest czym oddychac :)

a co do zwierzania na forum... przynajmniej jest pewnosc ze pol wsi nie bedzie wiedzialo :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia nie wiem gdzis Ty masz to ochlodzenie. U nas juz teraz ponad 30 stopni :/ ale czasem zawieje troszke wiaterek

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • MiM Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik mam do Ciebie pytanie. jak dotrzeć do przyjaciółki która nie noże mieć dzieci. ja nie chce z nią zrywac kontaktu bo znamy się tyle lat. A z drugiej strony nic na siłę.

pytań się Ciebie bo sama byłaś w takiej sytuacji

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia trzymam kciuki za prezent. Ja 18 lipca robię imprezę w knajpie znajomego. W końcu 30tka tylko jedna ;)

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planuje na 18 ognicho z kielbaskami i spaniem w namiotach :) zobaczymy jak to wyjdzie. Ja bym sobie siedziala na dworze a Ola z moja mama. Jak ssak bedzie chcial jesc to 3 min i w domku jestem :)

w ogole jak ktos ma ochote na wycieczke to zapraszam!!! :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa ja też mam niedługo urodziny!! Zapomniałam!! 2 sierpnia- będzie ćwierć wieku ;) .
    Ledwo jedna impreza za mną (chrzciny), a tu juz się trzeba szykować z drugą! :)

GabiK lubi tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz pomyslalam ze zaraz bedziemy pisac ze rowno rok temu byl 1 dzien naszej ciazy ;) u mnie to 29 lipiec a 13 sierpnia zmajstrowalismy Ole :) a to byl jeden raz przez caly miesiac :( wracalismy krokiem weza z grilla :) i napadlo chlopa na amory w plenerze ;) nie mialam wtedy ochoty ;) dzieki bogu ze chlop umie mnie przekonac ;)

Lama, gosia86, Karolcia88, GabiK, Anielka, PIGULSKA lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj bylo wazenie i mierzenie. Ola ma 60 cm i 4890 ;)

Lama, gosia86, beti97, GabiK, Anielka, Agusia246, PIGULSKA lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:49

Anielka lubi tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 07:56

olka24 lubi tę wiadomość

• miscelle Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my siedzimy w domu teściowej bo tu przyjemnie chłodno, rano w cieniu spala w wózku przed domem. Aktualnie jest 31° w cieniu. W domu ze 22° :) bardzo dużo w te upały mi dziecko cycka, praktycznie co godzinę piciu się chce

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jabym Gosia wzięła ale tez sie zastanawiam czy juz na 3 nie przejsc bo w pasie chyba juz 3 by się przydały :/

U nas właśnie się zachmurzyło. Spoacerek był - poszłysmy po owocki :) maliny, arbuzik (dla mamy) i truskawki i bób dla tatusia.

Gosia wydaje mi się ze czereśnie nie powinny zaszkodzić. Znaczy się - ja jem wszystko i jest ok.

Nie znosze pisac z komórki i w koncu przy kompie jestem ufff :)
    Mała marudna, płacz był straszny że z wrażenia czopek zasadziłam ale to chyba ie problem z kupą tylko gorąc- chociaż sekunde wczesniej cycowała i piła herbatkę.

Kotmisia fajny pomysł z tym ogniskiem. Ja bede niestety ok 10 km od domu ale wezmę laktator ze sobą - a już tworze zapasy na 18tego. Bo raz dziennie teraz mm moge jesszcze podac ale 18tego pewnie od 18 do jakieś 12 nie bede mogła karmić. (nie mam zamiaru się upić nie wiadomo jak ale trzeba poczekać)

Ile własciwie po wypiciu trzeba odczekać?

Dziewczeta tzrymam kciuki za dogadanie się z szanownymi. Moj jest cudny chociaz oboje mamy chilowe poczucie ze na nic czasu nie mamy. Musimy się przyzwyczaić ze Królewna jest :)

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miscelle bo spragniona:)

My w samym pampersie, wiatrak tez wlaczony ale skierowany tak zeby przypadkiem nie wialo na Mloda.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja tez na kocyku na dywanie w samym pampersie i śpi - uffff

‹‹ 1927 1928 1929 1930 1931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ