Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak czytam te wasze posty o facetach to potwierdza się moja teoria że oni są siódmym podgatunkiem rabarbaru...
beti97, KotMisia, gosia86, Anioł, Eklerka, katalina, Lama, Bluberry, nojaniewiem, GabiK, Agusia246, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z lidla i ledwo zipę idę zaraz po ten wiatrak bo się ugotuję. Młoda tylko by na rękach wisiała, marudzi bardzo. Nie dziwię się. Leżaczek bujaczek przyszedł z odsieczą. KotMisia fajnie masz z tym grilem. W mieście to bida
zapowiadało się na deszcz a się rozeszło i żar z nieba się leje. Ostatnio znów mam fazę na słodkie i non stop głodna jestem
mam nadzieję że nie bęďę gruba jak Rebeka. My już 2 paki pampków 3 wykorzystałyśmy. Idą jak woda. U nas z kupą odwrotnie. Często i nawet z pieluchy dzisiaj wyleciała. Mleko mi skisło w lodówce, drugi dzień miało. W te upały najlepiej prosto z cyca.
-
nick nieaktualnyBeti ja się od dziś zawzięłam z jedoznkiem
śniadanko: 3 polowki bulki z mozzarellą, pesto i pomidorem (ha! bez masła) 3 bo maż robil, ja bym zrobila dwie
2 śniadanko: maliny, kawa mrozona (szklanka mleka i kawa zamrożona w kostkach)
a na obiadek: sałatka: rucola, arbuz, indyk, grzanki, ser niebieski
potem jeszcze podwieczorek : trochę bobu
i kolacja: koktajl bananowo-truskawkowy i kromka chlebka
no i ide biegać dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 12:57
-
Ja dzisiaj trening na brzuch zrobię.
Pogoda trochę bardziej znośna bo wieje ale w cieniu 27 stopni
Laura ależ menu mniam
U nas nadal bez kupyna termometr tez nie poszło, dałam jej drugą dawkę syropu i wypiła już około 30 ml wody wiec jak na nią to i tak sukces
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Eliza chyba nie od nas i Agata tez nie wiem kto to
Blu męczą ją strasznie bąki i placze przy nich, mam wrażenie zd Sab simplex jest lepszy od espumisanu ale na razie stostuje tak jak dr zalecił. Ale chyba osiwieje od myślenia o kupie
Eklerka ja tam caly czas sie czuje na 25
Paulina moja butelki nie ruszy moja mama daje jej łyżeczką a ja zakraplaczem ale tym to trochę trwaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:22
-
Gosia, ja czasem zachowuję się jak nastolatka, żeby nie rzec, że jak przedszkolak
Wczoraj dla przykładu zabawiałam Karolka szczekając
Radochę miał niesamowitą
Cholera, zapowiada się na deszczMam nadzieję, że w końcu spadnie, a wieczorkiem będę mogła poczłapać z Karolkiem na dłuższy spacer już w chłodniejszych warunkach niż wczoraj
Gosia, Karolek robi kupę raz na dwa dni... Kiedyś robiło to na mnie wrażenie, byłam gotowa pchać czopki żeby tylko ta kupa się pojawiła... Wyluzowałam i oboje jesteśmy szczęśliwsi
Ktoś już tu wrzucał -> http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html
Gosiu, to tylko kwestia podania odpowiedniej dawki... Zanim to przeczytałam, dawkowałam Karolkowi zgodnie z polską ulotką. Nie działało... Dałam zgodnie z ulotką niemiecką i różnicę zauważyłam jeszcze tego samego dnia
A teraz pruka aż miło, nie wiem co to kolkiA odkąd wodę pije jak smok (od 7 do 12 wydoił już 150ml, a do tego od miesiąca rozrzedzam mu mleko w ciągu dnia, bo wody daję tyle ile trzeba, ale sypię jedną miarkę mniej), kupki też pojawiają się bez problemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:32
-
nick nieaktualny
-
A moja Hania jeszcze w pampersach 1 i właśnie mi się paczka kończy i muszę dokupić, bo założyłam jej wczoraj 2 ale wyglądała jakbym ją ubrała w pieluchomajtki dla 2 latka!
U nas upał nie z tej ziemi, od rana chodzi klimatyzacja i ledwo do 27 stopni zbiła. Dziecko mi z tego upału nie mogło usnąć 2 godziny... Mam nadzieję, że jutro już coś lepiej będzie, bo tu się usmażymy. -
katalina wrote:u mnie ćwierćwiecze wypadnie dopiero 14 listopada
mam nadzieję na dwie kreski już w ramach prezentu
U nas w mieszkaniu wciąć 29 stopni, wiatrak tyle o ile pomaga.. Iza w pampersie i okładam ją wilgotną lekko pieluszką.. jęczy cyca nie bardzo chce, wody trochę próbuje pić. U mnie w te upały schodzi wciąż i po 13-14 pieluszek dziennie więc biała paka w mig.. dwójki są u nas wielkie wciąż więc nosimy dalej.. karton z agito przyszedł i teraz się zastnawiam czy po tym już na trójki przechodzić.. to za 2-3tyg będzie.
14.11 - urodziny mojego mężakatalina lubi tę wiadomość