Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mim kciukam żeby wszystko jutro się udało
Ile nas jest na endomondo? Bo mi się strona zacina ma telefonie a po laptopa juz mi sie nie chce wstawać. Ja dzisiaj zaliczyłam krótki spacer i jeszcze mnie mamy koleżanka po drodze. Zaczepiła wiec czas bardzo narnyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 19:30
GabiK, katalina lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:Monika dołącz do nas na Endomondo, Beti ma rację to fajny motywator.
MiM a jego postać nie nazywała się Ethan Hawke albo Hunt? Kto pamięta,bo będzie mnie gryzło a nie chce mi się w necie szukać?
Ok, ale to mam wejść na jakąś stronę? Jak Was znajdę?
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Też czytam Danielkowi, jak kiedyś czytałam wiersz Lokomotywa to z takim zaciekawieniem słuchał, że mi się śmiać chciało, że taki mały, nic z teo nie rozumie a tak słucha.
Dzisiaj jak mu smarowałam ciemieniuchę to nie zauważyłam, że obserwuje moją twarz i w pewnym momencie słyszę: a gu, za chwilę a gu i znów a gu, spojrzałam na jego twarz a on taki uśmiech, ze w końcu patrzę na niego. Dla takich chwil warto się męczyć i icałkowicie poświęcać dziecku.GabiK, Wonderwall, gosia86, dorota1987, Eklerka lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyHej Wam
u nas jest teraz w sypialni 31stopni zaraz spłone!!! Maly spi pod pieluszka wczoraj cala noc prawie nie spalam malego meczyly baczki budzil sie z placzem i pierdzial pierwszy raz spal ze mna w lozku nie w swoim lozeczku i wiecie co??spodobalo mi sie taka mala kochana przytulanke miec obok siebie to najlepsze co mnie moglo w zyciu spotkac;)
Od rana to samk co zasnal to go baki budzily wiec starlam jablko i rozcienczylam sok jablkowy z woda dziecko mi sie wypierdzialo i jak zasnal o 13.30 to obudzil sie kolo 16.30 takze niby po 4mcu wszystko ale mozna po troszku probowa wczesniej i obserwowac liczylam na kupe ale niestety juz chyba zawsze bedzie robil co dwa dni;(moj malo mleka pije w upaly wiecej wody i lepiej znosi upaly niz brzydka pogode
wodzi za mna wzrokiem juz po calym pokoju jak chodze a jak stane nad lozeczkiem to gulga i sie usmiecha fajnie tak jak dziecko mnie rozpoznaje a najlepsze jest jak wezme na rece i po swojemu urzadza pogawedke albo sie skarzy i zali i piszczy przy tym hehWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 23:15
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle macie przeboje z facetami moj ost na 4rocznice slubu zabral mnie na pizze;)szal bo chodzimh czesto ale pamietal to sie liczy dostalam tez roze i bransoletke i wyjacegk dawidka na rece przy jedzeniu pizzy w pakiecie bo byl z nami;)
My juz 3pampersy uzywamy maly ma spore faldki na udkach i go ogniataja 2 a 3 w pasie za duze ale wole wieksze jak za male -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUmre kuzwa z ciepla maly zjadl i spi a ja nie moge zasnac tak mi goraco jest i wpizdu komarow w pokoju bo okna pootwierane jebane bzyczące zjeby mi lataja kolo ucha siatki na oknach gowno daja szlag mnie trafi a przyjdzie deszcz j znowu bedzie 3tyg po 15stopni jak we wrzesniu a teraz upaly jak w egipcie bo przeciez nie moze byc normalnie!