Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jutro mam ciężki dzień. rano jadę z Matylda po buty, potem muszę ja zawieść do dziadka i pędem do domu bo Szanowny o 11 musi wyjść do pracy. potem z małym na usg jamy brzusznej i dwie godziny przed badaniem nie może jeść ani pić. więc będzie ryk na całego.
po badaniu szybko w samochód i pędem po Małą bo na 15 jestem z pediatra umowiona bo musi mi recepty wypisać i skierowanie. już się boję03.02.2014 -
Cześć
Dawno tu byłam. A ta woda z Rossmana co o niej piszecie to jest jakaś specjalna dla dzieci? Ja podaję wodę przegotowaną, której nie chce pić więc na 100 ml wrzucam miarkę mleka i wypija bez problemu.
Byłam 2 tygodnie temu w poradni laktacyjnej, bo Danielek już jadł 6 razy czasem więcej na dobę sztuczne mleko. Pani tak nas super pokierowała, że teraz jje 1 albo 2 razy. Polecam jak któraś stwierdzi, że coś jest nie tak z karmieniem.
Kupiłam ostatnio pampersy z Babydream i nie polecam, męczę się żeby tylko użyć, ale już nigdy ich nie kupię. W ogóle nie są chłonne.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
U nas mleko Hippa od poczatku i nie mamy zadnych problemow z brzuszkiem, ani z kupami. Ja sie strasznie balam tej prochnicy i tycia po mm,ale tak jak Blu pisze, mleko nieslodzone, maly przybiera ale nie tyje. Nie ma faldek,taki coraz dluzszy sie robi,ale chudy
Ubieramy juz na 68,myslalam,ze to na jesieni bedziemy zakladac,ale w 62 jak widze jak mu body wciska pieluche to sciagam natychmiast,bo mi szkoda jego biednych jajeczek -
MiM trzymam kciuki za mrozaczki przyjaciolki, to super wiadomosc. Mam nadzieje,ze wakacje ja wyluzuja i po takim relaksie sie uda. Ja jestem swiecie przekonana,ze tak to u mnie zadzialalo i znam kilka dziewczyn,ktore zaszly naturalnie robiac przerwe miedzy transferami,potrzebowaly odpoczac i sie odstresowac a wtedy pojawialy sie II na tescie. Oby wyciagnela swoja slodka czekoladke z zyciowego pudelka
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Nie było mnie kilka dni i nie dam rady wszystkiego nadrobić
Widzę ze upały dają wam popalić u nas na szczęście nie ma tragedii
Wczoraj nawet byliśmy troszkę nad wodą ja z małym cieniu a mąż w wodzie
Nikoś był grzeczny jak aniołek nawet nie jęknął, no ale dziś już jest trochę bardziej marudny można dlatego ze większość dnia spędziliśmy w domu
Puella nie łam się Kochana musisz być silna dla Michasi! Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło pomyślnie
Swoją drogą po czym można poznać taką asymetrie?? Bo ja zauważyłam że Nikosiowi od dwóch dni opada powiekabyliśmy tydzień temu u neurologa i nic niepokojącego nie zauważył
-
MiM ja mam wyciety pepek,bo endomenda sie tam.wkradla.I niedrozne jajowody,ale jednostronnie. Maz przez ten brak pepka mowi,ze jestem jak obcy z kosmosu
i chyba jestem,bo kazdorazowo jak jakis lekarz to ogladal to byla sensacja, nawet wolali kolegow zeby pokazac te pania bez pepka
ze lekarze to sie godzilam,niech sie douczaja co moze zrobic endometrioza kobiecie.
Za Ciebie bede jutro trzymac kciuki,zdaj relacje jak bedziesz juz po,bo normalnie Ethan Hawke z Ciebie z ta jutrzejsza Mission Impossible
I jeszcze dodam takie swoje motto : wszyscy wiedza, ze cos sie nie da zrobic, az przychodzi ten co nie wie,ze sie nie da i on to robi
Trzymam sie tego w wielu aspektach zycia i dzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 21:26
-
Ech może jak dam Wiki tej wody z Rossmanna to zacznie pić??? Przegotowana bee, źródlana beee. Czemu moje dziecko toleruje tylko cyca?? Aż dziwię się że Wasze dzieciaczki potrafią tyle wody wypić. Młoda jak usnęła na dworze tak nadal śpi w wózku, powietrze się orzeźwiło to odsypia. Ja też idę spać bo jutro sądny dzień czyli szczepienie. Monika ja jedynie póki co uprawiam spacery bo po cc za dużo nie mogę, endomondo super motywuje
gosia86 lubi tę wiadomość