Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie właśnie po bebilonie comfort larmo przez cały dzień i ból brzuszka
Wymiękam... Karolek wczoraj spał w sumie 5h w ciągu dnia, ostatnia pobudka o 17.45, a padł dopiero o 23... O 1 karmienie, kolejne o 3, a nie śpi od 4 do terazNo kuźwa co jest grane?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiM wrote:Olka masz tatuaż na nodze? ale masz cudne oczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 08:58
MiM, GabiK lubią tę wiadomość
-
Ku.rwa słucham teraz radia i mówią że w Katowicach trafiło do szpitala około 50 osób zatrutych dopalaczami i miedzy innymi kobieta w ciąży. Co za głupia cipa! Ludzie tyle sie starają dmuchają chuchają i nie mogą mieć dzieci a jako komuś łatwo przychodzi to nie potrafi tego uszanować.
-
nick nieaktualnyGosia jakbym jej jebla w leb to by smak stracila!!pozniej te dzieci chore biedne zycia normalnego nie maja!mialam 22lata ale ze z pazdziernika jestem to i nawet 21mialam
Mim ja mam to samo ciekawe jakby jeden z drugim nie mogl miec dzieci albo jago dzieci byly bezplodne to co by gadal to sa po prostu zjeby!moj brat nie moze miec dzieci w chuj kasy juz wydal na inseminacje i in vitro i inne metody badania i leczenia masakra powiem Wam ze jie moc miec dzieci to musi byc straszne i pomyslec ze ja nigdy dzieci nie chcialam i zapieralam sie rekami i nogami;)
Gosiu powstan kolejny weekend i kolejny tydzien przed nami;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 09:49
GabiK lubi tę wiadomość
-
Zgadzam się z Wami! Jak zwykle najwięcej do powiedzenia maja ci którzy nie mieli żadnego problemu z poczeciem, maja kilkoro dzieci i będą mówić że oni by NIGDY nie skorzystali z in vitro. No bardzo ciekawe, szkoda tylko że ich to NIGDY nie dotyczy... Takie NIGDY nie mieć dziecka. Dobrze powiedziała jedną kobieta dudzie w czasie kampanii jak on jej powiedział że by adoptował - czy Pan sobie zdaje sprawę jakie warunki bytowe, materialne itp trzeba spełnić? I go zatkalo.
Gosia niestety takich głupich na pęczkia potem te biedne maluszki maja tylko oddział szpitalny za dom. Nie ma sprawiedliwości i nie bedzie.
-
Olka bardzo ładnie Ci w ciemnych włosach, ładna dziewczyna z Ciebie:) .
Ja jeszcze w łóżku z dziećmi, szok, pierwszy raz tyle pospaliśmy:) .
A dzis niedaleko od nas zlot motocyklowy i chcemy wziąć syna, tylko Alicje trzeba babci podrzucić bo za głośno tam będzie.
Ale najpierw sprzatanie, nie chce mi siee!!
Wygońcie mnie z łóżka!!!!olka24 lubi tę wiadomość
-
Olka piękna z Ciebie dziewczyna i jaka młodziutka.
Oszaleje dziś! Od 3 nie śpie, a kladlam sie o 1szejpo karmieniu stekanie, kupa, stekanie, ryk
i jeszcze jakby było mi mało to moja babcia znow stwierdzila, ze z mala cos nie tak jest, bo to niemozliw zeby tak plakala i marudzila bez powodu i ze musze isc do lekarza... sama juz nie wiem
olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny