Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ech ja mam w rodzinie takiego przeciwnika in vitro. Z grubej rury mu powiedziałam że gdybym musiała to wszystkiego bym spróbowała. To on do mnie że grzech bym miała. Powiedziałam no trudno, a to że do końca życia byłabym nieszczęśliwa to ok
Zbieram się do ortopedy, proszę o kciuki bo noga musi mi jeszcze trochę posłużyć. Olka fajna dziewczyna z Ciebie i jaka ładna
a kg wybiegasz z Dawidkiem jak zacznie chodzić. Aga ty to masz nienaganną figurę, jak miss model :p ale u Ciebie to już chyba taka budowa ciała. Edytka, a może Karolinka ma po prostu taki temperament. Moja też jest taka wymagająca, aż się wczoraj zmartwiłam jak się sama sobą zajęła. Zauważyłam że im starsza tym lepiej, nawet spanie w łóżeczku nam już wychodzi. A może spróbuj spacerów, moja wtedy pada i jest spokój, tylko po spacerze ja padam a ona w pełni sił do męczenia mamusi.
olka24, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki kochane;*ja juz nie taka mloda:P
aktyde moze malutką coś boli kurcze może wzdęcia ma skoro miedzy kupkami płacze cięzko stwierdzic:( a jak zachowuje sie w trakcie i po jedzeniu????
jaka u Was dzis pogoda??u nas slonce i wieje ale rano o 4 bylo 6stopni...w lipcu masakra!
Beti oj wybiegam to jest niezły rozrabiaka i bede miala co robic jak zacznie chodzic:)ale z tego co czytam to Ty rowniez mozesz sie tego spodziewc
nic mi się dziś nie chce mamuśka moja malym się zajmuje ja mam chwile dla siebie:)
Kotmisia ale mi posłodziłaś :)heh dzięki kochana
teraz w tesco słoiczki 6 w cenie 4 :)i pampersy duze pudlo 67zł ale tez zielone a wy chyba biale wolicie:P ja juz wczoraj kupilam ja ogolnie w tesco kupuje pampersy bo najtaniej a mi zielone pasujaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 11:22
-
nick nieaktualnyUff nadrobiłam ale się pogubiłam jak zawsze
1) Olka przeslicznie ci w czarnych włosachI potwierdzam, ze piękna jesteś nawet teraz ale wiadomo każda z nas chce być szczupła i zgrabna
Ja okrągła też jestem.
2)Aga weź skasuj te zdjecia:D:D:D:D:D:D:D
3)Nikodem przystaojniak że hej
4)Moja dzis wyjatkowo pobudkę o 2 miala zamiast spac do 6. O 6 wzięłam ją do łożka, nakarmilam i spała ze mną wtulona do 9:30 i pierwszy raz karmilam na lezoca. Teraz wlasnie sie przebudzila z drzemki.
Lece ratować niesczęsliwą dziewczynęolka24, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlu śliczna też jestes:)wszystkie jestesmy sliczne!!i nie przesadzaj dobrze wyglądasz!ja w dniu porodu 105 teraz 85 ale jeszcze chce minimum 12kg zrzucic bedzie ciezko:)
Anioł i nojaniewiem ja naturalnie mam jasne wlosy i zawsze mialam tleniony oczojebny blond jak lafirynda haha dj nie wrzucam bo to nie to forum zeby sie wlosiskami chwalic a pozniej na czarno się zafarbowalam i mialam od slubu do teraz i teraz cuduje na glowie po ciązy i mam poki co nasrane;PBluberry lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, u nas względny spokój. Wczoraj tylko spała i jadła. W nocy spała 21.30-3.30, 5.00-7.30. I znowu je i śpi i trochę się bawi. Dzisiaj idziemy na ślub do znajomych, ale nie zabieramy młodej
takiego mamy śmieszka w domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2a325a52401.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42d9c7e7c678.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 11:43
olka24, Lama, beti97, paulinqa, gosia86, Wonderwall, GabiK, Anielka, MamaiHania, katalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Widze zdjecia
poogladam pozniej. Wpadlam tulko sie pochwalic.
KUPA!!! Wielka, smierdzaca, zielina od zelaza. A ja smialam sie jak z najlepszego prezentu. Od dzis testujemy nowe zelazo. Prisze o kciuki :*Lama, olka24, Anioł, gosia86, MiM, GabiK, slash, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurwa zaraz wyjdę z siebie i stanę obok... Teraz moja mama stwierdziła, że może mam mało mleka i temu ona tak płacze...no tak pewnie dlatego waży juz prawie 5 kg, czyli w pięć tygodni przybrała prawie 2 kg, ale nie ja ją głodne, mam mleko do dupy, albo w ogóle go nie ma i trzeba dać jej mm, no kurwa! Babcia z kolei mnie poucza, że nie kładzie się dzieci na płasko, bo będzie miała krzywa głowę i przez to ze na płasko to ona na jedną stronę przekreca, ech odpocząć tu przyjechałam.
-
nick nieaktualny
-
Aktyde chcesz to daj nr telefonu to zaraz im nagadam! Edytko masz tyle pokarmu ile trzeba. Pampersy sa zasikane. Kupy sa. Katolcia przybiera.
Sa dzieci takie jak Mateuszek naszej Dzoany i takie jak Karolcia,Olka czy Zosia Agusi. Ten placz mija. A dam sobie reke uciac ze na rekach nie placze -
Edyta...u mnie też moja mama stwierdziła, że Michalina tak wrzeszczy bo nie mam mleka, albo jest za chudę i ją GŁODZĘ :p A Klucha moja wazy już 5200g.
Dzisiaj zaliczyłam pierwsze zakupy w markecie z Miśką. Ludzie na widok chusty patrzą się na mnie jak na wariata. Hmmm... -
Olka oj tak moja też mi da w kość. Już lubi być noszona, oglądanie jest takie fajne. Miałam iść na spacer ale noga mnie tak boli że leżę w wyrku. Czeka mnie póki co rehabilitacja a później zobaczymy. Jestem krzywa po całości, nawet miednica
szkoda że rtg nie mogę zrobić, ale dopóki karmię nic z tego.
Ale mi się dzisiaj chciało śmiać jak Młoda nie mogła przez chwilę złapać cycka i robiła mu po swojemu awanturę, a jak się najadła to coś gulgała uśmiechnięta. W ogóle to zgrzeszyłam dzisiaj w cukierni. Zjadłam pączka, jagodziankę i ciastko czekoladowe z wiśnią. Masakra, apetycik jak w ciąży. -
Edyta prawdopodobieństwo że przekonasz je do swoich racji jest znikome wiec je olej.po prostu jak kazdy człowiek jest inny tak samo dzieci muszą być inne no nie ma siły. A jak Karolinka przybiera w takim tempie to na bank masz mnóstwo pokarmu.
A ja wracam z zakupówwydalam majątek ale kupiłam sobie i Ninie sukienki na chrzest (co z tego ze daty jeszcze nie ma
) buty mężowi, pajace, butelkę i czapeczki bo takie przeceny ze aż żal nie kupić, za 2 czapki dałam 10 zł. Później zrobię zdjęcia to się pochwale naszymi kieckami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:05
-
Jak nie jestes w stanie jej uspokoic to moze faktycznie... Ale jesli jestes to na pewno nic jej nie jest. Moja w kazdej pozycji wrzask robila, histerie tragiczne, ale jak sie ja na pilce bujalo to nagle cisza i dziecka nie ma
Albo wystarczylo czasem mezowi przekazac.
U nas po szczepieniu juz dwie kupy, przy czym jedna niemal na mnie, bo termometr w pupce trzymalam zeby tempke zmierzyc
Ja nawet myslalam ze mam za malo mleka, ale po mm budzila sie tak samo (tylko za pierwszym razem nie bylo potem histerii) i plakala tak samo. Jak sciagam laktatorem to z pelnego cycka kolo 70ml, a ona je dwa w dzien, a w nocy jednego. I wazy juz 5485!!! Klocuch jeden!!
Edytka powiedz ze wolisz zeby miala krzywa glowe bo wlosy zaslonia niz zeby miala krzywy kregoslupaktyde85 lubi tę wiadomość
-
Cieżko było, ale w końcu się uspokoiła w wózku na spacerze. Normalnie jak marudzi czy płącze to wystarczy ja na rece wziasc i jest w miare spokoj, dzis przebijala sama siebie. Po spacerku pospała, obudziła się, zjadła, w między czasie kupa, troche uśmiechu i znów marudzenie, teraz zasypia na rękach. I ogolnie ma cos takiego, ze wtulona przysypia i nagle zaczyna kwilic, chiwle sie ja mocniej potuli i sie uspokaja. Wydaje mi się, ze nic jej nie jest, ze ma zly dzien, moze jakis skok, moze brzuszek boli. Ona kupy robi spokojnie 3-4 dziennie, ale czesto czuje, ze jej sie cos tam w brzuszku przetacza. Pójde do lekarza i co powiem, ze dziecko 6tygodniowe mi placze? Zastanawiam sie czy jeszcze raz nie sprobowac odstawic nabial, ale na dluzej, tak na tydzien, bo wczesniej odstawialam na dwa dni i nie widzialam roznicy.