X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:43

• beti97 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ja mam w rodzinie takiego przeciwnika in vitro. Z grubej rury mu powiedziałam że gdybym musiała to wszystkiego bym spróbowała. To on do mnie że grzech bym miała. Powiedziałam no trudno, a to że do końca życia byłabym nieszczęśliwa to ok :/ Zbieram się do ortopedy, proszę o kciuki bo noga musi mi jeszcze trochę posłużyć. Olka fajna dziewczyna z Ciebie i jaka ładna :) a kg wybiegasz z Dawidkiem jak zacznie chodzić. Aga ty to masz nienaganną figurę, jak miss model :p ale u Ciebie to już chyba taka budowa ciała. Edytka, a może Karolinka ma po prostu taki temperament. Moja też jest taka wymagająca, aż się wczoraj zmartwiłam jak się sama sobą zajęła. Zauważyłam że im starsza tym lepiej, nawet spanie w łóżeczku nam już wychodzi. A może spróbuj spacerów, moja wtedy pada i jest spokój, tylko po spacerze ja padam a ona w pełni sił do męczenia mamusi.

olka24, slash lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kochane;*ja juz nie taka mloda:P
    aktyde moze malutką coś boli kurcze może wzdęcia ma skoro miedzy kupkami płacze cięzko stwierdzic:( a jak zachowuje sie w trakcie i po jedzeniu????
    jaka u Was dzis pogoda??u nas slonce i wieje ale rano o 4 bylo 6stopni...w lipcu masakra!
    Beti oj wybiegam to jest niezły rozrabiaka i bede miala co robic jak zacznie chodzic:)ale z tego co czytam to Ty rowniez mozesz sie tego spodziewc :)
    nic mi się dziś nie chce mamuśka moja malym się zajmuje ja mam chwile dla siebie:)
    Kotmisia ale mi posłodziłaś :)heh dzięki kochana
    teraz w tesco słoiczki 6 w cenie 4 :)i pampersy duze pudlo 67zł ale tez zielone a wy chyba biale wolicie:P ja juz wczoraj kupilam ja ogolnie w tesco kupuje pampersy bo najtaniej a mi zielone pasuja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 11:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobiłam ale się pogubiłam jak zawsze :)

1) Olka przeslicznie ci w czarnych włosach :) I potwierdzam, ze piękna jesteś nawet teraz ale wiadomo każda z nas chce być szczupła i zgrabna :) Ja okrągła też jestem.

2)Aga weź skasuj te zdjecia :D:D:D:D:D:D:D:D

3)Nikodem przystaojniak że hej :)

4)Moja dzis wyjatkowo pobudkę o 2 miala zamiast spac do 6. O 6 wzięłam ją do łożka, nakarmilam i spała ze mną wtulona do 9:30 i pierwszy raz karmilam na lezoca. Teraz wlasnie sie przebudzila z drzemki.
    Lece ratować niesczęsliwą dziewczynę :D

olka24, PIGULSKA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:43

olka24, Lama, nojaniewiem, gosia86, MiM, Puella, Wonderwall, GabiK, Anielka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu śliczna też jestes:)wszystkie jestesmy sliczne!!i nie przesadzaj dobrze wyglądasz!ja w dniu porodu 105 teraz 85 ale jeszcze chce minimum 12kg zrzucic bedzie ciezko:)
    Anioł i nojaniewiem ja naturalnie mam jasne wlosy i zawsze mialam tleniony oczojebny blond jak lafirynda haha dj nie wrzucam bo to nie to forum zeby sie wlosiskami chwalic a pozniej na czarno się zafarbowalam i mialam od slubu do teraz i teraz cuduje na glowie po ciązy i mam poki co nasrane;P

Bluberry lubi tę wiadomość

• miscelle Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, u nas względny spokój. Wczoraj tylko spała i jadła. W nocy spała 21.30-3.30, 5.00-7.30. I znowu je i śpi i trochę się bawi. Dzisiaj idziemy na ślub do znajomych, ale nie zabieramy młodej :) takiego mamy śmieszka w domu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2a325a52401.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42d9c7e7c678.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 11:43

olka24, Lama, beti97, paulinqa, gosia86, Wonderwall, GabiK, Anielka, MamaiHania, katalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze zdjecia :) poogladam pozniej. Wpadlam tulko sie pochwalic.

KUPA!!! Wielka, smierdzaca, zielina od zelaza. A ja smialam sie jak z najlepszego prezentu. Od dzis testujemy nowe zelazo. Prisze o kciuki :*

Lama, olka24, Anioł, gosia86, MiM, GabiK, slash, Anielka lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciuki zapewnione ;):*
    moj tez dzis zrobil kupsko przed 8 a chcialam wczoraj zeby zrobil i zeby byla jedna dziennie to nie ma opcji czopki syropy nic nie pomaga on musi zmagazynowac i koniec kropka i tez smród nie z tej ziemi :D

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa zaraz wyjdę z siebie i stanę obok... Teraz moja mama stwierdziła, że może mam mało mleka i temu ona tak płacze...no tak pewnie dlatego waży juz prawie 5 kg, czyli w pięć tygodni przybrała prawie 2 kg, ale nie ja ją głodne, mam mleko do dupy, albo w ogóle go nie ma i trzeba dać jej mm, no kurwa! Babcia z kolei mnie poucza, że nie kładzie się dzieci na płasko, bo będzie miała krzywa głowę i przez to ze na płasko to ona na jedną stronę przekreca, ech odpocząć tu przyjechałam.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka nie daj się :* Dziecko trzeba na płasko kłaść i już. Ja Wam potem napisze co mi gadają :D

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde chcesz to daj nr telefonu to zaraz im nagadam! Edytko masz tyle pokarmu ile trzeba. Pampersy sa zasikane. Kupy sa. Katolcia przybiera.
    Sa dzieci takie jak Mateuszek naszej Dzoany i takie jak Karolcia,Olka czy Zosia Agusi. Ten placz mija. A dam sobie reke uciac ze na rekach nie placze ;)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta...u mnie też moja mama stwierdziła, że Michalina tak wrzeszczy bo nie mam mleka, albo jest za chudę i ją GŁODZĘ :p A Klucha moja wazy już 5200g.

Dzisiaj zaliczyłam pierwsze zakupy w markecie z Miśką. Ludzie na widok chusty patrzą się na mnie jak na wariata. Hmmm...

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka oj tak moja też mi da w kość. Już lubi być noszona, oglądanie jest takie fajne. Miałam iść na spacer ale noga mnie tak boli że leżę w wyrku. Czeka mnie póki co rehabilitacja a później zobaczymy. Jestem krzywa po całości, nawet miednica :/ szkoda że rtg nie mogę zrobić, ale dopóki karmię nic z tego.
    Ale mi się dzisiaj chciało śmiać jak Młoda nie mogła przez chwilę złapać cycka i robiła mu po swojemu awanturę, a jak się najadła to coś gulgała uśmiechnięta. W ogóle to zgrzeszyłam dzisiaj w cukierni. Zjadłam pączka, jagodziankę i ciastko czekoladowe z wiśnią. Masakra, apetycik jak w ciąży.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy mozliwe że u nas zaczynaja się zęby? Miko slini się pcha do buzi wszystko, i ma napuchnięte dziąsło. maruda jest okropna i najlepiej spi się na rękach u mamy...

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Lama Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta prawdopodobieństwo że przekonasz je do swoich racji jest znikome wiec je olej.po prostu jak kazdy człowiek jest inny tak samo dzieci muszą być inne no nie ma siły. A jak Karolinka przybiera w takim tempie to na bank masz mnóstwo pokarmu.

A ja wracam z zakupów :D wydalam majątek ale kupiłam sobie i Ninie sukienki na chrzest (co z tego ze daty jeszcze nie ma ;)) buty mężowi, pajace, butelkę i czapeczki bo takie przeceny ze aż żal nie kupić, za 2 czapki dałam 10 zł. Później zrobię zdjęcia to się pochwale naszymi kieckami :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:05

km5stv7321mp2ntw.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotnisia zależy w jakiej pozycji na rękach ;) ale rano to był jeden ryk bez względu na pozycję :/

Dzieki dziewczyny za wsparcie, wiem ile mam mleka i tego się będę trzymała. Martwię się tylko czy tej mojej kruszynce faktycznie coś nie dolega.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestes w stanie ja uspokoic?

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie jestes w stanie jej uspokoic to moze faktycznie... Ale jesli jestes to na pewno nic jej nie jest. Moja w kazdej pozycji wrzask robila, histerie tragiczne, ale jak sie ja na pilce bujalo to nagle cisza i dziecka nie ma :P Albo wystarczylo czasem mezowi przekazac.

U nas po szczepieniu juz dwie kupy, przy czym jedna niemal na mnie, bo termometr w pupce trzymalam zeby tempke zmierzyc :D

Ja nawet myslalam ze mam za malo mleka, ale po mm budzila sie tak samo (tylko za pierwszym razem nie bylo potem histerii) i plakala tak samo. Jak sciagam laktatorem to z pelnego cycka kolo 70ml, a ona je dwa w dzien, a w nocy jednego. I wazy juz 5485!!! Klocuch jeden!!

Edytka powiedz ze wolisz zeby miala krzywa glowe bo wlosy zaslonia niz zeby miala krzywy kregoslup :)

aktyde85 lubi tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieżko było, ale w końcu się uspokoiła w wózku na spacerze. Normalnie jak marudzi czy płącze to wystarczy ja na rece wziasc i jest w miare spokoj, dzis przebijala sama siebie. Po spacerku pospała, obudziła się, zjadła, w między czasie kupa, troche uśmiechu i znów marudzenie, teraz zasypia na rękach. I ogolnie ma cos takiego, ze wtulona przysypia i nagle zaczyna kwilic, chiwle sie ja mocniej potuli i sie uspokaja. Wydaje mi się, ze nic jej nie jest, ze ma zly dzien, moze jakis skok, moze brzuszek boli. Ona kupy robi spokojnie 3-4 dziennie, ale czesto czuje, ze jej sie cos tam w brzuszku przetacza. Pójde do lekarza i co powiem, ze dziecko 6tygodniowe mi placze? Zastanawiam sie czy jeszcze raz nie sprobowac odstawic nabial, ale na dluzej, tak na tydzien, bo wczesniej odstawialam na dwa dni i nie widzialam roznicy.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
‹‹ 1971 1972 1973 1974 1975 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ