Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Gdzie to zdjecie Oli bo ja nie widzialam?( czy slepa jestem?)
Nojaniewiem Alutka jest cudna a jak ladnie glowke trzyma!
Lama - slicznas!
My dzis pojechalysmy do Krk, zostawilam Julke u mamy a ja pojechalan na zakupy. Odkad wrocilysmy Julka caly czas plakala, az z nia zaczelam plakac(jak xos ominelam to przepraszam alw posta pisalan od 18....)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 22:23
nojaniewiem, Lama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cud maliny
inaczej nie da się o Was pisać. Właśnie Was nadrobiłam. Dzisiaj było zadanie z serii mama leci na stację i pompuje koła. Uff dobrze że pan pomógł bo w jednym kole był problem z założeniem końcówki od kompresora. Mówiłam Szanownemu ile będzie mnie kosztował powrót do zdrowia. Powiedział nie szkodzi, ważne żebym zdrowa była. Miło mi się zrobiło, ale i tak przeraża mnie że jedna rehabilitacja kosztuje 100zł. Oby pomogło w poniedziałek idę pierwszy raz. A tak w ogóle miałam okazję podpatrzyć jak nosić dziecko z asymetrią, był taki maluszek w przychodni. Z innej beczki to mam ochotę zrobić własne zdrowe żelki i chyba się skuszę, jak wyjdą dobre to będę w przyszłości Wikusi robić.
-
Ewelinkie wrote:Mam pytanko do Dzoanny albo Dorotki bo nie pamiętam która odciaga mleko i daje w butli. Ile średnio ml wynosi jeden taki posiłek dziecka?
Dziewczyny jesteście wszystkie prześliczne mamusieja jutro dosiądę laptona to wam pokaże siebie
Aktyde85 może Karolinka ma skok.. Mati około 5tyg tez się inaczej zachowywał... chciał tylko na ręce i więcej płakał ale to szybko minęło i było ok... Obserwuj małą ale napewno wszystko jest ok... kurde juz 5kg waży? To naprawdę masz super mleczkoto pewnie po tych schabowych
A mój Mateusz juz dziś lepiej się czuł, więcej trochę jadł...ale nadal senny i trochę marudził.. mam nadzieje ze do poniedziałku wszystko wróci do normy.Wonderwall lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem Ala jest śliczniutka :*
Lama śliczna z Ciebie kobieta i fajnisia skieneczka dla Niny
Jutro Wam pokażę ubranko które kupiła moja mama
Moja siostra zabrała dzisiaj Polę na spacer a ja w tym czasie zaliczyłam 1,5 godziny drzemki bo przez to przeziębienie byłam całkiem bez sił. A potem zrobiliśmy grilla i dzisiaj jadłam pieczone na tacce mam nadzieję że Poli nie zaszkodzi.
Zaglądałam w trakcie dnia ale już nie pamiętam co chciałam napisać
Gabi świetnie że uda sie załatwić żłobek i nie mniej żadnych wyrzutów sumienia to nie nasza wina że są takie problemy ze zlobkami to wina posranego państwaGabiK, nojaniewiem, Lama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:Aa mim- nie wiem ile placisz za mleko ale w gimini teraz kupowalam po 29. Dla mnie to malo bo w stacjonarnych aptekach przewaznie 40zl krzycza
ja kupuję przeważnie za 34. W Rosmanie Tesco real ta sama cena. raz bylałam zmuszona iść do apteki i zapłaciłam 45.03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny