Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak z ciekawości to ile miesięcznie wychodzi wam za mleko?
Mija siostra wczoraj się pyta ile chcę karmić to kek powiedziałam że te pół roku to minimum a do roku max i że cieszę się że karmię piersią bo to mnie kosztuje 40 zl za witaminy dla mnie na cały miesiąc plus trochę wyrzeczeń żywieniowych.
Blu to miałaś w nocy przedsmak dwójki dzieci z małą różnicą wiekową. Oby dzisijsza noc była dla Ciebie lżejsza:*
Muszę was dzisiaj gonić na endomondo bo miałam 3 dni przerwyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 08:23
-
nick nieaktualnyGosia zalezy ile dzieci jedzą mi puszka 350g starcza na 1,5dnia max 2 więc 3 -4 puszki na tydzien więc okolo 250z; na miesiąc ale ja mam mleko za 17 zł po refundacji na recepte a mleczka typu hipp czy bebilony itp sa raz a nawet dwa razy drozsze więc mysle ze 500zl to takie minmum na początku jak mialam humane puszke 350g za 24zl to ok.400zl wyszlo ale mniej jadl
-
nick nieaktualnyKarolcia nie ma na co patrzec gdzies daleko kilka stron stąd
Blu współczuje ;(moze dzien bedzie lepszy
moj zasna o 22.30 o 3.40 pierwsze jedzenie i nast o 7 i nie spi do teraz ale juz go zbiera spanie powolutku on tak 1,5h aktywnosci i padnięty zawsze po kazdym karmieniu a je co 3h
kotmisia ja z moim tez wiecznie jakbym moglą to bym nim potrząsła ale i tak go kocham bo bez niego bym nie miala Dawidkabędzie dobrze poza tym daje ci w dupe to ze siedzisz na wiosce taka jak i ja ja tez z malym na okrągło ty jeszcze karmisz i to wszystko doprowadza do szalu bo to inne zycie będzie dobrze:**
-
No to masakra strasznie drogie to mm dzięki bogu że karmię piersią i nie mialam z tym żadnych problemów nawet nawału nie miałam i mam nadzieję że problemów nie będzie bo chyba bym sobie w łeb strzeliła gdybyśmy musieli tyle kasy na mm wydać. Nie chcę wyjść na materialistkę lub jakaś nie świadomą na co sie decydowałam (w sensie że dziecko to duży koszt) ale tak zliczający wszystko czyli mleko pieluchy jakieś leki zaznaczam dla zdrowego dziecka to miesięcznie nawet i 1000 zl może wyjść jak nie lepiej
-
nick nieaktualnyno wlasnie pieluchy chusteczki jakies ubrania dokupic bo dziecko rośnie itp a ja dodatkowo jestem stalym klientem apteki bo uczulony to co dwa tyg balsam do ciala jedyne 56zł a i maści dochodzą i inne rzeczy zaraz zaczma sie soczki deserki ale nie to mnie wkurza najbardziej chore jest dla mnie 100%platne L4w ciązy a 80%zasilku macierzynskiego gdzie dziecko jest juz na świecie i potrzeba więcej kasy chore tj z najnizszej krajowej to ja mam 950 zl :)szał Gosia to mi braknie te 50zł do tego 1000które wyliczylas
POLSKA
-
nick nieaktualnyMiM wrote:Olka jakim mlekiem karmisz?
to Tobie na dlugo starcza bo moj sie nie najada i mleko jak mąż wczoraj otworzyl to juz mamy większe pół wyjedzone;/ -
nick nieaktualnylekarka mi powiedziala ze po 6mcu mam kupic mleko zwykle i sprobować mu dac ze moze juz wytworzy tolerancje...i teraz sie zastanawiam jakie mleko by bylo najlepsze??bebiko nie chce na pewno humane mam w domu ale nie wiem moze chujowe jest to mleko tak jak to mowią co polecacie bebilon??hipp??a moze jakies inne????wiem ze to wczesnie ale maly spi mąz pojechal grac w pilke a ja sie nudze to szkrobie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMim no Ja przykładowo powiedzialam bo nie kazdy robi duzo jednak osob to kupuje ja obiadki bede sama robic deserki jabłko czy banan tez ale inne smaki tez mu kupie zeby poznal bo nie wszystko da sie zrobic a moze i sie da ale wole tez czas spożytkowac inaczej:)u Nas dzis 28w słońcu i 17w cieniu lipcowe szaleństwo i chmurki liczne