Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas próby odstawienia SS w weekend skończyły się atakiem kolki
. Dziś kończymy 2 miesiące, widocznie układ pokarmowy potrzebuje więcej czasu.
GabiK, obys jakoś w miarę spokojnie przeżyła spotkanie z rodziną Adamsow.
My jesteśmy na Bebilonie Pepti DHA. Na receptę 17 zł za 350 g. Opakowanie starcza na 4 dni. Wychodzi 135 zł miesięcznie. Problem w tym, że mleko jest trudno dostępne, bo spaliła się fabryka w Holandii, która to mleko produkuje.
GabiK lubi tę wiadomość
-
Blu chyba możesz edytować trening na stronie endomondo
Gabi jakos przeżyłama byla siostra teściowej i brat i Pola zarobiła 120 zl
U nas dzisiaj tez ból brzuszka. Teraz tata czyta jej bajeczki.
A do mnie przylazla @ 67 dni po porodziea byly takie miłe plany na wieczór i dupa blada nie będzie przytulania
Gabi dobre podejście też bym się nie przejjmowala niech się synuś wykarze dla mamusi -
Dzięki Anielka, słyszałam o tym problemie ze spaloną fabryką już ze dwa miesiące temu albo wcześniej od znajomych. I nadal to trwa? Mieli jakoś zaradzić, wznowić produkcję itd. To jak sobie radzicie? Skąd kupujecie? Ponoć ludzie w necie sprzedają, ale z kolosalnym narzutem
-
Karolcia może to jednak nie kolka. Trzymam kciuki.
Blu widzisz Jaś się zrehabilitowal za ciężką noc, dobre dziecko
Gabik i dobrze niech mąż szuka prezentu.
Gosia szkoda ze tak szybko, zwłaszcza przy kp:(
U nas dzień był miły, w trójkę zaliczylismy spacer. Od jutra szara rzeczywistość, mąż wychodzi o 7 a wróci ok 21. Mam nadzieje ze troll będzie milosciwy dla matkiGabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabik bede informowala co i jak nie ma sie czego bac trzeba probowac i obserwowac a jak bedzie zle odstawic i poczekac bedzie dobrze i zazdroszcze domku na wakacje;)
Karolcia oby to nie kolki a probowalaa wlaczyc np odkurzacz?
Gosia szybko ta malpa przyszla przy kpWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 22:31
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
poczytałam jak piszecie o cenach mleka to szok. Ja kupiłam jedno opakowanie hiipa bio - jak na poczatku miałam problem z laktacja i musiałam Garysie dokarmiac. Ceny ni pamietam, ale tanie nie było.
To teraz dobrze ze karmie piersia - nawet z wygody - czasami sie wkurzam bo np sukienki ubrac nie moge. Ale co tam i tak nie wiele wychodze to smigam non stop w dresach i koszulce. -
GabiK, niby Nutricia wznowiła produkcję w maju, ale w dalszym ciągu są okresy przestoju i mleka nie ma w hurtowniach tydzień lub dwa. Nie mam tak źle, bo moja przyjaciółka pracuje w aptece i jak tylko coś się pojawia w hurtowni to od razu jest moje. Ale stres jest, więc jak się da to kupuje nawet i 10 puszek na zapas. Ponoć gorzej jest z Pepti 2, więc modlę się, żeby Filipek wyrósł z tej nietolerancji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 23:04
-
Ewelinkie wrote:Gosia ja w sumie to czekam na @ bo właśnie znów chciałabym zacząć mierzyć temp
tylko nie wiem jeszcze jak, w sensie o ktorej godzinie zeby miało to sensbo tam trzeba kilka godzin przespać a z małym dzieckiem różnie to bywa. Ale na razie u mnie cisza. W środę idę do gina mam nadzieje ze tym razem bede miec całościowy przegląd techniczny to może mi powie co i jak.