Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1562bf092305.jpg
A to najbardziej aktualneja i mój synek
jakieś 2 tyg temu
dorota1987, paulinqa, gosia86, AGA 30, Anielka, Lama, GabiK, nojaniewiem, MamaiHania, MiM, PIGULSKA, Agusia246, slash, katalina lubią tę wiadomość
-
Dżoana super wyglądasz. ja mam za to mega rozstępy na brzuchu.. marudziłam o tym męzowi to powiedział że kopnie mnie w tylek bo mamy slicznego zdrowego synka i mam się nie przejmować! więc brzuchem się nie przejmuj wróci do formy;)
my mamy szczepienie znowu koło 5 sierpnia;/ kto szczepil na rota?
ja musze sama zważyć się z Mikim;)
a ja zamówiłam spodnie na allegro, pościel i wiele innych rzeczy;p
Gosia to Pola już duża dziewczynkaile razy je w nocy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:56
-
Paulinqa je 21-22 potem kolo 3 i potem miedzy 5-7 zależy o której się obudzi. Ale na dobrą sprawę to na nocne karmienie biorę ją na śpiocha bo tak to by spała do rana (pediatra mówiła żeby nie robić przerw dłuższych niż 6 godzin) i je tylko z jednego cyca a drugi odciągam, w nocy też mało sika więc często nawet pieluszki nie zmieniam
To mój mąż mnie motywuje do ćwiczeń widocznie mu się nie podobamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 14:05
-
nick nieaktualny
-
A to mój pączek miesiąc po miesiącu
[url=http://naforWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:01
Karolcia88, gosia86, AGA 30, Anielka, Lama, GabiK, nojaniewiem, MamaiHania, Wonderwall, MiM, Eli, dorota1987, PIGULSKA, Agusia246, katalina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny śliczne jesteście
Gosiu czemu masz ćwiczyć z Polą?? Coś przeoczyłam??
A moja klucha waży już 6 kg !
Mój mąż chyba zwichnął nogę w kostce, pojechał sam bidulek kulejący do szpitala na prześwietlenie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 14:09
-
nick nieaktualnyPaulinka- a żebyś wiedziala.
Od rana ciagle cos.
Najpierw ryk - no i była kuipa. Myślałam ze bedzie już ekstra ale nie.. ryk za rykiem cały czas. Maruda straszna.
Bączki takie puszcza ze chyba ją to boli albo się boi.
Teraz od 3 minut lezy i patrzy na karuzelę. Ufff -
Anioł, łącze się w bólu. U nas od 9 do 14stej ryk i walka o sen. Wszystko źle, w łóżeczku źle, karuzela be, na brzuszku źle, kolysanie na piłce źle, bujaczek źle, no nawet na rękach źle. A dziecko ledwo oczy otwiera, ale spać nie będzie. Właśnie poszedł z dziadkiem na spacer. Mam nadzieję, że nie będzie szybkiego powrotu na syrenie.
-
Kotmisia Ola już prosiaka prześcignęła
Karolcia nie wiem o c chodzi.. może za mało dałam tego proszku albo mamy pralka nie ogarnia... ale wydaje mi się, że on w ogóle nie pierze.. Małego ubranka były nie doprane a moje rzeczy nadal śmierdziały "pod pachami" i ten proszek ma w ogóle jakiś zapach? jak dla mnie dużo lepsza Lovelaale wiadomo każdy lubi co innego
Ja mam dla Małego 3 smoki.. z czego 2 z lovi i jeden avent - Mateo go nie lubi. i butelek z avent tez nie lubi. Jemu bardzo pasują butle i smoczki lovi. i właśnie dziś zamówiłam mu dwa nowei butle też mamy lovi, aż 2 ale my rzadko używamy także nam starczają i zapasowy smoczek też jeszcze mam
I pampersy nadal używamy 2, miałam ostatnią paczkę i wczoraj zamówiłam znów z allegro "zapas na miesiąc", który starcza na 2 tygodnieu mnie ostatnio, co raz wiecej pieluch zużywamy dochodzi nieraz do 15 na dobe..
-
Dzoana co do zapachu to masz racje tez nie czuje zeby pachnial. Nam ubranka dopiera- w razie jakiegos wypadku z kupa,ktora wyciekla to po prostu wczesniek namaczam.z odrobina proszku i wszystko schodzi. A ze wiekszosc ubranek ma na metce 40° to piore max w 50 i nie ma problemu.
Ja kupilam kiedys na promocji 9kg (2x 4.5 do bialego i koloru) wiec musze go wykorzystacinnego jeszcze nie mialam okazji sprobowac
Strasznie duzo u Was pieluch schodziu nas " zapas na miesiac" 1+2x2 starczylo wlasnie chyba na 2 tyg. Do szpitala mialam dodatkowo 1 male opakowanie, w domu zuzylismy jeszcze 2 duze opakowania 1 bialych i 2 zielonych
teraz jestesmy na 3 opakowaniu 2 i tez bede dokupowac bo 3 jeszcze za duze.beda