X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana mi tez czasem zal ze on taki jest tylko jak mial kolki to nosilam ale i tak to srednio pomagalo plakal gdzie i ile chcial a teraz dziecko zdrowe bez kolek i matki nie potrzebuje hehe i to spanie ze mna no nie pasi mu on woli sam a na noc musialam usypiac a wczoraj zasnal sam na noc...w szpku bylam padl w trakcir zabaw z zabawkami ;)i spal do 3.30 zjadl i spal do 6.30 wiec spoko a ja mam na imie Celestyna ;)dzięki tez mi sie podoba teraz ale kiedys masakra zmienic chcialam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 19:04

DżoanaA, slash lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:41

gosia86, dorota1987, DżoanaA, Lama, PIGULSKA, MamaiHania, MiM, beti97, slash, GabiK, Wonderwall, Agusia246, katalina lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana te 3 to naprawdę są wielkie Pola mała nie jest a wiszą jej do kolan i prawie do cucuszków sięgają

Jak tak chwalicie swoje maluchy to i ja muszę Polę pochwalić bo też zajmie się sama sobą i nosić jej nie trzeba cały czas, ale lubię po poludniu sie z nią położyć i poleżeć ona sie bawi a ja zazwyczaj czytam lub siedzę w necie

Dziewczyny powtórzę kolejny raz że wszystkie śliczne jesteście :*

olka24 lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawidek śliczny :)
    Celestyna bardzo ładne i oryginalne imię :) Podoba mi się :)

slash lubi tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Gosia aż takie wielkie... ;/ no to chyba Mateusza szybko w te 3 nie ubiorę ;p no nic pozostaje mi zamówić ten karton... kurde idzie kasa ;p a zanim urodziłam to myślałam, że od razu go w 3 zapakuje a tu taka niespodzianka :D

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski z ciekawości jakie chusteczki używacie do pupci? :)

relghdge5lg0owut.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja roznie ale najbardziej pasuja mi z biedronki te fifti czy cos takiego i cleanic sensitive tez ok pampers w bialym opakowaniu tez kupuje i sa ok a najgorsze jakie mialam to z huggies w zlotym czy kawowym opakowaniu tragedia suche i targaly sie w trakcie wycierania porazka

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DżoanaA wrote:
    Dawidek śliczny :)
    Celestyna bardzo ładne i oryginalne imię :) Podoba mi się :)
    Dziękuje;*

• Eli Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po kłótni mąż mówi do zony : Jaki ja bylem głupi żeniąc sie z Toba!!! Na co zona odpowiada: Tak mój drogi, ale ja bylam zakochana i nie zauwazylam...
    To tak a propo naszych lepszych lub gorszych polowek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:18

olka24, nojaniewiem, Karolcia88, slash, GabiK lubią tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff mała śpi. Jakaś tragedia dziś była. Ryk cały czas.

Ja nie używam chusteczek. Chyba że jak gdziec jesteśmy to pampers białe.

Płyny do prania Lovi i są ok.

Śliczne dziewczyny jesteście.

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie najbardziej lubię cleanic te fioletowe chyba new baby się nazywają :) ale kurde na paczki kupować to widziałam, że są po ponad 6zł... ;/ a ostatnio kupiłam w E.Leclerk po 3,50zl normalnie bez promocji. ale zawsze raczej kupuje wielopaki na promocji lepiej się opłaca :)

Idę małego kapać i spać polożyć... bo obudził się i kupę walnąl i znow mi tu zasypia ;p

relghdge5lg0owut.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko juz wie ze ma rączki i namiętnie je ogląda cały dzień!!! :D

MiM, GabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle dzień dobry wieczór ;)

Nie było mnie parę dni chyba nie nadrobie :/ doczytałam tylko ze sporo zdjęć powrzucalyscie może uda mi się podejrzeć

Mój synek dzisiaj mega marudny prawie cały dzień ryk :( jak nigdy :(
    I ze spaniem kiepsko :/

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do mam na mm
    Czy zmieniałyscie mleko na innego producenta i jak to robiłyscie? Stopniowo poprzez mieszanie z poprzednim czy od razu podawałyscie nowe?
    Z góry dzięki za odp :)

8p3ovfxm10p58typ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DżoanaA wrote:
    A ja właśnie najbardziej lubię cleanic te fioletowe chyba new baby się nazywają :) ale kurde na paczki kupować to widziałam, że są po ponad 6zł... ;/ a ostatnio kupiłam w E.Leclerk po 3,50zl normalnie bez promocji. ale zawsze raczej kupuje wielopaki na promocji lepiej się opłaca :)

Idę małego kapać i spać polożyć... bo obudził się i kupę walnąl i znow mi tu zasypia ;p
    Dzoana te c;eamoc są tez fajne duzo ich tez mialam kupowalam w ciązy w promocji u nas 4ro pak ok 15zl to mysle ze sie oplaca ale trzeba trafic najczęsciej w tesco są
    Pigulska ja od razu jak zmienialam mleka podawalam nowe i skonczylo sie zaparciami podobno to normalne przy zmianie mleka i powinno się unikac zmian mleka
    dziewczyny które używają butelek antykolkowych do kiedy macie zamiar z nich korzystac??bo ja mam dr brownsa ale ten system rurek cięzko się myje ten osad zostaje trzeba duzo czasu poswięcic i na wycieranie tez schodzi i nie wiem czy po 3mcu zmienic malemu juz na zwykle butelki czy po pol roku czy jak??ja ogolnie wymieniac chce co 2mce butelki na nowe od początku mialam 6butelek i teraz wymienilam na 6nowych tylko ze jedna butelka ok.30zl więc troszku kosztuje i nie wiem sama do kiedy trzeba te antykolkowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:08

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    Mamaihania naszej Pigulskiej tez kazal czekac przunajmniej 2 lata wiec nie tylko Twoj lekarz taki nadgorliwy
    Potwierdzam niestety :/
    Ale szczerze to planuję "wpadkę" wcześniej...

Wonderwall lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Olka za odp
    U nas niestety skończyło się kolką i ciemno zieloną kupą choć starałam się wprowadzić stopniowo :/ czyli co czeka mnie kolejna zmiana tylko na co??? :(

8p3ovfxm10p58typ.png
  • Karolkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:53

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zdjęcia dziewczyn pousuwane :( ale mam za swoje ze tak rzadko zaglądam

Tylko Olke Dzoane i MamaIHanie udało mi się podpatrzeć śliczne jesteście dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:23

8p3ovfxm10p58typ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska dzięki;*a jakie mleczko dajesz?ten nutramigen czy inne i czemu chcesz zmieniac??u nas tez po zmianie kolki ale lekarka mowila ze to z nietolerancji bo jelita podraznione wiec sama nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:40

‹‹ 1982 1983 1984 1985 1986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ