Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzoana mi tez czasem zal ze on taki jest tylko jak mial kolki to nosilam ale i tak to srednio pomagalo plakal gdzie i ile chcial a teraz dziecko zdrowe bez kolek i matki nie potrzebuje hehe i to spanie ze mna no nie pasi mu on woli sam a na noc musialam usypiac a wczoraj zasnal sam na noc...w szpku bylam padl w trakcir zabaw z zabawkami ;)i spal do 3.30 zjadl i spal do 6.30 wiec spoko a ja mam na imie Celestyna ;)dzięki tez mi sie podoba teraz ale kiedys masakra zmienic chcialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 19:04
DżoanaA, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżoana te 3 to naprawdę są wielkie Pola mała nie jest a wiszą jej do kolan i prawie do cucuszków sięgają
Jak tak chwalicie swoje maluchy to i ja muszę Polę pochwalić bo też zajmie się sama sobą i nosić jej nie trzeba cały czas, ale lubię po poludniu sie z nią położyć i poleżeć ona sie bawi a ja zazwyczaj czytam lub siedzę w necie
Dziewczyny powtórzę kolejny raz że wszystkie śliczne jesteście :*olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa roznie ale najbardziej pasuja mi z biedronki te fifti czy cos takiego i cleanic sensitive tez ok pampers w bialym opakowaniu tez kupuje i sa ok a najgorsze jakie mialam to z huggies w zlotym czy kawowym opakowaniu tragedia suche i targaly sie w trakcie wycierania porazka
-
nick nieaktualny
-
Po kłótni mąż mówi do zony : Jaki ja bylem głupi żeniąc sie z Toba!!! Na co zona odpowiada: Tak mój drogi, ale ja bylam zakochana i nie zauwazylam...
To tak a propo naszych lepszych lub gorszych polowekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 20:18
olka24, nojaniewiem, Karolcia88, slash, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie najbardziej lubię cleanic te fioletowe chyba new baby się nazywają
ale kurde na paczki kupować to widziałam, że są po ponad 6zł... ;/ a ostatnio kupiłam w E.Leclerk po 3,50zl normalnie bez promocji. ale zawsze raczej kupuje wielopaki na promocji lepiej się opłaca
Idę małego kapać i spać polożyć... bo obudził się i kupę walnąl i znow mi tu zasypia ;p -
A tak w ogóle dzień dobry wieczór
Nie było mnie parę dni chyba nie nadrobiedoczytałam tylko ze sporo zdjęć powrzucalyscie może uda mi się podejrzeć
Mój synek dzisiaj mega marudny prawie cały dzień rykjak nigdy
I ze spaniem kiepsko -
nick nieaktualnyDżoanaA wrote:A ja właśnie najbardziej lubię cleanic te fioletowe chyba new baby się nazywają
ale kurde na paczki kupować to widziałam, że są po ponad 6zł... ;/ a ostatnio kupiłam w E.Leclerk po 3,50zl normalnie bez promocji. ale zawsze raczej kupuje wielopaki na promocji lepiej się opłaca
Idę małego kapać i spać polożyć... bo obudził się i kupę walnąl i znow mi tu zasypia ;p
Pigulska ja od razu jak zmienialam mleka podawalam nowe i skonczylo sie zaparciami podobno to normalne przy zmianie mleka i powinno się unikac zmian mleka
dziewczyny które używają butelek antykolkowych do kiedy macie zamiar z nich korzystac??bo ja mam dr brownsa ale ten system rurek cięzko się myje ten osad zostaje trzeba duzo czasu poswięcic i na wycieranie tez schodzi i nie wiem czy po 3mcu zmienic malemu juz na zwykle butelki czy po pol roku czy jak??ja ogolnie wymieniac chce co 2mce butelki na nowe od początku mialam 6butelek i teraz wymienilam na 6nowych tylko ze jedna butelka ok.30zl więc troszku kosztuje i nie wiem sama do kiedy trzeba te antykolkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:08
-
Karolcia88 wrote:Mamaihania naszej Pigulskiej tez kazal czekac przunajmniej 2 lata wiec nie tylko Twoj lekarz taki nadgorliwy
Ale szczerze to planuję "wpadkę" wcześniej...Wonderwall lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPigulska dzięki;*a jakie mleczko dajesz?ten nutramigen czy inne i czemu chcesz zmieniac??u nas tez po zmianie kolki ale lekarka mowila ze to z nietolerancji bo jelita podraznione wiec sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 21:40