Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:My uzywamy bialych pampersow i bialych chusteczek z pampersa (czylo sensitive)
Pigulska a provowalas bebilon comfort? Bo niby tez na zaparcia ale nie wiem czy skuteczne bo u nas pewnie zatwardzenia po zelazie sa
U was się sprawdził? -
olka24 wrote:my zmieniliśmy na bebilon comfort i zaczely sie zaparcia i kolki ale tak jak mowie jest uczulony na mleko więc tym sie nie sugeruj ja wpisuje nazwe mleka na google i wyskakują opinie np z bangla i czytam po kolei o kazdym mleku tam przeczytalam o humanie i dlatego je podawalam a enfamil jest drogi i powinien byc dobrym mlekiem ale wiesz kazde dziecko jest inne kazdemu co innego spasuje moj np tylko smoczki z nuka a lovi pluje a widzialam że Mati Dzoany chętnie lovi ssie:) ja mam mleko humane w domu kilka puszek jak chcesz moge ci wyslac na probe jedną puszke i zobaczysz jak sie dziecko zachowuje chyba ze wolisz inne mleczko sprobowac ale nie wiem jakie byś mogla tutaj dziewczyny polecały hippa ale nie wiem nie znam...no czyszczenie właśnie tych butelek to masakra i rozkręcanie do wyparzania tez:P
Eli bardzo mozliwe bo moj i tak lykal mnostwo powietrza i bekal jak swinka i musial jesc na 3raty z bekaniemogólnie ten bebilon polecany ale tak jak mówisz każde dziecko jest inne i może mu nie podejść
U nas a szczęście lekarz wykluczył alergię może spróbuję tego bebilonu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 04:17
-
Slash ten plusssh to ja bym sobie podarowała...cała tablica mendelejewa
Możesz suplementowac się witaminami tymi co w ciąży bralas
Gosia współczuję ze juz przyszła wredna malpa, ja jeszcze nie miałam @ po porodzie
Może w ciąży jestem haa!slash lubi tę wiadomość
-
U nas tez jak u beti pampersy 3 są w sam raz. Moje dziecię jest pulchniutkie i ma dużo waleczkow
Mąż wczoraj skrecil nogę w. Pracy i załóżyli mu gips na dwa tygodnie. Także teraz mam dwójkę do opiekiponiekąd się ciesze bo sama w domu nie będę ale męża tez mi szkoda ze musi się męczyć.
W ogóle moje dziecko wczoraj było. Marudne, wyla o byle co, i tylko pionowe noszenie ja uspoksjslo, nawet cycka nie chciala co jest dla mnie dziwne i w ogóle jakby rzadziej jadła wczoraj. Nie wiem czy to skok Rozwojowy bo w sumie przypada takowy na 11-12 tydzień czy świata jest ciekawa i chcę żeby ją nosić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 06:58
-
Dzien dobry u nas wlasnie byl cycus i malaslodko spi dalej. A zas ela chwile po 22iej takze ponad 8 h snu bez pobudki - moj skarbek.
Dzieki pigulska tsk myslalam o tej multtiwitaminie ale wolalam sie was doradzic.
Gosia ja polecam twkze platki okrwgle z lidla dla mnie sa jeszcze fsjniejsze od tych z biedronki ale uzywam i tych i tych bo nie zawsze jestem w okolicach lidla a na mojej wsi to tglko lewiatan ipolo market taka bida. Wszedzie trzeba dojechac minimum 15 km.
Buuuuuu ja chce wracac do Wroclawia.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
mnie chyba te wkladki lakt z babydream uczulily tzn corcie bo zaczely jej wychodzic krostki kolo ust i na policzkach teraz zmienilam na belle i jest ok tamte znikaja nowych nie widze a wczesniej mialam wkladki z canpola tez bardzo fajne tylko mialam wrazenie ze po calej nocy to czulam w nich skwasniale mleko.
-
Pigulska- Julka przy zelazie robi co max 2.5 dnia- ale wydaje mi sie, ze problemy kupkowe ewidentnie przez actiferol. Przewaznie cisnie sama, ale jak bardzo placze bo boli ja brzusio to wtedy pomagam czopkiem albo melilaxem ( http://www.aptekagemini.pl/melilax-pediatric-6-mikrowlewek.html )- Julce bardzo odpowiada to drugie- no i przede wszystkim nie ma dzialania przeczyszczajacego jak czopki ( tylko zdecydowanie drozsze)
-
U nas po raz pierwszywczoraj kupa byla tylko rano i wieczorem czyli dwie w ciagu dnia. Zawsze bylo wiecej kup. A i kolor byl taki mocno musztardowy taka sarepska jak nic. Ciekawe jak bedzie dzis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 07:17
-
Wcxorsj jak kapalismy mala to mama polozyla jej pod glowke wiecej pieluch unieslismy trochc wanne podkladajac kocyk z jednej strony i Gabrysia lezala w wannie wiecie jak fajnie maxhala sobie nozkami
no sama dadosc taki widok.
Jejciu jak ja ją kocham.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 07:18
PIGULSKA, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny