Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam wlasnie ten zapas na miesiac i jak juz beda sie konczyc to wtedy zobacze jak bedzie to wygladalo ale cos czuje ze bede musiala jeszcze dokupic 2
U nas kupy sa bez problemunawet czasami 5 dziennie
To polecam Ci Lovele wyprobowac i plyn do plukania Cocolino biały dla dzieci - pieknie pachnie i naprawde dlugoooooooooooooooooPolecam
Lovele mozna kupic nawet za 14 zl w biedronce
a teraz jest promo w Kauflandzie
-
a mój syncio jest tak grzeczny
siedzimy sobie razem na kanapie ja z laptopem przed TV a on obok mnie w leżaczku (taki stary dostaliśmy od sąsiadki mamy po jej synku) i troche popatrzy na mnie, troche poje rączki, i też TV ogląda hahah
MamaiHania, Karolcia88, GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Karolcia widać co lekarz to rzeczywiście inna opinia. Mi kazał się wyjątkowo pilnować, bo jego zdaniem to jednak ta macica potrzebuje czasu żeby dojść do siebie i wspomniał o ok. 1,5 roku;/ No to już chyba przesada... Zaczniemy się starać po roku- krakowskim targiem:)
Paulinqa my szczepiliśmy na rotawirusy i 6w1 i Hania miała się po szczepieniu świetnie:) nic się nie zadziało:) Teraz też powtórzymy to samo, a od kolejnego szczepienia damy już pneumokoki.
U nas też zapas na miesiąc starcza na dwa tygodnie i chyba już wskakujemy w pamperki 2, bo nakupiłam ich jak głupia, także 5 paczek w szafie leży, a ja ciągle dokupuję 1, bo mi się te 2 wydają zbyt duże, ale koniec tego! W końcu moja córcia jest już dużą dziewczynką i 1 to obciach:)
U nas z kolei chrzciny tylko w pierwszą niedzielę miesiąca, także celujemy we wrzesień -
ja używam loveli mleczka do prania i jest super;)
mój teraz tez na rekach był bo wszedzie zle było.. tylko obyło sie bez płaczu..
zastanawiam się czy szczepić na rota, lekarz powiedział ze nie koniecznie i chyba nie bede. na pneumo juz jedna dawkę mamy za sobą i 6w1i tez po było w miare ok
-
GabiK to chyba ten mój gin jakiś nadgorliwy i starej daty (a młody gość
)
To ja też się Wam pokażęZdjęcia z sesji ślubnej i z zeszłego tygodnia z Hanią, której wcale nie widać, bo zdjęcie robione przez mistrza, czyli moją mamę, która zapewniała, że wyszło piękne, a ja głupia zaufałam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 10:36
paulinqa, MiM, KotMisia, Karolcia88, nojaniewiem, gosia86, Lama, Anielka, dorota1987, PIGULSKA, slash, GabiK, Wonderwall, katalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze ze moje dziecko sobie lezy w lozeczku nawet 40minut nawet sam soe zajmuje soba a jak spi to tez w lozeczku w wozku a nie na rekach bo bym nie zniosla nosic go na rekach tak jak wy tym bardziej ze ciezki juz a ja dzis na lapku szukalam ubran butelek maty edukacyjnej a on gadal do zabawek w lozeczku uwielbia klapouchego i do niego najwiecej cieszy i spac tez nie bardzo chce ze mna w lozku nie wiem czemu...spi juz 3godzine a ja sie nudze czyli jak zwykle ostatnimi czasy
-
nick nieaktualnyDzoana fajna laska jestes;)
Ja uzywam loveli i nie zmienialam na zadne inne wiec nie wiem jaki ten jelp
my staranka zaczynamy w styczniu ale mam nadzieje ze zajde w kwietniu nie wczesniej;)
U nas od rana leje ;(
butelka bobofruta idzie u nas w dwa dni az sie boje co bedzie jak Dawidus podrosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:19
-
Dzięki Olka
Przypomnij proszę jak masz na imię.. bo kiedyś pisałaś, że jest niespotykane a ja nie mogę sobie go przypomnieć ;> pamiętam tylko, że mi się spodobało
Gosiu mi też się wydaje, że te białe są bardziej rozciągliwe i w ogóle większe odrobinę od zielonycha jak piszesz, że 3 są ogromne to chyba zamówię jeszcze jedno pudło tych 2 póki jest promo
Mateusz też potrafi się sam sobą zająćna szczęście
nie muszę go nosić cały dzień i zabawiać... aż czasem muszę go wziąć i wyściskać ;p teraz śpi już od godziny sam w łóżeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 18:51
olka24, gosia86 lubią tę wiadomość