Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Pneumokoki po 2 r.ż kosztują bodajze 70 z\ł za dawkę
Byłam u pediatry w Lużmedzie i mała oczywiscie oczarowała wszystkichOkaz zdrowia - bioderka mamy 11 sierpnia (wczesniej nie robilam bo moja pediatryczka z przychodni powiedziala ze jest ok i nie trzeba, ale ja wolę zrobic)
U mnie sajgon wielki - siostra i jej trzylatek. moja mama pojechała wczoraj juz do domu.
Gwiazdeczka zaczęła robić kupy już sama, wiekszych problemow nie ma i praktycznie codziennie spi od 20-20:30 do 6-7. W nocy się doję wiec mam zapasobecnie dwie butle po 120 ml w lodowce.
Dzis upał wiec do parku lecimy na piknik -
nick nieaktualnyGosia nie łam się - tak jak mwią dziewczyny - jestes super mamą dla Poli.
MiM najlepszego
za "kurestwo" biję brawo
Moja gwiazdka w noc urodzin byla z moją mama i powiem Wam ze super - ona się cieszy do wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 08:35
-
dzięki raz jeszcze
Eli u nas też dzisiaj była masakra. to wina pogody
jadę za chwilę do koleżanki - mała u dziadków hrabia z tatusiem
Gosia z tego co piszesz to jesteś cudowna matka dla Poli. A uwierz mi ze jeszcze nie raz będziesz miała wyrzuty sumienia. np jak się urodzi drugie dziecko to twoje matczyne serce będzie musiało się podzielić. o ile z kochaniem nie będzie problemu ale gorZej z poswiecanym czasem. uwierz mi ze mi pęka serce codziennie gdy ta moja królewna mnie wolą A ja np karmię hrabiego.
gosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
kotmisia bo nikt nie powiedział ze bycie matka to tylko cudowne chwile. bycie matka to ciężka harowka. od rana do wieczora. ja kocham swoje dzieciaki nad życie ale uwierz mi wkurzaja mnie codziennie
gosia86, Bluberry, GabiK, Eklerka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
dziekuje dzuewczyny. Strasznie to ciezkie... ja typ zadaniowca a tu totalny freestyle
nic zaplanowac... juz przywyklam ze jestem niewyspana ake do tego placzu nie moge...
Gemini pibilo rekord. Paczka zamowiona w piniedzalek o 12 juz jest. Moze dlatego ze za pobraniem na 700 zl?
W paczce nowe zelazo. Prosze a wrecz blagam zeby to bylo to... -
slash wrote:Widzisz gosiu sama piszesz ze tylko ty potrafisz ja uspokoic. Wiec jski z tego wniosek ? Jestes dla niej najwwzniejsza i wyjatkowa. A takoe smety co cie naszly w nocy to bylo chwilowe.
Podpisuje sie pod tym:) jesteś dla niej nakwazniejsza, a nikt nie urodził sie matka, wszystkie sie tego uczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:51
KotMisia, Karolcia88, gosia86, MamaiHania, slash lubią tę wiadomość
-
Potrzebuje porady! Maly ma troche sucha skore. I zaczac kapac go w emolientach? Czy jest jakis balsam zeby go smarowac?
Oliwka sie nie nadaje bo zaraz ma potowki.
Kotmisia to tak jak ja ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:24