X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu, pijemy mlesio i mam nadzieję, że zaraz zaśnie. Zobaczymy jak będzie po.
    Pediatra ja zbadała i dostaliśmy skierowanie do...neurologa, podejrzenie wzmożonego napięcia :((( to by wyjasnialo jej nerwowość i placzliwosc...

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • MamaiHania Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinqa ja do kąpieli używam emulsji z Emolium, a po kąpieli smaruję buźkę kremem, a ciało balsamem też z Emolium i jestem bardzo zadowolona:) To tak gdybyś jednak chciała coś zastosować poza kąpielą w krochmalu:)

Anielka a gdzie byliście na bioderkach? Dostałam skierowanie od pediatry i jak mysza skończy trzy miesiące to pójdę do kontroli, ale tak się zastanawiam czy może tym razem wybrać się na nfz... Za pierwszym razem byłam prywatnie na Łubinowej w Katowicach, no ale w sumie za tą stówkę wolę coś małej kupić a tym razem skorzystać z funduszu.

• paulinqa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moge krochmal i potem balsam z emolium zastosowac?;)

My n usg bioderek dopiero w sierpniu idziemy , pediatra tak kazal

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:55

MamaiHania, KotMisia, Anielka, Wonderwall, Eli, gosia86, paulinqa, Karolcia88, GabiK, Lama, beti97, dorota1987, alma, MiM, olis88, czarna panda, PIGULSKA lubią tę wiadomość

• MamaiHania Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu Jasiu super!! I jaki silny chłopczyk!!

Bluberry lubi tę wiadomość

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nawet film jak ksiezna sie smieje. Ale wstyd pokazywac bo ona sie smiala jak ja spiewam Kulfon co z Ciebie wyrosnie ;)

Eli, gosia86, GabiK, Karolcia88, dorota1987 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i zaczeltsmy nosic pamperaki 3 ;) troche szerokie ale 2 byly za krotkie i gniotly nozki.

A jak ubieram jej pamoersy to spiewam hit Denzela : donczju lont pamperak! aj gat ju pamperak ;)

Anielka, Eli, Bluberry, gosia86, GabiK, dorota1987, alma, olis88, PIGULSKA lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaiHania wrote:
    Paulinqa ja do kąpieli używam emulsji z Emolium, a po kąpieli smaruję buźkę kremem, a ciało balsamem też z Emolium i jestem bardzo zadowolona:) To tak gdybyś jednak chciała coś zastosować poza kąpielą w krochmalu:)

Anielka a gdzie byliście na bioderkach? Dostałam skierowanie od pediatry i jak mysza skończy trzy miesiące to pójdę do kontroli, ale tak się zastanawiam czy może tym razem wybrać się na nfz... Za pierwszym razem byłam prywatnie na Łubinowej w Katowicach, no ale w sumie za tą stówkę wolę coś małej kupić a tym razem skorzystać z funduszu.

Byliśmy w Medicover, bo tam mamy abonament. Wiem, że w Centrum Medycznym Graniczna w Katowicach są przyzwoite terminy na NFZ.

MamaiHania lubi tę wiadomość

o148i09k1ixi8pfq.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.siepomaga.pl/serce-jasia

Dziewczyny wplaccie chociaz po zlotowce!! juz zostalo nieduzo a czasu tak malutko. Kazda z nas oddalaby wszystkie pieniazki swiata za zdrowie naszych pociech.
    A Jasiu jeszcze sie nie urodzil a juz jest chory. Oczywiscie na nfz mu nie pomoga :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda z nas zna chyba blog srokao. Dzis pojawil sie wpis o chorobie lokomocyjnej. Podobno wystarczy zakleic pepek plastrem. Podobno dziala ;)

ma ktoras chorobe?

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Karolkaa Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my tez uzywamy emolium emulsji do kąpieli i kremik na buźkę, bo mieliśmy wczesniej jakie krosteczki, teraz odkad uzywamy emoliumnskorka sliczna i gladziutka

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak się zaczyna zapalenie piersi?
    Bo mnie boli lewa od spodu że ledwo dotknąć mogę. Teraz Pola ładnie z niej zjadła i ból mniejszy i nie wiem czy to może być początek zapalenia?

Slash jak u Ciebie te białe krostki na pupci?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:55

• GabiK Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    Kazda z nas zna chyba blog srokao. Dzis pojawil sie wpis o chorobie lokomocyjnej. Podobno wystarczy zakleic pepek plastrem. Podobno dziala ;)

ma ktoras chorobe?
    Ja mam,ale nie mam pepka :-D

Anioł, Karolcia88, Eli, MiM, Bluberry, Agusia246 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    https://www.siepomaga.pl/serce-jasia

Dziewczyny wplaccie chociaz po zlotowce!! juz zostalo nieduzo a czasu tak malutko. Kazda z nas oddalaby wszystkie pieniazki swiata za zdrowie naszych pociech.
    A Jasiu jeszcze sie nie urodzil a juz jest chory. Oczywiscie na nfz mu nie pomoga :(
    Done,ale wykanczajace psychicznie sa takie historie. Podziwiam Cie,ze masz sile sie takimi reczami interesowac,wczesniej ta dziewczynka co zmarla teraz ten Jas. Przeczytalam pobieznie i ryczalam, nie dalabym rady wczytac sie bardziej.
    Wczoraj wsiadlam do windy w moim bloku,a z garazu jechalo malzenstwo z dziewuszka w wozku,taka pulchniutka,usmiechnieta,moze z 7mcy. Dopiero po chwili zauwazylam,ze nie ma prawej dloni,tak mnie ta buzia przyciagnela. Nie widzialam ich u nas wczesniej,ale pomyslalam dzis,ze naprawde nie mam problemow w zyciu, bo moje problemy to nic przy czyms takim.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, my dzisiaj usg bioder. Po za tym panienka maruda w te upały.

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik moze to zabrzmi dwuznacznie. Ale takie historie pomagaja mi zrozumiec ze nie mam tak zle jak mi sie wydaje...

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu Jaś to śliczny chłopak i jaki siłacz z niego
    Dzięki za odpowiedź
    Ja nie mogę czytać takich historii ale to prawda co piszesz Paulina że jak widzi sie tamie tragedie to człowiek docenia co ma

Bluberry lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tez macie takie ciemne rece od spacerowania? Ja wygladam jak z plantacji bawelny. Oczywiscie nie obrazajac nikogo. A giry blade jak u truposza... Chyba zaczne pchac wozek stopami ;)

GabiK lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:45

GabiK lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 2041 2042 2043 2044 2045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ