Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinqa ja do kąpieli używam emulsji z Emolium, a po kąpieli smaruję buźkę kremem, a ciało balsamem też z Emolium i jestem bardzo zadowolona:) To tak gdybyś jednak chciała coś zastosować poza kąpielą w krochmalu:)
Anielka a gdzie byliście na bioderkach? Dostałam skierowanie od pediatry i jak mysza skończy trzy miesiące to pójdę do kontroli, ale tak się zastanawiam czy może tym razem wybrać się na nfz... Za pierwszym razem byłam prywatnie na Łubinowej w Katowicach, no ale w sumie za tą stówkę wolę coś małej kupić a tym razem skorzystać z funduszu. -
nick nieaktualny
-
no i zaczeltsmy nosic pamperaki 3 troche szerokie ale 2 byly za krotkie i gniotly nozki.
A jak ubieram jej pamoersy to spiewam hit Denzela : donczju lont pamperak! aj gat ju pamperakAnielka, Eli, Bluberry, gosia86, GabiK, dorota1987, alma, olis88, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
MamaiHania wrote:Paulinqa ja do kąpieli używam emulsji z Emolium, a po kąpieli smaruję buźkę kremem, a ciało balsamem też z Emolium i jestem bardzo zadowolona:) To tak gdybyś jednak chciała coś zastosować poza kąpielą w krochmalu:)
Anielka a gdzie byliście na bioderkach? Dostałam skierowanie od pediatry i jak mysza skończy trzy miesiące to pójdę do kontroli, ale tak się zastanawiam czy może tym razem wybrać się na nfz... Za pierwszym razem byłam prywatnie na Łubinowej w Katowicach, no ale w sumie za tą stówkę wolę coś małej kupić a tym razem skorzystać z funduszu.
Byliśmy w Medicover, bo tam mamy abonament. Wiem, że w Centrum Medycznym Graniczna w Katowicach są przyzwoite terminy na NFZ.MamaiHania lubi tę wiadomość
-
https://www.siepomaga.pl/serce-jasia
Dziewczyny wplaccie chociaz po zlotowce!! juz zostalo nieduzo a czasu tak malutko. Kazda z nas oddalaby wszystkie pieniazki swiata za zdrowie naszych pociech.
A Jasiu jeszcze sie nie urodzil a juz jest chory. Oczywiscie na nfz mu nie pomoga -
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Kazda z nas zna chyba blog srokao. Dzis pojawil sie wpis o chorobie lokomocyjnej. Podobno wystarczy zakleic pepek plastrem. Podobno dziala
ma ktoras chorobe?
Ja mam,ale nie mam pepkaAnioł, Karolcia88, Eli, MiM, Bluberry, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:https://www.siepomaga.pl/serce-jasia
Dziewczyny wplaccie chociaz po zlotowce!! juz zostalo nieduzo a czasu tak malutko. Kazda z nas oddalaby wszystkie pieniazki swiata za zdrowie naszych pociech.
A Jasiu jeszcze sie nie urodzil a juz jest chory. Oczywiscie na nfz mu nie pomoga
Wczoraj wsiadlam do windy w moim bloku,a z garazu jechalo malzenstwo z dziewuszka w wozku,taka pulchniutka,usmiechnieta,moze z 7mcy. Dopiero po chwili zauwazylam,ze nie ma prawej dloni,tak mnie ta buzia przyciagnela. Nie widzialam ich u nas wczesniej,ale pomyslalam dzis,ze naprawde nie mam problemow w zyciu, bo moje problemy to nic przy czyms takim.