Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySlash dzieki hehe no uszalkiem chyba nie bedzie
Ja podjade do pediatry bo we wtorek szczepienie i nie wiem czy sens sie wybrac na nie bo nie chce szczepic w niepewnosci
Jak sie wkurwilam teraz zrobilam zadyme na pol wsi i to w majtkach i bluzce!u nas jest odpust i standardowo jebane petardy i zjebany sasiad chuj jebany rzuca caly dzien rzuca z balkonu moje psy sikac nie wyjds wystraszone bo sie boja i my mieszkamy na poddaszu i maz karmil malego na szczescie w sypialni a ja siedzialam w pokoju z tv na kanapie pod otwartym oknem dachowym i was czytalam na tel i slysze mega pierdolniecie i czuje iskry na plecach i sypiące sie szklo i po calym pokoju iskry i dym nie wiedzialam co sie dzieje bomba spadla czy ki chuj i wtedy oprzytomnialam ze to petarda jebla w okno i dachowe!a ze mi bylo cieplo bo na poddaszu upal to wczesniej zdjelam spodnice i mialam bluzke i majtki i lece po schodach na ulice prawie nogi polamalam na schodach a ten chuj na drodze z dziecmi zdziwiony bo dre ryja ze mi ww okno petardą jebnal!!ze jakby dziecko bylo obok zazwycaj tam go karmimy przy tv to i tak by szyba sie rozjebala i jeszcze by mu sie cos stalo i by chyba dawid zawalu dostal jak ja stara baba sie wystraszylam bo takie to glosne bylo!on ze przeprasza co mi kurwa z jego przeprasz plecy mi lekko rozcielo lozko cale we szkle plus pokoj podloga wszystko w chuj sprzatania darlam sie jak opetana myslalam ze go pobije!!!skurwiel jebany skonczylam na tym ze jutro o godz 8widze fachowca ktory doprowadza okno do stanu uzywalnosci i zeby sie modlil zeby deszcz nie spadl bo sie nie wyplaci i zglosze na policje wszystko poza tym poki co 15stopni i ma spasc w nocy u nas 11 wiec wspaniale kurwa do tej pory sie parzylam a teraz rano bedzie mroz wiadome ze teraz tego chuj nie naprawi bo jak maz zalozyl prowizorycznie folie sorry za przeklenstwa ale zaraz mnie rozpierdoli jak mozna byc takim bezmozgiem stoi chuj z synem 9letnim i jebie petardami zamiast dziecko do lozka klasc niech sobie w swoj dom rzucaslash lubi tę wiadomość
-
Gabik, najlepiej zeby wypowiedziala sie Puella, ale mi sie wydaje ze pod same paszki to nie. Ja Zosie klade tak, zeby rece zwisaly w dol i zeby nie mogla zaprzec glowy na ramionach. Cos jak ta malutka
http://pu.i.wp.pl/k,NDM0MDc1NDgsNTA1MjIwNTc=,f,IMG_3261_g9_big.jpg
A moja z kazdej pozycji cofnie rece jak chce, lobuz maly -
Karolcia88 wrote:Peulla, Gabik doradźcie- chce kupić chustę- jak już wiecie ale zastanawiam się nad
http://pl.lennylamb.com/products/show/358_chusta-do-noszenia-dzieci-elastyczna---lapis-lazuli---rozmiar-l-drugi-gatunek
http://littlefrog.pl/product-pol-3834-Chusta-tkana-Little-Frog-Rodonit-L-4-6-m-II-gatunek.html#close
różnica cenowa niewielka. Która będzie lepsza dla "zielonej" w tych sprawach mamy?
Karolcia ja bym wzięła małą żabkę, bo to bawełna o splocie skośno-krzyżowym starczy Ci na dlużej. Niestety elastyki są fajne, ale na krótko. Nie poniosą ciężkiego dziecka.I to co najważniejsze w tej bawełnianej chuście masz do wyboru wiele wiazań, w elastyku niestety tego nie ma. Sama mam żabkę, więc mogę śmiało polecić, miękka od nowości i bardzo dobrze się wiąże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 22:15
-
MiM wrote:http://allegro.pl/nosidlo-nosidelko-ergonomiczne-chusta-mei-tai-2kol-i5539262299.html
dokładnie o takie coś mi chodzi
MiM...nosidełka Mei Tai - super sprawa, musisz tylko dobrać panel do wielkości dziecka. Na fejsie jest tez babeczka, która tanio szyje pod wymiary dzieciątka. -
Dokladnie 4 miesiace temu 26.04.15 o 22:00 przyszla na swiat Ola. Miala 2730 g i 52 cm. Dzis ma 4 miesiace 5300 g i ok 62 cm. I kochamy Ja nad zycie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7c79852ad4a.jpgEli, beti97, slash, GabiK, Agusia246, Karolcia88, Anielka, gosia86, aktyde85, Anioł, AGA 30, paulinqa, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:A i własnie zrobiłam zgłoszenie do PZU - urodzenie dziecka.
Za pobyt w szpitalu tez się nalezy, byłam 5 dni. Bo coś mi sie kojarzy ze któras z Was pisała ze nie przy narodzinach dziecka. Ale na wszelki wypadek zrobiłam zgłoszenie, najwyzej napisza odmownie.
należy się jeżeli przed porodem leżałaś co najmniej 3 dni -
Gosiu ja co nie wezmę do ręki to jest napisane że może zawierać albo zawiera mleko łącznie z laktozą. Wszystko paprzą parówki, wędliny, pasztety. Chleb jest na mleku, dużo rzeczy jest na czarnej liście. No i brzucho też nam wysypało więc dostałam wnerw i dzisiaj z siostrą zjadłam frytki z piekarnika. Ziemniaki raczej nie alergizują. Miałam kupić siorce colę litrową i pierwsza jaka wpadła mi w ręce była z napisem super mama- uznałam to za znak i zafundowałam ją sobie a że non stop doję wodę jak koń albo lurowatą herbatę to wypiłam sobie. Oczywiście ciastka też mnie pokusiły. Czasami robię sobie jeden dzień egoizmu i zjem coś z czarnej listy, ale nie ruszyłam typowego nabiału. Za niecały miesiąc szczepienie jak będzie wtedy wysypana to się doczepią a czasami naprawdę nawet jak się pilnuję to potrafi ją zsypać mam nadzieję że wyrośnie. U mnie chusta przestała się sprawdzać bo Wikusia nie lubi juź być krępowana, celuje łapkami w zabawki, trąca, macha łapkami i nóżkami. Ostatnio wyszłam z psem i po powrocie do domu zaczęła się szamotać i denerwować. Gabik a wyjście w chuście z psem wcale nie jest takie bezpieczne bo masz dodatkowe obciążenie, pies pociągnie a ty możesz się przewrócić z dzieckiem, a jak polecisz na twarz to przygnieciesz malucha, ja 2 razy tak byłam bo nie miałam wyjścia. Odkąd poczęliśmy z B. Wikulinę to jestem boidupa straszna, zawsze myślę co może się stać. Mam nadzieję że jak córcia będzie zostawać z tatusiem to nie będą robić hardcorowych rzeczy.
A na rota nie szczepiłam , za drogie dla mnie
Karolcia u mnie po kilka kup dziennie i Szanowny też się zapierał że nie zmieni, jak bylam w domu to wołał mnie, ale jak poszłam z psem to zmienił pieluchę. Nie ważne że założył krzywo i następna wypłynęła z każdej możliwej strony.
Ciekawa jestem jak przyjedzie, czy będzie się z nią bawił.
Dzisiaj też nam kupa wypłynęła pleckami za duźo nawaliła.GabiK lubi tę wiadomość
-
KotMisia Olenka cudo duzo zdrowia dla niej z okazji 4 Mies
Slash trzymamy kciuki
Olka co za devil z tego sasiada, czlowiek mysli, ze w domu nezpiecznie a Tu masz idiote, ktory mogl doprowadzic do tragedii. Brak slow, moglas mu przypierdolic jednak.slash, GabiK, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
Agusia nie mogę linka skopiować i zobaczyć
Kotmisia coraz piękniejsza ta Twoja córa, co to będzie jak będzie miała 18 lat! Michał wiatrówkę czyści?
Slash jak to przyjaciółka to wibrator Potrzeby rosną a możliwości maleją
Olka Boże toż to nieszczęście gotowe, małemu mogłyby bębenki w uszach popękać nie wspominając o jakichś reakcjach lękowych! Co za &%*$3#@!slash, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Agusia246 wrote:Gabik, najlepiej zeby wypowiedziala sie Puella, ale mi sie wydaje ze pod same paszki to nie. Ja Zosie klade tak, zeby rece zwisaly w dol i zeby nie mogla zaprzec glowy na ramionach. Cos jak ta malutka
http://pu.i.wp.pl/k,NDM0MDc1NDgsNTA1MjIwNTc=,f,IMG_3261_g9_big.jpg
A moja z kazdej pozycji cofnie rece jak chce, lobuz maly
Dziewczynki, najważniejsze póbowac i ćwiczyć. Czy wałeczek będzie 1 cm dalej, czy bliżej nie ma większego znaczenia.
Tutaj sa zdjęcia z leżenia na brzuszku na kolanie (u Was kolano zastepuje wałeczek): http://www.mamotatocotynato.pl/kolka/GabiK lubi tę wiadomość