Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapiekanki polecam - pokrojone ziemniaczki w plasterki, pokrojona cukinia w plasterki i losoś. Robimy warstwy, sypiemy solą, tymiankiem trochę oliwy i wio! Warzywka muszą być cieniutko pokrojone.
Pisałyście o podrożach z dziecmi. Ja raz jednogo dnia jechałąm 120km w jedną stronę i z powrotem 120 i młoda dała radę. Potem 80 wte i 80 we wte. Wczoraj po 40 km. Jagienka bardzo lubi jeździć więc nie mam problemugosia86, slash lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Puella ja z pytaniem znowu do Ciebie- czy w weekendy są niższe ceny czy tylko w ostatni weekend? Bo wczoraj chusta kosztowała chyba 130 a dzisiaj 170. A powiedz mi czy lepiej zamówić M czy L? (167cm a mam rozmiar 36/38)
Karola, wyprzedaż jest w każdy ostatni weekend miesiąca, czyli ten co był :p Jak sobie coś upatrzysz to najlepiej w sobotę raniutko. Ja swoją upolowałam podczas nocnego karmienia o 1 w nocy :p Chusty naprawdę fajne. I to takie mrożenie kapitału, ba jak kupisz, na pewno też sprzedaż z podobną ceną. Jak masz konto na fejsie to zapraszam do grup Chusty, POLSKA! - nosimy, wiążemy, motamy - chustujemy! oraz Chusty - sprzedam / kupię / zamienię Dziewczyny doradzają, jak się zamotasz, to możesz wrzucić zdjecie i podpowiadają, czy jest ok, a jak nie jest ok to piszą co zrobić, żby byłu super. Mi to dużo dało, bo korygowałam od razu błędy.Karolcia88, pompon lubią tę wiadomość
-
Hej, a co powiecie na temat rozszerzania kalendarza szczepień, w tym o kontrowersyjną szczepionkę HPV, która tylko w Polsce ma być obowiązkowa? Mnie ręce opadły...
http://www.pch24.pl/szczepionka-przeciw-wirusowi-hpv-wyniszcza-tysiace-dunek,36629,i.html
https://www.facebook.com/notes/og%C3%B3lnopolskie-stowarzyszenie-wiedzy-o-szczepieniach-stop-nop/szczepionka-przeciw-hpv-poznaj-fakty-zanim-zaszczepisz/599682476725851
Moim zdaniem jeśli szczepionka z innych krajów jest wycofywana, pojawiają się doniesienia o licznych skutkach ubocznych, to rząd nie ma prawa zmuszać rodziców do podawania tego syfu i szczepionka powinna być dobrowolnaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 10:35
-
nick nieaktualny
-
Zosia sie urodzila 2320 i przybiera mi 1kg na miesiac. Ja wlasnie slyszalam, ze takie maluszki szybko nadrabiaja. Nie demonizowalabym dokarmiania mm, jesli dziecko chce i ladnie toleruje to czemu nie. Ale bez oznak ze sie nie najada piersia nie widze potrzeby...
Eli lubi tę wiadomość
-
W jednej mnie już przyjęli, czekam jeszcze na tą grupę ze sprzedażą bo może akurat jest jakaś używana do sprzedania
A Twoja chusta jest przepiękna (ostatnio zapomniałam napisać)
Dziewczyny jak uchronić Maleństwo od gryzienia przez komary?
Moskitiera nic nie daje bo wlatują z dołu baldachim na łóżeczku też się nie sprawdzić, lampa która niby ma przyciągać komary też o dup.ę rozbićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 10:56
-
My mamy meza i tate w domu . Zdazyl mnie juy wkurzyc.
'Stwierdzil ze jednak maly jest b absorbujacy i nie whedzial ze trzeba sie nim tak zajmowac(czyt. Gadac, zabawiac itp)
Chyb myslal ze on tylko je,spi i kupe robi..
W nocy spi jak zabity,a jak maly wstal o 5 to mowi do niego spij maly bo tata ma wakacje haha. -
Eklerka moim zdaniem rozszerzenie kalendarza szczepien o te szczepionke jest kompletnie nierealne,bo nfz nie da na to grosza. Kiedy chcialam zrobic test na obecnosc hpv u siebie,gdzie ryzyko jest spore to napotkalam takie schody,ze mi sie odechcialo. A to jedno z podstawowych badan,poniewaz masa kobiet na to umiera w Polsce kompletnie niedoagnozowana. Nawet prywatnie zadali ode mnie skierowania od specjalisty to gdzie od braku chocby podstawowych badan dla kobiet do szczepionki?