Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Łiii tam, jak mawiają świnki, programy nie programy bardzoś ładna Paulinko
Edytka na HPV czyli wirusa będącego przyczyną raka szyjki macicy jest test z krwi bodaj, który można wykonać profilaktycznie zanim wirus się uaktywni. Powinno to być standardowym badaniem jak cytologia, ale u nas to daleka droga do takiego poziomu profilaktyki. Kobitki umierają na raka piersi, macicy, jajników i nikt nic z tym nie robi, a wystarczyłaby mammografia, cytologia i test na HPV, ale szkoda kasy NFZ. Nowe fury muszą być pod nową siedzibą i premia dla pani prezes za zasługi, bo przez 3 miesiące przychodziła do pracy to 40 tysi się należyNa pytanie dziennikarzy "ale za co?" odpowiedziano "za wypełnianie obowiązków" Fajna robota czy się stoi czy się leży...
Karolcia 1200zł??? To z czego ta chusta? Z mysich pitek czy jak?Eli, olis88 lubią tę wiadomość
-
Puella pokaż foto fryzury
Ja idę w piatek ale do starej/nowej fryzjerki bo mój Łukasz ostatnio trochę mnie wkurza i strzyże tak na odwal wiec zapisalam.sie do laski do której chodzilsm wcześniej bo fajnie strzyże ale używa kiepskich farb do włosów
A do opieki nad mała wykorzystam siostrę bo mamy nie chcę prosić -
Edytka dzisiaj chyba dżem kupy
u nas były dwie i to zaraz po rozpieciu pampersa wiec musialam ją myć w umywalce
I znowu dupa odparzona bo kleksy w każdym pampersie
Dopiero jem śniadanie
Aaa moja mama i siostra maja długie włosy i jak noszą Polę pyzolę to ona je targa za kudły jak mają rozpuszczoneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:13
-
puella zrobiłam ten sam błąd w kwietniu. ale teraz nie żałuję użycie włosów i ułożenie zajmuje mi teraz 5minut.
kotmisia nie wiem która piękniejsza matka czy córka???
Karolcia babka w sklepie zwróciła mi uwagę ze hrabia nie ma puckow.
Eli lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Dziecwyzny, nie będę zdjęcia wstawiała, bo naprawdę nie podoba mi się. A czy ktoś mi teraz powie, czy ładnie, czy niekoniecznie...to i tak swoje odczucia sa najważniejsze. Nie macie tak? Np. coś mierzycie, a ktoś z boku mówi: o jak fabtastycznie, a ja patrzę w lustro i myśle - o jaka masakra!
Karolcia....ceny chust są kosmiczne, zwłaszcza tych limitowanych edycji. Ale to już trzeba mieć bzika. Moja koleżanka prowadzi firmę, która sprzedaje storczyki z całego świata. Jedna roślinka - storczyk botaniczy - wielkość 2 cm, potrafi kosztowac kilka stów. Nie wierzyłam, że ktoś to kupuje, póki sama na ich wystawie nie zobaczyłam, że ludzie potrafią tysiące zostawić i wyjść z garstką kwiatków. Bziki bywaja drogie :p